.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Кола маска

Здравейте! Използвам депилиращ крем за интимните части, но не съм особено доволна. Ще може ли някой да ми препоръча видове кола маска и цени? Предварително благодаря, ще ми бъдете много полезни!
    и от туk нататъk отiiвам наняkъdе, ii вече не sъм туk, baby, аз sъм навsяkъdеe

Течна кола маска на Jankar. Цена : 1.30

Чувала съм добри отзиви за Жанкар (или както там се казва).
    The Devil Fucks like God makes Love.

Град
    Велико Търново
    с тази течна кола маска на Жанкар така и не се научих да боравя.. много ме боли с нея ии все не маха всичко

Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    с тази течна кола маска на Жанкар така и не се научих да боравя.. много ме боли с нея ии все не маха всичко
    Ти какво ползваш ?

Други предложения?
    и от туk нататъk отiiвам наняkъdе, ii вече не sъм туk, baby, аз sъм навsяkъdеe

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от UnhappyGirL
    Други предложения?
    Козметик за триъгълника
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Отиди веднъж на козметик, да видиш какво е, защото както досега си се бръснала досега, ако пробваш кола сама, най-вероятно ще се откажеш набързо.
    Заради бръсненето ще те боли много първия път, по-добре да го прави някой, който знае как. След това се ориентирай или към готови ленти, (скъпо излизат) или течна кола маска, както са ти препоръчали.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Аз съм ползвал за краката и не мога и не мога да се оправям с нея, не знам как другите успяват

Аз само веднъж съм пробвала тази кола маска, вярно боли, но се търпи. Хубавото на тая кола маска е, че лесно се почиства, само с вода

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си