.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    КИРИЛИЦА!

Бахти загубеняка .... 25 годишен се занимава с 15 годишна
    За любовта граници няма.

Като се обичате,бъдете заедно. Не виждам дори смисъл да се криете.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    КИРИЛИЦА!

За любовта граници няма.

Май на всички много ви се иска това да е вярно ? Все едно да има любов между 15 годишна и 30 годишен ... Смехотворно ....

--------------------------------------------------------

Град
    vraca
    И защо се стига до тава?
    Защото момчетата на по 15-16 все още незнаят какво искат и гледат само бройката и са абсолютни комплексари...Докато с тези на по 20-25 могат да получат някаква сигурност ,и да защо пък да не тръгне с него дори и да не се получи поне съм сигурна че няма да съжелява ....
    "Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от mrfahrenheit
    Те всички са различни от останалите,даам любвеобилни ,нежни.Знам ги тея приказки ама изчукате ли се си показва рогата и вече не си му интересна.Ари моля ти се не ми ги приказвай,че е различен,щото не е-всички момчета са прасета !!!!!!
    След като ги провокираш с просташкото си и елементарно поведение ,е напълно нормално да се появи такова следствие.Има жени ,които заслужават, и такива ,които - не!
    виж какво-не ме познаваш за да кажеш каква съм и каква не съм-дървен философ.И повечето момчета СА ,защото ги цепи хормона.Точка.Не смей да ми отговаряш,пикльо

Ти пък на каква се правиш?На много разбираща нещата от живота ли?Както каза ..не те познава и да не говори..ми и ти не познаваш всички момчета,така че не се прави на оборотна с тези тъпи клишета кой какъв бил.Едва ли ще срещнеш прица на бял кон,по-скоро според твоята логика ще е "един шопар,който ще те опраси в кочинката си .

П.С:относно подписа ти ХАХАХАХА ...мислиш , че има само едно мнение?..скрий са..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    *въздишка*
    Вече не е човек да се чуди трагично ли е или е смешно, защото е първото. Жал ми е като виждам толкова наивни, тъпи и ограничени хора (отнася се и за авторката, и за някои хора, писали в темата). Не че аз съм нещо кой знае какво, ама това не ми прави твърдението по-малко истина...

Супер фен Аватара на WrongLife
    КИРИЛИЦА!

То0ояяяя ееее е***ааатии ретаардааа! Но0о0о ако0о0о искашшш сииии трошиии главааатаааа с то0о0оя.
    Лесно ли се чете такова "писмо" ????

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от WrongLife
    КИРИЛИЦА!

То0ояяяя ееее е***ааатии ретаардааа! Но0о0о ако0о0о искашшш сииии трошиии главааатаааа с то0о0оя.
    Лесно ли се чете такова "писмо" ????
    Е, ти пък... хващаш очилата, разшифроваш и си готов. Какво толкова?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от taraa
    И защо се стига до тава?
    Защото момчетата на по 15-16 все още незнаят какво искат и гледат само бройката и са абсолютни комплексари...Докато с тези на по 20-25 могат да получат някаква сигурност ,и да защо пък да не тръгне с него дори и да не се получи поне съм сигурна че няма да съжелява ....
    Колко още глупости ще се изпишат тука .... Вие всички сте много компетентни ,познавате всички момчета на 15-16 години и ги знаете какви са ... Колкото бройкаджии и комплексари има в тази страна , толкова са и курвите и мутресите
    А и не всички 18+ са толкова зрели за колкото са смятани..

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Добре бе Мариелче,казваш че ще се поучиш и от двете развиващи се тези:за и против потенциалния пич,който може даже да бъде съден за педофилия,а в по следващо мнение споменаваш,че не обръщаш внимание на хорското схващане. уатевър... момиче,ти си наивна,какъв беше смисъла да правиш темата,сигурно да търсиш одобрението и подтикването на хора одобряващи връзката ти с тоя "пич",защото най-близките ти никак не им се харесва идеята за обвързване с 25 годишен мъж..не си въобразявай,че светът се върти около теб и за теб,няма такъв филм..само гледай да не станеш полудевственна,както една моя фр. твърди,че е
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Тъпо е да казвате какво има и какво няма, кой какво чувства и какво не. Де факто, 10 години са си една пропаст между двама души и в мисленето, и в мирогледа, и на емоционално ниво, и на житейско... Въпросът е, че има някои момичета, които са се изградили от рано като личности и само надграждат занапред. Именно общуването с някой по-зрял човек от тях им помага за това, носи им нови усещания и т.н. За любов е трудно да се говори, по-скоро за приятелство.

