- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кифла съм и се гордея!..
Мила моя бутерке,uBuTo,не мисля,че с правописа ти ще можеш дори да видиш знака за СофияТо и малко акъл се иска,за да влезеш в някаква гимназия,особено щом се отнася за София.С колкото и тона шоколад да се мацаш,пак ще си останеш кухо кифлено изделие отвътре.
Скъпа моя пирожа с мъртвешко боядисани джуки,MishaBabyy,някога минавало ли ти е през ума,че онези яките пичаги,заради които не ви се налага да си правите шпаклички,просто се възползват от вас?Колко сериозни приятели си имала?Колко хора те зачитат и са го доказвали в трудни моменти?На дали са много,имайки се предвид,че такива като вас гледате само външния вид в един човек.За вас мерителна единица за това колко готин е един човек е броя посещения в Амор...
Изключително жалка картинка....
Не искам да си представям бъдещето на България,гледайки такива като вас
![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Много безсмислена тема и авторката е много жалка,чак я съжалявам.
Факта, че правиш тема, доказва, че ти пука от хорското мнение или че се засягаш от него.
n00bs
не не не
смех за всички участвали в темата![]()
а за звездичките кво да кажа освен, че такива като тях само ги чукаме...само че не точно като тях![]()
Е такава лъжа не бях чувал наскороПървоначално написано от JCoutureJunkie
"ВЪЗПОЛЗВАТ" се
охххх...
Влюбен във всека една красива жена !<- me
кифлите не стават за нищо друго, освен за ебане, ако твърдиш обратното, значи си идиот.Първоначално написано от petersl55
Тогава това на аватара ти някакъв сарказъм ли е?Първоначално написано от NaOH
![]()
Иначе ок, мерси за информацията... твоя работа си е, на нас защо трябва да ни пука?
Ох,извинявам се,госпожице!Ти не си такава,като ти гледам аватара перфектно ще си паснете тримката да правите джуки огледалото...Първоначално написано от petersl55
кИfЛъЪъ сАм i сЕ ГуРдЕйЪъЪъ s т0вЪъЪъ
много ясно че е сарказъм. не трябва да ви пука, ебете се, ваш проблем си е, после да не се чудите що се водите общака на града и никой не ви взема на сериозно.
ъм да ама не сте по красиви от момичето и двете баси кой трябва да ви го каже че да повярватеПървоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
А теб кой те взе на сериозно в тази тема въобщеПървоначално написано от NaOH
![]()
![]()
![]()
боли ма кой ме взема на сериозно, изказвам си мнението![]()
и не сменяй темата като не ти изнася, душко
yeah,sexy bitches![]()
![]()
![]()
![]()
full respect,майна![]()
![]()
Не виждам нищо за присмиване уважаема. Нито се грозни нито нищо. Щом се имаш за нещо повече от тях пусни твоя снимка да преценим дали наистина е така...Първоначално написано от JCoutureJunkie
Миша има ли поне 13![]()
![]()
Иначе онази снимка с трите "Мацитъъъ" ме разбиНа онази с очилата главата й е по-голяма от нащия хладилник
![]()
![]()
![]()
Тея деца кога ще се осъзная...
А NaOH що си си сложил това "нещо" на аватараГоляма гротеска правиш
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
И защо в крайна сметка се храните в тая тема?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мммм,не,ако се имах за нещо повече бих си направила тема,в която да се хваля.Те са тези,които го правят,те са тези,които буквално смятат другите за не хора.На мен НЕ ми трябва дупене с огромните цайса пред огледалото,за да се харесам на някого.Първоначално написано от alexandr0v
На тая тема подхожа само една дума
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
То тва ли са кифлите беПървоначално написано от JCoutureJunkie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тая с тези очила прилича на предница на жигули![]()
![]()
Те по 30 кила к'фи кифли бе![]()
![]()
![]()
![]()
На по 13-14 години на кисело мляко от това на " Баба " миришете още,до преди 1 година плътно до полата на мама сте,ходили вече кифли ми били.Кифли ама не и тоя път една плътна нула сте![]()
![]()
fuck off...
Ама авторке.Как по-точно си ИЗВЕСТНА?
Стара Загора не е малък град,по новините ли те даваха,да си направила някакво откритие,да си спасила някой,да си медиина личност.Колко хора освен групичката ти от кифли и кроасани знаят че съществуваш?
Ако искаш отговаряй на тези въпроси,не че ми пука
Известна е може би под прякора " Мара Общата "Първоначално написано от remix1912
![]()
![]()
Добре се посмях на тази тема
![]()
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.