- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- след преинсталиране
Значи вчера ми преинсталираха компа и сега когато искам да сваля нещо от интернет преди изписваше първо отвори след това запиши и откажи а сега пише търси запиши и откажи и като натисна търси нищо не става как да го направя да си е както преди ?
оБиЧаМмМм ........ ПеПсИиИ ;D;D;D;D;D
Въпроса ти е грешно зададен в анкетата... "Как така колко пъти са Ви преинсталирали компа?!?!"- Ами честно казано 0-ла пъти, по простичката причина, че не помня някога някой да ми е преинсталирал компа. Винаги аз съм си го преинсталирал (брой точен не мога да кажа ама примерно 50-60 пъти), като изключвам на колко още народ съм инсталирал и занимавал с часове!
![]()
Проблема лесно ще го решим, но първо ни кажи кой интернет браузер ползваш?![]()
2 пъти още когато не знаех как а аз не знам колко пъти сам съм си го преинсталирал
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Мии честно казано всяка година поне по 2 пъти най-малко го преинсталирам : ))
преинсталирал съм на един куп хора pc-тата,със сигурност има над 30-40 пъти..![]()
Има-няма... поне над стотина пътиЕстествено не съм си преинсталирал моя компютър толкова пъти, просто такава ми е работата. Също така не инсталираме пъхайки инсталационния диск, просто използваме Ghost с готов имидж.
Относно проблема ти - най-вероятно браузърът е Firefox и трябва да се променят настройките на Download Manager - ако така се казваше![]()
на всеки 2 3 месеца над 20 пъти
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
ХОРА ВЪПРОСА МИ Е ДРУГ Я ПРОЧЕТЕТЕ ПАК ..
Ние отговаряме на анкетата ти !!! Виж какво си написал " Колко пъти са ви преинсталирали компютърЪт ви ?" И вече то зададоха въпрос "Кой Интернет браузър ползваш?" Отговори за да можем да ти помогнем !Първоначално написано от PePsImAn
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
http://prikachi.com/images.php?files/1588477f.jpg
ето виж [/img]
просто нямаш никаква програма за сваляне на торенти.От дата.бг си свали биткомет или уторент и го инсталирай и няма да имаш проблемиПървоначално написано от PePsImAn
А така е малко по-добре като приложиш и снимка! Проблема е в това, че Internet Explorer не знае с какво да отвори дадения файл - в конкретния случай това е торент програмата! Настройката тук трябва да се направи не в браузера, а в торент програмата която използваш!!! Примерно ако ползваш "uTorrent" трябва в опциите на програмата да свържеш файловете с разширение ".torrent" с дадената програма, като я интегрираш в системата и сложиш ето тази отметка:Първоначално написано от PePsImAn
Другия вариант е да запишеш самия файл и след това ръчно да го настройш, чрез десен бутон на мишката върху файла "Open With..." - намираш къде е стартиращия файл на торент програмата и слагаш отметката винаги да използва дадената програма за този тип файлове!![]()
Ми в цялата ми компютърна карирера...от към '98-а някъде не мога да ит кажа точно колко по простата причина, че бях дост амалък. Иначе баща ми ме научи как да преинсталирам win 98 първо, но това е било към 2001 сигурно и след това когато той не го правеше го правех аз...иначе докато бях на XP се преинсталираше на 2 седмици за ''оптимална'' производителност![]()
Lexynnka
благодаря на всичи готово вече мога да тегля(doomkillerr вече за 3ти път ми разрешаваш проблем.. мерси
)
Хе - няма проблеми!Първоначално написано от PePsImAn
Все пак се нядявам някой път да почерпиш по...
![]()
нпПървоначално написано от doomkillerr
![]()