.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 110 от общо 110

Град
    Пловдив
    на хубаво тяло дори и с тениска си седи супер! аз вчера бях така,въпреки че моя клин е като дънки;и седеше много добре само че за тея жеги изобщо не е подходящо
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Обичам да нося клинове, много ми е удобно и защо не, като имам хубава фигура. Не харесвам как седят с поли и дълги рокли, ей това си е селско. Имам страст към кожените клинове мммммм.
    Със спортен клин нося тениски и потници и за тренировка си е супер.
    tell me what i wanna hear . .

Мега фен Аватара на iiordanova
    На мен ми харесва клин с тениска , потник , туника ..
    Но харесвам изчистени клинове.
    Но за клиновете трябва да имаш фигура. Много ми е смешно като видя пълно момиче с клин.
    Мога да ви кажа , че на запад всички носят клинове - дебели ,слаби , всички! Говоря конкретно за Лондон , бях там и ..всички носят. А , ако ви кажа колко дебели , ама наистина адски дебели жени имаше с клинове. Чак ми стана зле. И не се притесняват от това!

Голям фен Аватара на lemonyheart
    Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie
    За мен най-удобното нещо е клин с широка риза ,закриваща дупето, за лятото,особено ако е едно просто излизане.

Харасва ми комбинацията клин-тениска,но само ако и тениската закрива дупето.Нещо такова
    Съгласна. Също така ми харесва с пола или туника за зимата. ^^

I sneakers!
    music>life ♪♫

Супер фен Аватара на gabi_94
    Обичам да нося клинове...подчертават ми извивките и краката, които си харесвам. Нооо навън ги нося с туника...предпочитам дупето да бъде закрито..(поне наполовина) Иначе в нас си ходя с потниче и клин например...на морето също...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

На мен ми харесва клинчето с някоя по-широка и дълга ризка или тениска. С пола - не. Мм.. онзи ден видях едно много сладко клинче светло кафяво, бежово. Където свършва крачола има 3,4 като топченца или копчета. Някой да е виждал такива и в кой магазин, за колко пари?

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Зависи с какво е комбинирано

И аз съм фенка на клиновете

За мен е много хубаво да си само по клин и туника примерно,комбинацията е много хубава,с тениска по-малко,но задължително трябва да ти е хубаво тялото,най-вече да нямаш бриджове (бедрата да са ти по-дебели) защото с впит клин е отврат просто!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си