- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в 10 години по-голям!
LEAVE MARIELA ALONE!
LEAVE HER NOW... AND I MEAN IT
![]()
На 25 години вече си е мъж за женене . Защо си мислиш , че ще се занимава с 15 годишна . Според мен му е само за единия път и после ще те зареже .
ПП : ти си решаваш![]()
Първоначално написано от Vanish
lmao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от b3b3t0y
съгласна![]()
![]()
определено е така ..
![]()
обаче как си загорела, не е истина.. повече от колкото ти е детски акъла.
Имало едно време..
Добре де,че искаш да си с него,искаш,юбу! Ама това на нищо не прилича! Та тоз пергиш е на 25,и на всичкото отгоре има лоша репутация! Е малко ли е?! Той,както казаха,спокойно може да бъде съден за педофилия. Мога да се обзаложа че след време ще съжаляваш че си си загубила девственоста на 15 (ако не си я загубила вече,разбира се). Той може и да не те зареже след като те...просташко е но ще го напиша - оправи,но той едва ли те "обича" (то сигурно и твоето не е голяма любов де,"пепрудки в стомаха",както каза Блу в една тема). Така че аз не мисля че е добра идея да си с него.
Та по въпроса с общия знаменател (Много тъпо изглежда така написано),не всички момчета са свине! Е,донякъде си права,грухчовците не са малко,но не и всички.(Нямам предвид дебелите,а просто прасета,както дамата каза).Имам simple question.Защо тази мома,която каза че момчетата сме свинчовци,не обясни защо смята така? (Съдя че е мома по това,че един момък никога няма да каже че момчетата са свине,а и по никнейма)
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
Ама ти нали знаеш,че батето след някоя и друга година трябва да се задомява с жена и дечица, а ти ще си да видим към ... 10-11 клас ?![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Много са консервативни тука някои, мацкаБратът на моя приятел има 10 год разлика с неговото момиче. Тя беше на 16 като тръгнаха и ходят от 3-4 години. Говори се за сватба, но той я изчаква.
Това за семейството е така, че ще му дойде по рано времето, но ако те обичка ще почака.
Моят е на 25, аз на 17, иска си дечицата и задомяването, ама не е тръгнал да бърза още.
А за лошата репутация - има я защото поколенията са различни и едните въприемат като много лошо, нещо, което е безобидно за нас. Слушай сърцето си! А ако не се получи, поне ще знаеш после и няма да съжаляваш, че си изпуснала шанса си![]()
Или те обича, или просто ти е завъртял главата-както на една приятелка нейнияПървоначално написано от Mariela1995
![]()
не се води по другите тва с кой си си е твоя работа![]()
иначе аз не мисля че трябва такава разлика е правилно и мисля че такива момчета или са супер задръстени за момичетата на неговата възраст или просто се прави на тарикат и ходи с по малката и си пое*ва някоя на неговата възраст![]()
![]()
ама си е мао мнението не се води по него
![]()
Първоначално написано от Mariela1995
като ти чета разсъжденията, си правя изводите на него колко са му мозъчните клетки, че да се занимава с дете(щото де факто говорим за акъл в момента, не толкова за години).
ибаси змиьЪта! Ибаси мамата! Мъжа може и сериозни намерения да има бе? Това, че в днешно време момичетата търсят по-големи, щото наборчетата им се кефят на коли и футболисти, както и на актриси хахах... еми тва си е нормално.. въпроса е, че понякога прекаляват и ефекта е налице - 15 годишна с 25 годишен... садец! А това, че момчетата сме били свине.. ми те мъжете знаят, че ученичките са лесни... явно и тебе са те преебавали така (и буквално и преносно) и си си изградила представата от 1-2ма... мда, виждал съм го някъде, чакай да се сетя къде.. аа, да - НАВСЯКЪДЕ! (Добре де, преувеличавам, но доста често се среща) Давайте сега всички да почнем "Всички жени са кучки" и "Всички мъже са прасета" ммм... сещам се за оная гатанка как марсианеца казал "всички марсианци лъжат", кво прайм - вярваме му или? Хахах малко се отплеснах, как да е.. еми общо взето така стоят нещата.. честита нова връзка за авторката... пожелаваме й всички успешна връзка, за да не пише през сълзи, че са (я) скъсали![]()
Момичето явно има много любовни разочарования ,породени от момчета , и е решила ,че всичи са еднаквиПървоначално написано от teo96
Някой ден ще срещне нейният "принц на бял кон" и ще разбере ,че е грешала
Сега няма смисъл да се пробваме да я убеждаваме в противното ,защото убежденията на хората трудно се променят само от думиВ момента тя предубедена ,но и това ще премине
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от AutomatiC
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kremen4eto
Първоначално написано от kremen4eto
+++
sled to4no 4 meseca ve4e 6e obii4a6 nqkoi drug batko s kinti..male kolko zabludeni hora
Мерси на хората които ме подкрепят пък и на тези които не го одобряват. Все пак съм го написла за да видя кои как мисли... И ще послушам всеки един от вас по някакъв начин....![]()
![]()
![]()
![]()
Аа за това кадето казаха, че всички мом4ета са прасета не съм напълно съгласна . Има много добри момчета, които могат да ти бъдат истински фр.. Примерно моите приятели са повече момчета от колкото момичета. Е има и някои друг .. ,,пе*ал'' ( сорка за израза) ама и свястни се срещат !
И още веднъж благодаря за съветите ще са ми от полза![]()
След като ги провокираш с просташкото си и елементарно поведение ,е напълно нормално да се появи такова следствие.Има жени ,които заслужават, и такива ,които - не!Първоначално написано от britzy
Майка ми и баща ми имат 10 години разлика и живеят щасливо вече 18 години![]()
ама на колко са тръгнали? щото между 15/25 и 20/30 има значение...Първоначално написано от mlakniwe
виж какво-не ме познаваш за да кажеш каква съм и каква не съм-дървен философ.И повечето момчета СА ,защото ги цепи хормона.Точка.Не смей да ми отговаряш,пикльоПървоначално написано от mrfahrenheit
Много ясно,че има момичета на неговата възраст,но той си харесал нея обаче и аз мисля,че скоро ще му слшаш "мераците" и това,че ако не му пуснеш ще скъса с тебе обаче м0же и да е от процента момчета които на първо място не мислят за секса и зарязването.А хорското менение да не те вълнува на хората устите няма да се затворят това го приеми.
Тва на мен ми е пределно ясно аз и затова много много не обръщам внимание на хорските приказкиПървоначално написано от SWT
![]()
Начи кво кикаш че омчетата са гадни , примерно кажи ми какъв е смисалат на 25 годишна да е с 86 годишен , или в един форум когато питахме защо някои ходят с по-големи момчета отговора беше "защото имат повечко парички да ни копуват неща" сега ми кажи кои са по-добри