- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Програма за следене на температурите
Така трябва ми програма за следене на температурите на процесора,видео картата и дъното.Че на EVERESt-a ми показва севъзможни простотий.
За мен тая "SpeedFan" не върши НИКАКВА работа ... преди месец някъде вентилатора на видео картата ми се е бил повредил нещо и видео картата 100 градуса е била постоянно сигурно .. и по-едно време направо ми отказа компа , отивам на сервиз и като го отвориха вентилатора направо се беше стопил ! а "SpeedFan" отчиташе 30-50 градусаПървоначално написано от firestone224
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
ами не мога да гарантирам нищо,все пак аз не съм й производител,пробвай Real Temp :PПървоначално написано от dPa3HuTeJl
не е точно така..тези програми за какво са тогава..и са толкова известни..Първоначално написано от Alexandra1993
Няма универсална особено пък безплатна програма дето да следи всичките компоненти и температурите им.
http://www.cpuid.com/pcwizard.php
PC WIZARD е доста мощна програма за информация и температури на системата.
EVEREST като цяло много полезна работа ми върши и рядко заблуждава, но днес на една платка изписа към 4 различни имена... Пуснах CPU-Z и веднага си каза името на платката ASUS A7V600-X.
Търсещ половинка.
ПРи мен Евереста вингаи работи правилно.Първоначално написано от Alexandra1993
Иначе попринцип момчето може да ска да клоква или пък да пуска некви тестове за стабилност...
Lexynnka
За какво ти е тази програма за следене на температурите? Или си нямаш работа и ей-така?
хахаха че тя паметта може да си е А-ДАТА...Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Ще тествам една системка дали ще издържи един тест и затова ми трябва нещо по сериозно.
Понякога с тези програми се откриват дефекти/повреди на вентилаторите. Все някакво отклонение трябва да се потърси, за да диагностицираш. При мен Еверестът също показва правилно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Преди компа ми цепеше яко , свалих си еверест видях температурите и си смених охлаждането на компонентите които загряваха. Сега нямам никакви проблеми,така че + от мен за еверест[/b]
Това значи, че компютъра ти не я разпознава както трябва. Поне честотите / закъсненията истинските ли показва? оже и от Евереста да е ест, но аз го ползвам от както излезе и до сега абсолютно всичко си е разпознавал както трябва и кажи-речи температурите също горе-долу ги оцелва.Първоначално написано от Alexandra1993