.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Проблем на матурата

Моля ви някой да ми помогне с нещо.. Понеже тази година бях на матура и малко късно се усетих и не знам дали някой друг има проблем като моя - Аз отбелязвах верните отговори като ги запълвах.. нямам никакви други отговори на тест листа .. Знаете ли дали ще ми анулират работата дали ще имам 2 или ще ми го оценят ?

Голям фен Аватара на cveteto64
    Ами честно казано нямам никаква идея в листа с инструкциите пишеше, че запълването е само ако си сгрешил някой отговор, т.е. ти се анулира и си отбелязваш с Х този, който мислиш, че е верен... Но щом всичките ти отговори са запълнени... Незнам
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Re: Проблем на матурата

Цитирай Първоначално написано от Belushka18
    Моля ви някой да ми помогне с нещо.. Понеже тази година бях на матура и малко късно се усетих и не знам дали някой друг има проблем като моя - Аз отбелязвах верните отговори като ги запълвах.. нямам никакви други отговори на тест листа .. Знаете ли дали ще ми анулират работата дали ще имам 2 или ще ми го оценят ?
    ми излишно ни предопредиха да се чете инструкциите и да се внимава най-вероятно няма да ти го приемат за вярно
    sleda ot lubovta

Това, което си направил/а се счита за поправка на сгрешен отговор, следователно, при положение, че не си отбелязал/а верен такъв, това се счита за невалидна матура. Всъшност, тя си е валидна, но нямаш нито един отбелязан отговор и тестовата карта няма да бъде прочетена както ти си искал/а, т.е нямаш отговори - не взимаш матурата.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Тцтц и аз я обърках писах Х без да излизам от кръгчето дали е грешка.И на ръка или с машинка се проверяват като еврофутбола
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Не е проблем дали Х-а е излезнал или не. Тестовата карта се проверява на компютър, за това трябваха и черните химикалки - компютъра отчитал по лесно черното мастило, отколкото синьото.

Град
    Бургас
    То си е точно като еврофутбола! Трябва да не излизаш от кръгчетата!!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Еми като не трябва защо на картинката е дадено излезнато
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

И аз попитах същото, квесторите даже се допитваха до директорките. Не е проблем, ако излезнеш с Х-а от кръгчето.

Много ми е гадно дано не я анулират изцяло.. или да го забележат.. поне да ми отчетат свободните отговори есето по английски и интерпретацията по БЕЛ.. те поне дават минимален брой.. можех да я взема с отлични оценки .. но явно вече няма особено значение..

Цитирай Първоначално написано от Belushka18
    Много ми е гадно дано не я анулират изцяло.. или да го забележат.. поне да ми отчетат свободните отговори есето по английски и интерпретацията по БЕЛ.. те поне дават минимален брой.. можех да я взема с отлични оценки .. но явно вече няма особено значение..
    мн мн кофти септември пак жалко ,че ще пропуснеш една година ,ако искаш да учиш сега
    sleda ot lubovta

Не искам да те отчайвам ама наистина със X се отбелязва и все пак бъди оптимист/ка няма да ти я анулират
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

:(

Не знам ако има някой дето се е сблъсквал с този проблем дано да е минал.. просто направо се моля да стане..

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    ей човече - тряваше внимателно да прочетеш инструкциите ..
    Стискаме ти палци да не ти анулират работата. Ти сигурно си единствена или от малкото направили грешката тъй че учителите ще предположат че сте сгрешили - едва ли ще помислят че нищо не сте направили на теста... Успех

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

До: Immortal

хей благодаря наистина, че ще стискаш палци.. надявам се поне да не съм единствена и да се досетят, което ужасно много ме съмнява.. единственото, за което адски много ме е яд, че точките ми са добри по принцип, но заради едно оценяване и недоглеждане, ще ме прецакат.. Едва ли ще анулират работата все пак може в затворените въпроси да няма нищо, но поне в отворените е написано като хората Все ще се усетят поне 3 да ми пишат.. въпреки че никак не ми харесва идеята да имам 3ки в дипломата си.. не съм пълна отличничка но все пак от 5.30 да падне на 4 и нещо.. малко неприятен ефект..

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Като ви оценят кажи какво е станало.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Ще кажа разбира се.. ама 2 седмици ще стоя в напрежение като незнам какво

SUPER

Зачели са ми ги ! Имам по БЕЛ - 5.51 и по АНГЛ - 4.81 Благодаря, че бяхте съпричастни към моя проблем!

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    браво,честито :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си