.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    ^ моля те, спри да си избиваш комплекса върху мен!
    FUCK-тически не ме интересувате..

05763 я верно да те видим какъв си убавец/ица
    Айде моля без нападки.И това че ваще мами и татковци не ви пускат да отидете в Амор,и вие сега само завиждате..нали ги гледам в даскало "моралистите" дето секи понеделник разпитват за Амор...айде моля ви се,всички искате да отидете там
    Бтв напоследък не са само кифли..има си и съвсем нормални хора,дето им е кеф да се забавляват!
    И не не се мисля за по добра от никой!Аз съм такава,каквато съм-поне не се преструвам на друга!
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    само внимавайте като си правите шпакли да не получите алергична реакция от фон дьо тена
    ние за разлика от теб нямаме нужда да си правим шпакли,щото само да поискаме и някой пич ще дойде.

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

^ искат да отидат, ама не всеки може!.. и каквото и да казвате, кифлите са харесвани много повече от по-голямата част от вас!.. както се пееше в една песен: "Мога ли да ви съчувствам, че съм по-добра?.." ГЛЕДАЙТИИ, ЗАВИЖДАЙТИИ, ДРИСЛИИ, МРЪСНИИИ!

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    и какъв ми е комплекса?
    аз против вас нямам нищо, даже както споменах в другата ти тема, обичаме (вкл. и аз) да чукаме такива као вас (sun)

Миша, това беше особено добро...направо у десетката заклевам се

Миша миришИ на фейк, майна

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

:)

защо реши, че всички си избиваме комплексите ?

Миша миришИ на фейк, майна
    ^ а ти на обор!

Кво фейк бее ей ако аз съм фейк......

SheIsAgressive

^абе мацко остави го тоя бастун! да не ти пука!

Град
    Sofiq

Цитирай Първоначално написано от MishaBabyy
    05763 я верно да те видим какъв си убавец/ица
    Айде моля без нападки.И това че ваще мами и татковци не ви пускат да отидете в Амор,и вие сега само завиждате..нали ги гледам в даскало "моралистите" дето секи понеделник разпитват за Амор...айде моля ви се,всички искате да отидете там
    Бтв напоследък не са само кифли..има си и съвсем нормални хора,дето им е кеф да се забавляват!
    И не не се мисля за по добра от никой!Аз съм такава,каквато съм-поне не се преструвам на друга!
    нали знаеш, че Амор е най-пропадната дискотека ? и мога съвсем спокойно да кажа, без да излъжа, че аз пък не искам да отида там и от всичките ми познати има само 5/6 който ходят там,всички други не искат и не биха отишли там

^ не могат щото има фейс контрол!

^ много добре го каза
    Еи именно Цвети,5/6 ходят а смо 1/6 не ходи...аз поне така разбрах

SheIsAgressive

Град
    Sofiq
    НЕ ИСКАТ .. НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ .. ти знаеш ли разликата между "не искам" и "не мога" кой би искал да се набута в най- голямата дупка в София ?
    другото което е 5 или 6 = 5/6

Цитирай Първоначално написано от cw3tty
    НЕ ИСКАТ .. НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ .. ти знаеш ли разликата между "не искам" и "не мога" кой би искал да се набута в най- голямата дупка в София ?
    другото което е 5 или 6 = 5/6
    Аз бих искала!.. Догодина ще идвам да уча в София и само в Амор ще стоя!.. Това че ти не искаш, или не можеш да влезеш там, не е мой проблем!

Re: :)

"и завиждате бе еййй хиени" - ето тва беше кифленско изказване .. Имам приятелки и познати кифли и някои въобще не са толкова лоши когато ги опознаеш , може да са супер интелигентни, но защото е модерно са кифли и се държат като такива .. кифлите не само си се обличат по даден начин, но и се държат специфично.. защо всички кифли мислят, че всеки им завижда за тва им сваля рейта някъде ? не всички хора харесват как изглеждаш, тва не е завист .. И защо се имате за велики - не сте как да ви го обяснясня .. тва, че сте с 100 тона фдт и други гримове, че се бутате в Амор (за тези от София) .. еми тва НЕ ви прави велики..аре осъзнайте се малко Другото, което е всяка жена има нещо красиво в себе си и всички сме уникални .. не мога да разбера, защо си мислите, че вие сте най-велики, най-красиви, най-готини и тн. .. то бива самочуствие ама тва вашето е вече превземане
    е това е яко вече браво наистина те подкрепям

