- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем на матурата
Моля ви някой да ми помогне с нещо.. Понеже тази година бях на матура и малко късно се усетих и не знам дали някой друг има проблем като моя - Аз отбелязвах верните отговори като ги запълвах.. нямам никакви други отговори на тест листа .. Знаете ли дали ще ми анулират работата дали ще имам 2 или ще ми го оценят ?![]()
Ами честно казано нямам никаква идея в листа с инструкциите пишеше, че запълването е само ако си сгрешил някой отговор, т.е. ти се анулира и си отбелязваш с Х този, който мислиш, че е верен... Но щом всичките ти отговори са запълнени... Незнам![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
ми излишно ни предопредиха да се чете инструкциите и да се внимава най-вероятно няма да ти го приемат за вярноПървоначално написано от Belushka18
![]()
sleda ot lubovta
Това, което си направил/а се счита за поправка на сгрешен отговор, следователно, при положение, че не си отбелязал/а верен такъв, това се счита за невалидна матура. Всъшност, тя си е валидна, но нямаш нито един отбелязан отговор и тестовата карта няма да бъде прочетена както ти си искал/а, т.е нямаш отговори - не взимаш матурата.
Тцтц и аз я обърках писах Х без да излизам от кръгчето дали е грешка.И на ръка или с машинка се проверяват като еврофутбола
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Не е проблем дали Х-а е излезнал или не. Тестовата карта се проверява на компютър, за това трябваха и черните химикалки - компютъра отчитал по лесно черното мастило, отколкото синьото.
То си е точно като еврофутбола! Трябва да не излизаш от кръгчетата!!
Еми като не трябва защо на картинката е дадено излезнато
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
И аз попитах същото, квесторите даже се допитваха до директорките. Не е проблем, ако излезнеш с Х-а от кръгчето.
Много ми е гадно дано не я анулират изцяло.. или да го забележат.. поне да ми отчетат свободните отговори есето по английски и интерпретацията по БЕЛ.. те поне дават минимален брой.. можех да я взема с отлични оценки .. но явно вече няма особено значение..
мн мн кофти септември пак жалко ,че ще пропуснеш една година ,ако искаш да учиш сегаПървоначално написано от Belushka18
![]()
sleda ot lubovta
Не искам да те отчайвам ама наистина със X се отбелязва и все пак бъди оптимист/ка няма да ти я анулират![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Не знам ако има някой дето се е сблъсквал с този проблем дано да е минал.. просто направо се моля да стане..
ей човече - тряваше внимателно да прочетеш инструкциите ..
Стискаме ти палци да не ти анулират работата.Ти сигурно си единствена или от малкото направили грешката тъй че учителите ще предположат че сте сгрешили - едва ли ще помислят че нищо не сте направили на теста...
Успех
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
хей благодаря наистина, че ще стискаш палци.. надявам се поне да не съм единствена и да се досетят, което ужасно много ме съмнява.. единственото, за което адски много ме е яд, че точките ми са добри по принцип, но заради едно оценяване и недоглеждане, ще ме прецакат.. Едва ли ще анулират работата все пак може в затворените въпроси да няма нищо, но поне в отворените е написано като хоратаВсе ще се усетят поне 3 да ми пишат.. въпреки че никак не ми харесва идеята да имам 3ки в дипломата си.. не съм пълна отличничка но все пак от 5.30 да падне на 4 и нещо.. малко неприятен ефект..
Като ви оценят кажи какво е станало.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
![]()
Ще кажа разбира се.. ама 2 седмици ще стоя в напрежение като незнам какво
![]()
Зачели са ми ги !![]()
![]()
![]()
![]()
Имам по БЕЛ - 5.51 и по АНГЛ - 4.81
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря, че бяхте съпричастни към моя проблем!