- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кифла съм и се гордея!..
Знам, че сега ще бъда нападната и обиждана, ама НЕ МИ ПУКА!
Кифла съм и не ми пука кой какво мисли за стила ми! Слушам чалга, обличам се добре и ходя по дискотеки и мога да кажа, че съм сред най-известните в града ми!.. Не знам какъв проблем имате с момичетата като мен, защо толкова ни мразите? Какво сме ви направили?.. Мислите ни за надути и прости.. Ами да ви кажа честно - не сме!.. Първо си направете труда да ни опознаете и тогава не съдете!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
ще те изям..![]()
Вафла..
Иве, знаеш ли, че ми е през кура за тебе, каква си ?
Ако искаш бъди курвата на града, това си е твоя живот, живей си го както искаш !
За вървежна ли се имаш, какво ? Щях да ти кажа на мен как ми викат, но не е тук мястото, за да видиш, че всеки има с какво да се гордее !
Просто бъди себе си, каквато и да си !
>> Аз също съм човек със стил, но и човек държащ на думата си ! Гордея се с това !
^ не се хваля а споделям! всеки има право на глас и както на теб не ти пука за моето мнение, така и на мен не ми пука за теб!![]()
Ами хубаво, дай да те опознаем. Кажи нещо повече за себе си- мечти, стремежи, хобита, любима книга, а у?
От кой град си ?
^ Стара Загора
Това,че слушаш чалга,обличаш се добре и ходиш по дискотеки - не те прави "кифла"..
Мене "кифлите" ме отблъскват с прекаленото високо самочувствие,с един тон грим..
Иначе наистина всеки избира какъв да е..Просто трябва да бъдеш себе си,независимо какъв си (курва,кифла,емо и т.н.)..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Тва ли ти е хубавото ма?
Кво ти е фешънското ... или пък хубавото 0.о не си лоша, признавам, ама баш хубава да се наречеш хахах ...
браво като си кифла. Повечето кифли са прости същества, имащи се за велики, общо взето самочуствие до небето, БЕЗ ПОКРИТИЕ. Ако ти имаш онова сиво вещество в главата - добре. Ако не- значи си поредната изцепка на природата. Аз мога и с кифла да съм приятелка, стига да не е тъпа като гъз![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Само в дупито ии в дудито ;]]]Първоначално написано от iLovePussyJuice
Евала Иви!!!
Само така![]()
И аз съм кифла,и не ми пука другите кво мислят!
И ако искате да знаете,тея дето и казват че не е хубава само и звиждате бе ейй хиени!
едно голямо БРАВО!![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
^ ее една сродна душа да има!..![]()
т.е още една офцаПървоначално написано от uBuTo
>> но тя по-грозна и от тебе хахааххахаха иии с тоя сурат дето го е направила прилича на птича трътка![]()
^ ех, ама колко сте злобни!.. ние сме били грозните!.. айде след като си толкова красив/-а качи една снимка да те видим що за грешка на природата си!![]()
Абе чета коментарите и незнам да плача ли или да се смея:
1-во за мен тая тема няма никакъв смисъл
2-ро бъди каквато искаш ако щеш бъди умна ако щеш бъди проста ама направо темата е безсмислена.
3-то ако искаш да знаем повече за теб просто направи тема и там да си си привличаш внимание
^ целта ми не е да привличам внимание!.. както казах, просто споделям!![]()
"и завиждате бе еййй хиени" - ето тва беше кифленско изказване .. Имам приятелки и познати кифли и някои въобще не са толкова лоши когато ги опознаеш , може да са супер интелигентни, но защото е модерно са кифли и се държат като такива .. кифлите не само си се обличат по даден начин, но и се държат специфично.. защо всички кифли мислят, че всеки им завижда за тва им сваля рейта някъде ? не всички хора харесват как изглеждаш, тва не е завист .. И защо се имате за велики - не сте как да ви го обяснясня .. тва, че сте с 100 тона фдт и други гримове, че се бутате в Амор (за тези от София) .. еми тва НЕ ви прави велики..аре осъзнайте се малко![]()
Другото, което е всяка жена има нещо красиво в себе си и всички сме уникални .. не мога да разбера, защо си мислите, че вие сте най-велики, най-красиви, най-готини и тн. .. то бива самочуствие ама тва вашето е вече превземане
![]()
Да, наистина.Първоначално написано от changess
![]()
Защото ми се струва, че вашите ценности се изчерпват с изречения като "КyРwъ cЪъm, i kфo0o?!?!" . Лично мнение ми е, че така наречените "кифли" са чисто слабохарактерни и влияещи се същества, но иначе с ей такава уста. Щом нещо е вървежно, модерно, няма да се цепим от колектива, я!! инъчи той шъ ни гу нацепи кулективну
Този страх от показване на индивидуалните интереси, иначе рискуването да си аутсайдер, пък и някак наблюдаването как си известен, популярен из я било града или училището, удоволствието да си по на хората устата, обсъждането и проявата на внимание са типични характеристики.
Сякаш няма да си център на внимание ако не подражаваш на някакъв стил.![]()
Това е като някаква маска, колко са слаби отвътре, но замаскирвайки го доста успешно сякаш, с изтърканите фразички, НЕПУКИЗМА, правенето на вървежен.
Не знам, не мога да разбера какво ви привлича да сте такива, но не ме и интересува всъщност. Всеки си има живот, квото искате правете, само с това държание да не дразните околните ли не знам..![]()
Но който толкова не ви понася, просто да не се движи в такава среда, да си се обгради със свой кръг хора, които са му приятни и харесва. Никой не карате насила да ви гледа все пак.![]()
Не знам, честно и не разбрах смисъла на темата, но нищо.
Поне ще се радвам да чуя отговори на по-горния въпрос.![]()
^ не се мисля за по-добра от когото и да било! това че имам самочувствие не означава, че съм надута!....не съм такава защото е "модерно" или от страх, че ще бъда аутсайдер-при мен такава опасност няма, а защото ми харесва да съм такава!
хаххахахха на теб нямам какво да доказвамПървоначално написано от uBuTo
нямам и комплекси за избиване, че да качвам ;]
+ това не искам човек с моето име да се излага като спори с некви офце по форумите;]
само внимавайте като си правите шпакли да не получите алергична реакция от фон дьо тена
само да не излезе, че кифленството е субкултура![]()