хахахах двете кифли цвъркат мармалад xDDD
    Ама офца вас двете само като ви погледна и ще се подмокрите ... хахахахахха друг е въпроса, че никога не съм харесвал нахакани момичета ! Падам си по-по скромни момичета, а кифльоци даже и не заглеждам или ако ги загледам ще е само, за да им се присмея колективно с другите, които съм ;D
    Некви мини кроасанчета на 7 дейс ми се йерчат тука иии си мислят, че могат а ме провокират хахахаха
    Грешите, батка ... мъж съм - няма как да ви завиждам просто сте ми противни, не ми харесвате !
    Ааа относно това кой къде ходи ... хахахха сигурно нямаш и на половина от банкетите и партитата, които аз съм изживял хаха
    хахахахах, особено сега както завършвам на седмица по 3 купона не ми мърдат ...
    хахахха обичаала да излиза, че кой не обича ма офца

аз го разбрах като като пет/шести...

SheIsAgressive

Цитирай Първоначално написано от 05763
    хахахах двете кифли цвъркат мармалад xDDD
    Ама офца вас двете само като ви погледна и ще се подмокрите ... хахахахахха друг е въпроса, че никога не съм харесвал нахакани момичета ! Падам си по-по скромни момичета, а кифльоци даже и не заглеждам или ако ги загледам ще е само, за да им се присмея колективно с другите, които съм ;D
    Некви мини кроасанчета на 7 дейс ми се йерчат тука иии си мислят, че могат а ме провокират хахахаха
    Грешите, батка ... мъж съм - няма как да ви завиждам просто сте ми противни, не ми харесвате !
    Ааа относно това кой къде ходи ... хахахха сигурно нямаш и на половина от банкетите и партитата, които аз съм изживял хаха
    хахахахах, особено сега както завършвам на седмица по 3 купона не ми мърдат ...
    Абе ще се подмокрим ние! За нас можеш само да си мечтаеш! Прекалено добри сме за теб!

Град
    Sofiq

аз просто спирам да споря с хора под моето ниво - защото явно сте такива , надцених ви - съжалявам

аз просто спирам да споря с хора под моето ниво - защото явно сте такива , надцених ви - съжалявам
    ^и после ние сме били надуфките!.. сега вече ще кажа нещо и за каквато искате ме мислете!..: Под твоето ниво НЕ СМЕ! По-добри и по-красиви сме от теб! Сега моля скрий се!

05763 ти си прав както и cw3tty какъв е извода такива неща се мислят за нещо ама са си пълна нула и дори не трябва да се забелязват нито да се спори с тях Просто тая тема според мене е някакъв опит да привлекат внимание защото гледам 3 страници има

Аййй "По-добри и по-красиви сме от теб! Сега моля скрий се!" опитвам се да бъда културен ама това беше егати инфантилната част от нейна страна, това че си пълна с комплекси и явно баща ти и майка ти не са те възпитали добре не е наш проблем не се мисли за нещо повече защото "колко нависоко си мислиш че си толкова по-лошо се пада" дано да го знаеш

Град
    Sofiq

^и после ние сме били надуфките!.. сега вече ще кажа нещо и за каквато искате ме мислете!..: Под твоето ниво НЕ СМЕ! По-добри и по-красиви сме от теб! Сега моля скрий се!
    еми не се надувам, просто тва е факт .. до колкото видяхте всички са против вас .. "по-добри и карасиви сме от теб" - ми не ме боли кви сте честно казано няма лошо да се имате за велики , някой ден ще се осъзнаете (може би) .. да се скрия ? - защото ? вие доказахте колко сте надути и тъпи в опита си да докажете точно обратното , аз не доказвам нищо пред никого , айде спирам да пиша, че едвам дишам от смях като ви чета нискоинтелигентните коментари

Еми да...щото веднага скочихте бе хиени..
    Ако имаше тема "задръстена съм" и ще изпишете 2 страници МАКС ама никой няма да ви обижда и да обърне внимание щото всички сте такива...
    А като се появи някой по-красив богат или умен човек от вас и всички почвате да го плюете...само завиждате!И на всичкото отгоре сме по грамотни от вас

SheIsAgressive

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    ПОДЧОВЕЦИ
    В ГАЗОВАТА КАМЕРА!

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Лелее а колко мраза метъли !!!!! УЖАСНИ СТЕ вижте се в огледалото..
    Поне кифлите повечето пичове ги харесват..

SheIsAgressive

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си