.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    LEAVE MARIELA ALONE!
    LEAVE HER NOW... AND I MEAN IT

Супер фен Аватара на radeberger
    На 25 години вече си е мъж за женене . Защо си мислиш , че ще се занимава с 15 годишна . Според мен му е само за единия път и после ще те зареже .

ПП : ти си решаваш

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Vanish
    LEAVE MARIELA ALONE!
    LEAVE HER NOW... AND I MEAN IT

lmao
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    ^ Айде спрете вече!

Ами мила като се обичате не виждам причина да не сте заедно! Все пак живееш за себе си не за другите,така че да не ти пука кой какво ше каже.. щом и майка ти вече знае няма проблем.. Моята приятелка до скоро ходеше с един дето е 14 години по-голям ама адски много се обичаха и не можеха един без друг..Щом те е харесал възползвай се както и д аказват хората! Бъди сигурна че и тука ще те плюят че се занимаваш с толкоа по-голям от теб.. Въпроса е ти да избереш дали да си щастлива с него или да не си с него смао заради хорското мнение..

и съм на мнение,че много хора тайно ти завиждат...

съгласна определено е така ..

обаче как си загорела, не е истина.. повече от колкото ти е детски акъла.
    Имало едно време..

Град
    Стара Загора
    Добре де,че искаш да си с него,искаш,юбу! Ама това на нищо не прилича! Та тоз пергиш е на 25,и на всичкото отгоре има лоша репутация! Е малко ли е?! Той,както казаха,спокойно може да бъде съден за педофилия. Мога да се обзаложа че след време ще съжаляваш че си си загубила девственоста на 15 (ако не си я загубила вече,разбира се). Той може и да не те зареже след като те...просташко е но ще го напиша - оправи,но той едва ли те "обича" (то сигурно и твоето не е голяма любов де,"пепрудки в стомаха",както каза Блу в една тема). Така че аз не мисля че е добра идея да си с него.
    Та по въпроса с общия знаменател ( Много тъпо изглежда така написано),не всички момчета са свине! Е,донякъде си права,грухчовците не са малко,но не и всички.(Нямам предвид дебелите,а просто прасета,както дамата каза).Имам simple question.Защо тази мома,която каза че момчетата сме свинчовци,не обясни защо смята така? (Съдя че е мома по това,че един момък никога няма да каже че момчетата са свине,а и по никнейма)
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Ама ти нали знаеш,че батето след някоя и друга година трябва да се задомява с жена и дечица, а ти ще си да видим към ... 10-11 клас ?

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Много са консервативни тука някои, мацка Братът на моя приятел има 10 год разлика с неговото момиче. Тя беше на 16 като тръгнаха и ходят от 3-4 години. Говори се за сватба, но той я изчаква.
    Това за семейството е така, че ще му дойде по рано времето, но ако те обичка ще почака.
    Моят е на 25, аз на 17, иска си дечицата и задомяването, ама не е тръгнал да бърза още.
    А за лошата репутация - има я защото поколенията са различни и едните въприемат като много лошо, нещо, което е безобидно за нас. Слушай сърцето си! А ако не се получи, поне ще знаеш после и няма да съжаляваш, че си изпуснала шанса си

Re: Horaa pomognete mi !

Цитирай Първоначално написано от Mariela1995
    Здравейте, момиче сам на 15.. Бях на един имен ден на един съсед... то пак станаа че там имаше един негов приятел... Мнoгoо ме харесвал от доста време... Но проблема е че е на 25 имаме 10 години разлика... Може да изглежда детинско ама и аз и той адски мнoгoоо сее искаме.. тва за 1 път ми се случва такова нещооо мислих си че и преди сам билаа ИнЛове в някои ама не е било така.. Много гадно се чувствамм . Крихме се първоо амаа аз в малък град живеяя то се разбра... Пък и не 0обичам да се крияя като някояяя мишка . Мн0ого кофтии се чувствам... направо незнам какво да правя. Казах на майка амаа тяя не бъди с него голям ее лошо име му се носил0о в града незнам си какво.. еми искам го бее то и забраненияя плод най-сладък са казали хоратаа... казвам ви чесно няма никъде токова нещо... Толкова е добър и нежен... На 25 един път не си е направиЛ думатаа за секс и тем подобни... Различен е от другите момчета.. Чудя се да бъда ли тайно от всички и всеки с него.. или да спра кранчето... Много ще ми етрудно незнам просто незнам . Дайте някакъв съвет И благодаря предварително!
    Или те обича, или просто ти е завъртял главата-както на една приятелка нейния
    не се води по другите тва с кой си си е твоя работа

иначе аз не мисля че трябва такава разлика е правилно и мисля че такива момчета или са супер задръстени за момичетата на неговата възраст или просто се прави на тарикат и ходи с по малката и си пое*ва някоя на неговата възраст ама си е мао мнението не се води по него

тва за 1 път ми се случва такова нещооо мислих си че и преди сам билаа ИнЛове в някои
    като ти чета разсъжденията, си правя изводите на него колко са му мозъчните клетки, че да се занимава с дете(щото де факто говорим за акъл в момента, не толкова за години).

