Здравейте, момиче сам на 15.. Бях на един имен ден на един съсед... то пак станаа че там имаше един негов приятел... Мнoгoо ме харесвал от доста време... Но проблема е че е на 25 имаме 10 години разлика... Може да изглежда детинско ама и аз и той адски мнoгoоо сее искаме.. тва за 1 път ми се случва такова нещооо мислих си че и преди сам билаа ИнЛове в някои ама не е било така.. Много гадно се чувствамм . Крихме се първоо амаа аз в малък град живеяя то се разбра... Пък и не 0обичам да се крияя като някояяя мишка . Мн0ого кофтии се чувствам... направо незнам какво да правя. Казах на майка амаа тяя не бъди с него голям ее лошо име му се носил0о в града незнам си какво.. еми искам го бее то и забраненияя плод най-сладък са казали хоратаа... казвам ви чесно няма никъде токова нещо... Толкова е добър и нежен... На 25 един път не си е направиЛ думатаа за секс и тем подобни... Различен е от другите момчета.. Чудя се да бъда ли тайно от всички и всеки с него.. или да спра кранчето... Много ще ми етрудно незнам просто незнам . Дайте някакъв съвет И благодаря предварително!