- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Рано ли ми е ?
Кога да го направя за първи път?Според вас има ли някаква възраст или нещо такова?
Аз съм почти на 17 години след два месеца ги навършвам , нормално ли е да започна , или ... ?
ПП: Знам ,че има един милион такива теми, но исках да попитам.Ако темата пречи трийте я няма проблемПросто искам да чуя мнението ви и за мен и за всички останали като цяло.
Ми ако ти кажем,че вече ти е късно ще скочиш на х*я на първия срещнат ли?!
Или ако ти кажем,че най-рано трябва да го направиш на 18 години ще чакаш до тогава?!
Въпросът не е,какво мислим ние,а дали ти си готова да започнеш да водиш полов живот и дали сексуалната ти култура е на достатъчно високо ниво!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да знам .Но никога не се решавам , все има нещо , кеото ще ме спре,ако няма пак се разколебавам.Не съм сигурна в себе си.Мислех си ,че като си имам сериозен приятел и му имам доверие ще се отпусна .Имах бяхме година и половина заедно , но вичко свърши както и да е....
И ми е някакво криво леко ,все едно съм изостанала .Знам че не трябва да се водя по другите , но като се има напредвид ,че моите приятелки смисъл момичетата с които излизам и се движа всичките вече го правят , а аз не.И някакси все едно не съм на мястото си . Почти всичките ми връсници вече не са девствени.Незнам понякога си казвам какво ме интересуват другите , друг път м се сдухвам и ми е криво.Не искам да ставам някаква там курва , но понякога ми се иска.Нормално е ..хормони.. незнам за това исках да споделя с някого да видя и другите какво мислят. Само не ме нападайте ,че искам съвет от непознати.Понякога по-добре с непознато отколкото с близки..или приятели.
То ти сама не можеш да усетиш рано ли ти е,или не,пък ние ли да ти кажем?![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Време ти е,някои на твоите години вече и деца имат![]()
Това ти си го решаваш.Решиш ли,че си готова-направи го,ако не си,стой си мирно на задника,докато не се решиш и това е...
Да обичаш значи да страдаш!
Ми според мен вече е нормално да започнеш..Все пак вече си на 17 години..Но когато си готова - тогава го направи..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Значи да ти кажа и при мен беше така - никога не се решавах, но просто... как да се изразя всичко си идва от самосебе си. При мен имаше и момент в който точно на ръба щях да се откажа, но не посмях и не съжалих. Давам ти съвета който дадоха на мен, когато си насаме с момчето и си супер възбудена няма как просто няма начин да му кажеш не- та то ти се иска бе!
Ще си спестя обясненията и ще ти кажа най-простичкото : Щом си в тоя период, в който се мислиш за изостанала и се сдухваш от това + че не си сигурна дали ТРЯБВА или НЕ трябва (самите думи ''трябва и не трябва'' говорят, че не осмисляш съвсем нещата,защото тука няма ТРЯБВА... ) - значи НЕ СИ ГОТОВА.
Ти,че можеш - можеш. И ей сега да скочиш ще стане. Няма спор в тва,но дали ще е осмислено? Дали човека, на който ще подариш тоя момент ще си струва?
Защо не се оставиш на течението и на вътрешното си чувство, което в момента съвсем правилно ти подсказва, че не ти трябва да избързваш?
Това ти трябва да решиш .. не ние!
Ако имаш човек до себе си, ако се обичате, ако държи на теб и ако смяташ, че той е момчето го направи .. ако не - недей! ..
много тъп съветПървоначално написано от BornSinful
(щом не е сигурна да го наязди така ли?! бати курволяческото)
Подкрепям съветът на Пънишеррр с 2 ръце!
важното е да се почувстваш готова![]()
Просто аз
познавам един мачото в квартала , много еблив е , и ти е доста късно , ти оставя скайп за връзка?
ИДИОТПървоначално написано от HailToTheKingBaby
HailToTheKingBaby
дори няма да си направя труда да те обидя, няма да ти падна на нивото ...![]()
Абе кви са тея трябва или не трябва??Правиш го тогава когато се почувстваш готова никой не е казал че секса е 12+ или 16+ или 18+...
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Неможеш да питаш дали си подранила когато закъсняваш ... ама тва си е твое решение може да го направиш и на 24 ако сикаш ... глупости![]()
за тва нещо няма подранили и закъсняли... и на 30 да го направиш пак няма да си закъснял/a.Всеки се развива различно!Първоначално написано от OutlawImmortal
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Направи го, когато ти самата се почувстваш готова за това, а не когато другите ти казват, че е време.
За тези неща възрастова граница няма. Никой не е казал, че на 17-18 трябва да си правила секс вече. Щом още не си готова - не го прави. Остави ги другите, ти отговаряш само за себе си.
И спря да се върти за миг земята..
бати тъпото-за къде закъснява ?за полета за Маями ли?!Първоначално написано от OutlawImmortal
Споко мацка, чукни се кажи му i love you и ако ти отвърне след това how are you? Значи е бил с теб само заради секса![]()
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Тва е късно бе човек.Обикновенно хората почват на 14. Като мен
![]()
Първоначално написано от tainstvenomomi4e
![]()
![]()
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Не ти е рано,нормално е.Само,че го направи с някой,който обичаш.![]()
колко си...няам думи.Проста,може би?! ще ти кажа аз на тебе късно....Първоначално написано от tainstvenomomi4e
пуска теми тука да не е бременна и некфи такива ,ама иначе си отворена пфф
Трябва да го направиш ТОЧНО тогава, когато го пожелаеш за себе си.