- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в 10 години по-голям!
Здравейте, момиче сам на 15.. Бях на един имен ден на един съсед... то пак станаа че там имаше един негов приятел... Мнoгoо ме харесвал от доста време... Но проблема е че е на 25 имаме 10 години разлика... Може да изглежда детинско ама и аз и той адски мнoгoоо сее искаме.. тва за 1 път ми се случва такова нещооо мислих си че и преди сам билаа ИнЛове в някои ама не е било така.. Много гадно се чувствамм . Крихме се първоо амаа аз в малък град живеяя то се разбра... Пък и не 0обичам да се крияя като някояяя мишка . Мн0ого кофтии се чувствам... направо незнам какво да правя. Казах на майка амаа тяя не бъди с него голям ее лошо име му се носил0о в града незнам си какво.. еми искам го бее то и забраненияя плод най-сладък са казали хоратаа... казвам ви чесно няма никъде токова нещо... Толкова е добър и нежен... На 25 един път не си е направиЛ думатаа за секс и тем подобни... Различен е от другите момчета.. Чудя се да бъда ли тайно от всички и всеки с него.. или да спра кранчето... Много ще ми етрудно незнам просто незнам . Дайте някакъв съвет И благодаря предварително!
LadyDi:
Заглавието също трябва да е на кирилица!
КИРИЛИЦА!
Бахти загубеняка .... 25 годишен се занимава с 15 годишна![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
^ Айде спрете вече!
Ами мила като се обичате не виждам причина да не сте заедно! Все пак живееш за себе си не за другите,така че да не ти пука кой какво ше каже.. щом и майка ти вече знае няма проблем.. Моята приятелка до скоро ходеше с един дето е 14 години по-голям ама адски много се обичаха и не можеха един без друг..Щом те е харесал възползвай се както и д аказват хората! Бъди сигурна че и тука ще те плюят че се занимаваш с толкоа по-голям от теб.. Въпроса е ти да избереш дали да си щастлива с него или да не си с него смао заради хорското мнение..
![]()
и съм на мнение,че много хора тайно ти завиждат...
Те всички са различни от останалите,даам любвеобилни ,нежни.Знам ги тея приказки ама изчукате ли се си показва рогата и вече не си му интересна.Ари моля ти се не ми ги приказвай,че е различен,щото не е-всички момчета са прасета !!!!!!
Защо е тази злоба??Първоначално написано от britzy
Ще кажеш ,че познаваш всички момчета ,че да ги определиш като прасета (даже има рима
)
You have personal issues ;]
Първоначално написано от BlueFace
съдете го за педофилство![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Не са ли?!-умилкват се като лиги на мацките ,тичат им след задниците,милване ляляля и след секса-опс коя беше ти?!Първоначално написано от BlueFace
извинявай ама.....така си е
Първоначално написано от Gr0zDan0v
++ Толкова ли е зле,че неможе да си намери момиче на неговата вързаст, а е тръгнал да се занимава с 15 годишни![]()
+1Първоначално написано от Gr0zDan0v
То като не му се връзват момичетата около неговата възраст се занимава с пикли,все още заблудени на по 15 години
Да бъде смърт!!!![]()
Първоначално написано от FrostHammer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Gr0zDan0v
А и хорското мнение често се оказва правилно. В случая тя е "заслепена от любов", ама ние не сме!!! Има много момчета на твоята възраст, че и малко по-големи, с които можеш и е приемливо да излизаш. Извинявай, ама ако си на 15 с 25-годишен... Айде по-нататък е малко по-приемлива разликата, но на 15 не е ...
Толкова ли няма момичета на неговата възраст?
Пхах...
Аз не съм такъвПървоначално написано от britzy
Приятелите ми също не са такива
Не висчки следваме този стереотип
![]()
не слагай всички под общ знаменател, ако обичаш.Първоначално написано от britzy
еми ти си цял плъх..Първоначално написано от Mariela1995
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Вижте кво ще ви кажа тъпи задници такива които само оплювате хората... Бласнете си главите някаде аз искам савет от вас не да ми се карате. Ебати селските праки стегнете се малко е...![]()
![]()
интересно е кой трябва да се стегнеи виж какво,не се занимавай с мъже,ясно е че 8-класничките са лесни и прости като цитирам: тъпи задници!!
п.с:слушай майка си,няма да сбъркаш..
И все пак момчетата,които казват,че не са такива-амиии-заблуждаваш се,ама подсъзнанието друго казва![]()
![]()
![]()
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Иначе ще ти я заключат !
Успех . . =)
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Не твърди нещо ,за което не можеш да бъдеш сигурнаПървоначално написано от britzy
![]()
Взех си аз решението! С нег0о съм и да върви пък каквото ще да става!
Чакам следващата тема със заглавие "изчука ме и ме заряза"Първоначално написано от Mariela1995
успех с неуспехът ти!!Първоначално написано от Mariela1995
![]()
п.с.You are snot..!
ПедофилИЯ, и да, би трябвало...Първоначално написано от gabsit000
Против такива връзки съм, не знам колко трябва да е недорасъл тоя тип, за да се мъкне с дете...
-OFF- topic-
Пък ония простотии за общия знаменател- хорица, не осъзнавате ли колко клиширано звучи тва?! 'Мъжете са такива и такива'- НЕ ни слагай под общ знаменател; 'Жените били не знам си к'ви'- НЕ ни слагай под общ знаменател...
Никой никога няма предвид всички, пък и да има- к'во се впрягате толкова?! Аман... През 2 теми- все общи знаменатели.. grow up...
- end of OFF- topic-
Скоро пак ще има тема 'Мъжете са свине'