Цитирай Първоначално написано от Mariela1995
Здравейте, момиче сам на 15.. Бях на един имен ден на един съсед... то пак станаа че там имаше един негов приятел... Мнoгoо ме харесвал от доста време... Но проблема е че е на 25 имаме 10 години разлика... Може да изглежда детинско ама и аз и той адски мнoгoоо сее искаме.. тва за 1 път ми се случва такова нещооо мислих си че и преди сам билаа ИнЛове в някои ама не е било така.. Много гадно се чувствамм . Крихме се първоо амаа аз в малък град живеяя то се разбра... Пък и не 0обичам да се крияя като някояяя мишка . Мн0ого кофтии се чувствам... направо незнам какво да правя. Казах на майка амаа тяя не бъди с него голям ее лошо име му се носил0о в града незнам си какво.. еми искам го бее то и забраненияя плод най-сладък са казали хоратаа... казвам ви чесно няма никъде токова нещо... Толкова е добър и нежен... На 25 един път не си е направиЛ думатаа за секс и тем подобни... Различен е от другите момчета.. Чудя се да бъда ли тайно от всички и всеки с него.. или да спра кранчето... Много ще ми етрудно незнам просто незнам . Дайте някакъв съвет И благодаря предварително!
Или те обича, или просто ти е завъртял главата-както на една приятелка нейния
не се води по другите тва с кой си си е твоя работа

иначе аз не мисля че трябва такава разлика е правилно и мисля че такива момчета или са супер задръстени за момичетата на неговата възраст или просто се прави на тарикат и ходи с по малката и си пое*ва някоя на неговата възраст ама си е мао мнението не се води по него