- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- само по клин
Не знам. Не ми харесва и на мен много много това. Все едно наистина си с чорапогащник и тениска. Най-хубаво е да се сложи туника с клин, но иначе не. Абе зависи. Зависи каква е тениската и клинът.![]()
Макар че тук комбинацията е доста добра
Първоначално написано от JCoutureJunkie
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Клин ми харесва с пола,рокля,туника и най-вече с ДЪЛГА тениска ,която да ти скрива дупето и с токчета..ако си имаш фигурата ще е адски секси.
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
обожавам клинове ! и вече превъзмогнах страха ми от това как изглеждам в нещо по-прилепнало,затова си ходя само по тениска и клин!няма нищо селско според мен,анй-много някой да завиди,чве съм гърджава![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Дали ще ми хареса зависи от тялото, самия клин, тениската/ризата/туниката/роклята и тн. Ако се комбинира добре, не е зле.
"Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."
и на мен ми е селска тая комбинация.![]()
въпросните клинове ги възприемам само с някакви плетени туники през зимата, но клин с пола...![]()
Първоначално написано от pamii
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
клин,туника и някакви отворени обувчици - ацки складко е![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
ако е спортен клин да ,но ако е от онези тънките не
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Според мен, клиновете стават само за трренировки и то блузата да е по-дълга.. Колкото и слаб да си не ми харесва ``задник в клин``![]()
Обичам клинове.. толкова е готино
нося ги с туника, риза и тениска![]()
Просто аз
Мацкаа няма официален клин.Първоначално написано от galu6a
Иначе те разбрах какво имаш предвид.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Мога да ви кажа пък, че аз си нося черен клин с черна блузка и черни маратонки с къси чорапки ... стои много добре ... ходя си така да бягам и ще ходя и на физическо сигурно така ... изобщо не е селско .. на мен добре ми стои пък не знам за вас ...
На мен ми е супер смешно пола с клин или туника ... въпрос на лично мнение![]()
Аз казвам какво харесвам а не се суета..Първоначално написано от Luscious_Heart
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
не ми харесва , все едно си излязла само по чорапогащник![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
+++Първоначално написано от diksi
задника стои адски странно в тия клинове![]()
Първоначално написано от Newsgirl
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
А аз не виждам каква е принципната разлика с прилепналите дънки тип цигара. Единствено, че дънките те държат някаква форма, но като си с голям задник и тея дънки не стоят добре, а и паласките като изкочат става страшно. Аз тея клинчета си ги представям с туники и даже съм планирала да си взема такова неща
наистина ?Първоначално написано от alex4et0y
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз лично много харесвам клинове и мисля че е много сладко като някое момиче с хубаво тяло се облече с клин независимо дали е клин с туника или някоя блузка отгоре.![]()
Блузата и тясна и широка пак ми харесва,но само ако си с хубаво тяло..смисъл слаби крачета стегнато дупе и не да ти изкочат някакви паласки отгоре![]()
Еееми,в грешка си!Първоначално написано от Molzinka
![]()
![]()
харесва ми,когато е слаба и въпросното нещо й пада под дупето..
Еееми може би ти си в грешка ... тя така се харесва и ходи така ... на тебе като не ти харесва или като ти се вижда смешно - не ходиПървоначално написано от Harum_Scarum
![]()