.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Търси се...

Търси се...

Здравейте! Имам проблемче на което надявам се ще намеря разрешние Наскоро усетих някаква липса на човек с когото да си поговоря ей така, с когото имаме общи интереси, с когото просто да се посмея малко. Та, незнам как ще ви прозвучи, но долу горе излиза, че си търся някой като мен, който да застава на моя страна и да има известно уважение към човека срещу себе си. Търся някой с моите интереси, които ще изброя малко по-долу, някой който не ми се прави на интересен, колко е велик, умен, красив и други такива. Омръзнало ми е от такива. А сега да ви кажа, не искам кой знае колко, искам просто за забавление, да си початя малко с някой като се прибера и ямам какво да правя и да се поразсмея с този човек.

Такаа и сега какви са долу горе моите интереси:

Музика: R'n'B и поп-фолк, но ако човека отсреща не харесва този стил музика се съобразявам винаги с неговото мнение

Предавания: любимите ми са Господари на ефира и Шоуто на Слави

Любими занимания: обикновено се кефя когато се прибера уморена и седна да чета нещо интересно било то книга, в интернет или списание, обичам да се разхождам и много, много да си говоря с някого /по телефона, по скайпа, на живо / и да се разхождам /може и до магазина да е /

Обичам хора с чувство за хумор. Няма значение на колко години е човека срещу мен, дали е момче или момиче, също дали е най-красивият/та, просто някой приятен човек с когото да си говорим
    Писах тук, защото хората от сайтовете за запознанства ми се струват как да кажа леко тъпички незнам дали е така, но се надявам някой да ми помогне от тук

Благодаря предварително за отделеното от вас време

Аха... Ами всъщност и аз търся такъв човек, но така и не разбрах каква е целта на темата? Търсиш хора които да оставят скайп или...?

Ами така излиза май просто не си търся нещо като най-добра приятелка или приятел, ами си търся забавление за час, два да поддържам някакъв социален контакт с някого за развлечение

krisi976431, не се и надявай да намериш хора по твой вкус от интернет. Търси ги около теб, на училище, на местата, където обичаш да ходиш. С хората, с които ще се запознаеш от интернет ще си изградите неверни представи един за друг и ще вярваш в своята илюзия за човека отсреща. Докато чрез контакта на живо получаваш много повече информация и съответно оценката излиза по-коректна.

P.S. Това последното също не е кой знае колко вярно, защото често се случва човек да не се държи като себе си, защото средата му влияе по друг начин на поведението.

няма да намериш тук...всички са гадняри и комплексари
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Ехх... Окей схванах аз ще ти дам скайп щото и на мен ми е тъпо пред компа - silvia.milichina

бтв: момиче на 15 съм

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от MishaBabyy
    Аха, защото си във форума от... 10 дни?

Напълно съм съгласен с колежките наистина не търси фр в нета.

А относно skype.....давам го само на определен брой хора
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Попринцип нямам нищо против запознанството, затова са и форумите до някаква степен. Но такъв човек, какъвто го описваш, какъвто искаш, неможе да намериш. Подходящите хора идват с времето. Неможе искам нещо, сега го искам. Не се привързвай към хората, които не са до теб, с които неможеш да се видиш, защото и от там идват другите работи.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Хех защо не направиш каталог направо
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    И да ти кажа .. общите интереси нямат значение. Има една поговорка - "противоположностите се привличат"

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Aз съм от няколко месеца и мога да кажа същото!.. Големи моралисти сте всичките и само недостатъци знаете да търсите.. Когато някой е по-красив от вас веднага го нападате.. Айде докажете противното
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Aз съм от няколко месеца и мога да кажа същото!.. Големи моралисти сте всичките и само недостатъци знаете да търсите.. Когато някой е по-красив от вас веднага го нападате.. Айде докажете противното
    Точно пък на вас двете ви завижда целият форум Кога ще се осъзнаеш бе момиченце,пълна смешка си!

krisi976431 тука не е сайт за запознанства.Пък и всеки втори който срешнеш на улицата ще ти каже,че ги харесва тия неща.Като ти се занимава да пишеш разни неща без някаква цел,пиши във Фън,фън и пак фън...
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    То и на мен като седна на компютъра ми е адски тъпо , само се чудя с какво да се занимавам Единствено не отговарям на критерия за музика , защото не слушам поп-фолк

krisi кажи дали наистина си 97 набор

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Пиши и на мен ако искаш fc_cska4400

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Ама нали знаеш, че това не е сайт за запознанства ?
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си