Обаче вие сте ограничени, наистина. Не говоря за тази тема: по-назад писах, че момичето има някакво детско още мислене и ще е по-добре да си прави сапунени мехури пред блока, отколкото да се занимава с мъже, които се опитват да се възползват от нея. С напредването на страниците вие съвсем се отклонихте от темата и както обичайно правите, тръгнахте да цапвате общи знаменатели на неща, които изобщо не разбирате, влияейки се от клишета и от собственото си наранено его и тъпкането на едно място. Имам новина: скучни сте и то много. По-зле сте и от пенсионери. Заклеймявате си, каквото ви падне. Нито повечето 25-годишни мъже са толкова свестни, зрели и добри, колкото ги изкарахте, нито 15-годишните са мутреси, най-малкото, 'щото вие не знаете значението на тая дума. Толкова тъпотии видях само на едната страница, че чак ме е страх да се върна назад.

Отстрани изглежда гадно

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Цитирай Първоначално написано от petersl55
    Отстрани изглежда гадно
    Да бе, супер гадно е двама да се харесват и да искат да са заедно, нали?
    Вие си ги представяте като няк'во хлапе и някой супер възмъжал тип. Може изобщо да не е така.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ребус да не се прави на разбиращ-сякаш ти много познаваш живота и си цъфнал и вързал айде айде.И ако може-НЕ МИ КАЗВАЙ "СКРИЙ СА" ЯСНО ЛИ ТИ Е?!!!!!пишлеме просто
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Rebus & britzy да се чувстват предупредени. Ако видя още едно провокативно мнение, ще ги изтрия.

Молбата е към всички - придържайте се към темата. За лични нападки, ако до толкова ви е възпитанието, ползвайте ЛС!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ох, момиче, измъчих се, докато те чета. Наблегни на часовете по български, вместо да тичаш по батковци.
    taraa, мислиш ли? На 25 години също си гледат бройката, повярвай. Но защото знаят какво иска едно 15-годишно, успяват да го убедят, че имат чувства.
    Мило момиче, по-добре не се занимавай с този. 10 години разлика нямаше да са кой знае какво, ако бяхте на по 25 и 35. Но на този етап не сте един за друг. Все пак, първо, ти какво можеш да му предложиш? Той ще иска секс, а ти дали си готова да му го предложиш? Ще иска да излизате навън вечер, с приятели, а дали майка ти ще те пуска до късно, още повече и с доста по-големи от теб?
    Ти си още ученичка, не си минала и половината от гимназията. Животът ти е, както се казва, шапка на тояга все още. Той би трябвало вече да е завършил висше образование, да работи, да се издържа сам... Какви изобщо допирни точки имате?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ти си още ученичка, не си минала и половината от гимназията. Животът ти е, както се казва, шапка на тояга все още. Той би трябвало вече да е завършил висше образование, да работи, да се издържа сам... Какви изобщо допирни точки имате?
    А може и да не си е завършил образованието, още да живее при мама и тати... Тогава ще имат много общо.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ребус да не се прави на разбиращ-сякаш ти много познаваш живота и си цъфнал и вързал айде айде.И ако може-НЕ МИ КАЗВАЙ "СКРИЙ СА" ЯСНО ЛИ ТИ Е?!!!!!пишлеме просто
    Бе аз никъде не твърдя,че го познавам ..Я кажи на колко си да видим кой е пишлемето???
    По темата..Имам познати със 7 години разлика,а момичето беше на 15 като тръгнаха и вече няколко години са заедно и заедно си живеят..Всичко е възможно..и всичко е до човека

КИРИЛИЦА!

За любовта граници няма.

Май на всички много ви се иска това да е вярно ? Все едно да има любов между 15 годишна и 30 годишен ... Смехотворно ....

Защо пък да няма?!?! Любовта граници НЯМА!

КИРИЛИЦА!

За любовта граници няма.

+++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си