- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Огромен проблем след козметик
Ходих за почистване на лицето и сега там където ми махаха черните точки и пъпките има някакви червени петна.Утре съм на даскало и не искам да се показвам така.Какво да направя за да се махнат до утре.
![]()
aма ,че си -много ясно ,че ще е зачервено-ти кво искаш идеална кожа веднага?! еем днес не го мии,не слагай грим ,не излизай на мръсния въздух и утре ще си по-добре.Тя не ти ли сложи от една лечебна пудричка? повечето козметички са нескопосани пичкиПървоначално написано от honeyxhoneydrops
![]()
![]()
![]()
Ще ти мине,и аз преди 2г. като ходих заради пъките така ми се беше зачервило лицето,но тъй като ме маза там с едни неща и ми каза да не си мия лицето 24 часа,за д аима ефект,и след 1-2 дена вече ги нямаше зачервяванията.Изчакай малко може и да ти минат,ама при всеки е различно,а и от кожата ти зависи.
Това да ти е проблема, Спокойно, кожата ти предполагам вече се е поуспокоила..
Използвай Имекс.. моята козметичка ми препоча да се мажа 3 пъти на ден и след около 3 дни мина![]()
Просто аз
След козметик няма как да нямаш зачервяване, все пак върху лицето е оказан някакъв натиск, за да излязат всички тези мръсотии от него.Това не трябва да те притеснява, за една нощ минава.Но пък след това лицето ти е много по-хубаво.[/i]
и колко струва горе долу? и колко време трае тва почистване ?
If I played you like a toy?
Намажи се с PENATEN.
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Попринцип почистване с пилинг струва 29 лв.Аз ходя във "Венера" и там много хубаво ми го почистват и махат всички пъпки и черни точки и после 1 месец не береш грижаПървоначално написано от buuu
![]()
![]()
Колко струва?Първоначално написано от Neopitom3na
И ако някой знае за PENATEN (кой е по ефтин?)
Защо не потърсиш просто в гугъл?Първоначално написано от honeyxhoneydrops
![]()
![]()
Аз се спасявам от червените петънца и пъпки с термална вода![]()
според мен по-добре с нищо не го мажи ,то ще си мине от само себе си и в никакъв случай не си слагай фон дьо тен![]()
имам същия проблем и направо не мога да се гледам в огледалото, само си крия лицето с косата и се надявам никой да не забележи но няма как ужасно е