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ибаси змиьЪта! Ибаси мамата! Мъжа може и сериозни намерения да има бе? Това, че в днешно време момичетата търсят по-големи, щото наборчетата им се кефят на коли и футболисти, както и на актриси хахах... еми тва си е нормално.. въпроса е, че понякога прекаляват и ефекта е налице - 15 годишна с 25 годишен... садец! А това, че момчетата сме били свине.. ми те мъжете знаят, че ученичките са лесни... явно и тебе са те преебавали така (и буквално и преносно) и си си изградила представата от 1-2ма... мда, виждал съм го някъде, чакай да се сетя къде.. аа, да - НАВСЯКЪДЕ! (Добре де, преувеличавам, но доста често се среща) Давайте сега всички да почнем "Всички жени са кучки" и "Всички мъже са прасета" ммм... сещам се за оная гатанка как марсианеца казал "всички марсианци лъжат", кво прайм - вярваме му или? Хахах малко се отплеснах, как да е.. еми общо взето така стоят нещата.. честита нова връзка за авторката... пожелаваме й всички успешна връзка, за да не пише през сълзи, че са (я) скъсали

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от teo96
    Защо тази мома,която каза че момчетата сме свинчовци,не обясни защо смята така? (Съдя че е мома по това,че един момък никога няма да каже че момчетата са свине,а и по никнейма)
    Момичето явно има много любовни разочарования ,породени от момчета , и е решила ,че всичи са еднакви Някой ден ще срещне нейният "принц на бял кон" и ще разбере ,че е грешала
    Сега няма смисъл да се пробваме да я убеждаваме в противното ,защото убежденията на хората трудно се променят само от думи В момента тя предубедена ,но и това ще премине

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на Slynchiicee

Цитирай Първоначално написано от AutomatiC
    не обичам да се крия като някоя мишка
    еми ти си цял плъх..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Град
    Ем да Блуфейс,напоследък САМО разочарования-то какво да си помисли човек?!
    някой ден ще ГО срещна,но дотогава съм с впечатление ,че мъжете са... квото искате поставете на точките

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Много са консервативни тука някои, мацка Братът на моя приятел има 10 год разлика с неговото момиче. Тя беше на 16 като тръгнаха и ходят от 3-4 години. Говори се за сватба, но той я изчаква.
    Това за семейството е така, че ще му дойде по рано времето, но ако те обичка ще почака.
    Моят е на 25, аз на 17, иска си дечицата и задомяването, ама не е тръгнал да бърза още.
    А за лошата репутация - има я защото поколенията са различни и едните въприемат като много лошо, нещо, което е безобидно за нас.
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Слушай сърцето си! А ако не се получи, поне ще знаеш после и няма да съжаляваш, че си изпуснала шанса си

+++

sled to4no 4 meseca ve4e 6e obii4a6 nqkoi drug batko s kinti.. male kolko zabludeni hora

Мерси на хората които ме подкрепят пък и на тези които не го одобряват. Все пак съм го написла за да видя кои как мисли... И ще послушам всеки един от вас по някакъв начин....
    Аа за това кадето казаха, че всички мом4ета са прасета не съм напълно съгласна . Има много добри момчета, които могат да ти бъдат истински фр.. Примерно моите приятели са повече момчета от колкото момичета. Е има и някои друг .. ,,пе*ал'' ( сорка за израза) ама и свястни се срещат !

И още веднъж благодаря за съветите ще са ми от полза

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Те всички са различни от останалите,даам любвеобилни ,нежни.Знам ги тея приказки ама изчукате ли се си показва рогата и вече не си му интересна.Ари моля ти се не ми ги приказвай,че е различен,щото не е-всички момчета са прасета !!!!!!
    След като ги провокираш с просташкото си и елементарно поведение ,е напълно нормално да се появи такова следствие.Има жени ,които заслужават, и такива ,които - не!

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Майка ми и баща ми имат 10 години разлика и живеят щасливо вече 18 години

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe
    Майка ми и баща ми имат 10 години разлика и живеят щасливо вече 18 години
    ама на колко са тръгнали? щото между 15/25 и 20/30 има значение...

Град
    Цитирай Първоначално написано от mrfahrenheit
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Те всички са различни от останалите,даам любвеобилни ,нежни.Знам ги тея приказки ама изчукате ли се си показва рогата и вече не си му интересна.Ари моля ти се не ми ги приказвай,че е различен,щото не е-всички момчета са прасета !!!!!!
    След като ги провокираш с просташкото си и елементарно поведение ,е напълно нормално да се появи такова следствие.Има жени ,които заслужават, и такива ,които - не!
    виж какво-не ме познаваш за да кажеш каква съм и каква не съм-дървен философ.И повечето момчета СА ,защото ги цепи хормона.Точка.Не смей да ми отговаряш,пикльо

Голям фен Аватара на SWT

^.^

Много ясно,че има момичета на неговата възраст,но той си харесал нея обаче и аз мисля,че скоро ще му слшаш "мераците" и това,че ако не му пуснеш ще скъса с тебе обаче м0же и да е от процента момчета които на първо място не мислят за секса и зарязването.А хорското менение да не те вълнува на хората устите няма да се затворят това го приеми.

Re: ^.^

Цитирай Първоначално написано от SWT
    Много ясно,че има момичета на неговата възраст,но той си харесал нея обаче и аз мисля,че скоро ще му слшаш "мераците" и това,че ако не му пуснеш ще скъса с тебе обаче м0же и да е от процента момчета които на първо място не мислят за секса и зарязването.А хорското менение да не те вълнува на хората устите няма да се затворят това го приеми.
    Тва на мен ми е пределно ясно аз и затова много много не обръщам внимание на хорските приказки

да бе

Начи кво кикаш че омчетата са гадни , примерно кажи ми какъв е смисалат на 25 годишна да е с 86 годишен , или в един форум когато питахме защо някои ходят с по-големи момчета отговора беше "защото имат повечко парички да ни копуват неща" сега ми кажи кои са по-добри

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си