- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искат да ме бият :(
извинявам се за правописните грешки който ще допусна но пиша бързо
значи имам проблем някви 6копеленца искат да ме бият и ас незнам защо правят се на силни (холигани) та се чуда да се пробвам ли като ги видя или да бягам ?!?
ke praim ko iskam
Дай малко повече информация за тия "6 копеленца"... По - голям ли си от тях, те на колко са, ти на колко си, имаш ли шанс да набиеш някого от тях, много по - здрави ли са от тебе? Ако бягаш от тях, няма да спрът да те преследват(според мен)... Доведи си още 5 приятеля и...![]()
еми на 15 сме всички аз попринцип 1в1 мога секи от тях да бия ама 6в1 малко трудно ще ми е да се справя сам един приател кажа че ако стане нещо скача за мен такаче сме 2в6 никой от тях неизглежда по здрав от мен те всички се наркоманизират и напиват а аз тренирам
ke praim ko iskam
Еми като се правите на големи отварачи и не знаете кога да си затворите устите, така става. Ще си търпиш последиците, или ще избягаш и ще станеш страхливец в техните очи, или ще се биеш и каквото стане.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Я по-бавно ние (поскоро аз) нищо несам и казал те идват и ни се прават
та сега изкат да ме бият аз дори неим знам имената на всички аз неходя с тях само 1път в живота сам ги виждал и нито сам говорил с тях нито нищо
ke praim ko iskam
Еми тогава поговерете и се разберете, без да се биете. Ако не ти си решаваш, както ти кзах по-горе.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Пробвах миналиа пат и познаи какво бях с подуто око ...
няма смисал да говоря те са на групички и непитат добре ли си и т.н
направо скачат аз миналиа пат неги познавах както варвях ми скочиха и ме подуха.Както казах неги познавам и нито сам одарил някой нито сам ги обидил.Хобитата сам и да драскат по някви стени и да пушат и т.н
ke praim ko iskam
Тоя пубертет ще ви довърши ... Вземи и се научи поне малко да пишеш, че си неграмотен, не ти е проблема в бързото писане.
n00bs
Ако избягаш ще си страхливец в техните очи и ще стане по-лошо!Бий се и покажи,че не те е страхПоне аз така бих постъпила
![]()
аз пък бих казала на мама и тати![]()
![]()
![]()
![]()
..
бих казала на полицията за това и да не се навървам към техните места..
И мен са ме дразнели разни наркомани и идиоти където си нямат "живот" като бях 6,7 клас. Не им обръщах внимание-тоест като ми изкрещят нещо да им отговоря.Просто си вървях по пътя и се правех на "кьопав"!А и никога не си заслужава да се говори с хора които се мислят за повече от теб и ти го показват...Но естествено ,ако те обградят ще се защитаваш!Бум на единия бам на втори трети т.н.-
За приятеля където мислиш че ще те защити... от личен опит знам ,че много малко хора биха се застъпили за теб в такива ситуации.Един път си говорех с едни 5 "приятели"-(две момичета и три момчета) ,минаха трима наркомани и хулиганяци от училище...и аз не съм им направил нищо,дори не ги познавам.Знаем се че сме от едно училище и това е.И тези тримата като ме заобиколиха наговориха ми некви глупости и след 1мин. започнаха ударите в лицето ми,усетих и няколко здрави ритника.Абсолютно никой не ми дойде на помощ...нищо че са ми били уж приятели от 3-4 години.Дори не ме питаха после как съм?Пак ти казвам не им обръщай внимание ако е възможно,защото и да се направиш на герой ще им дадеш повод да викнат хора и да те бият всеки път като те видят.
Дано съм помогнал с нещо.
Всички сте напълно прави,първият път когато ми посиниха окото никой не ме защити,така ще е и следващият път.Засега не им обращам внимание но ако продължат да ме обиждат когато са на по голямо разтояние от мен ще ми писне ще ми падне шапката и ще к`вот става.Никога несам говорил с тях нито съм обидил някой от тях и си търсат проблемите.Мислят се за "големи" като ми пият бира и пушат цигари.Събират се на групички и скачат на групи замен най-важно е битката да е честна к`во се праи...
ke praim ko iskam
Не съм съгласна с половината съвети тук!Има едно момиче,което тей жестолко го пребихаИмаше кръвоизлив в окото!Но тя си го е заслужавала,'щот беше много оторена.Направо нямам думи!В к'ъв свят живеем!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
и един приятел имаше същия проблем но не бяха 6 а 4 момчета а ние двама ,нашия план беше да ги оставим да ни скочат и кво удариха ме 1-2 пъти и после като се отдалечиха станахме и сритахме 3-ма а четвъртия избяга.. и от тогава като минат покрай мен си гледат в земята..
По-хубаво си намери какво да правиш отколкото да ходиш да се трепиш!
Аз какво да правя имам, не е там работата.
Работата е че те ни идват в квартала (моя),попринцип аз не се закачам ама ето миналия път ме биха за нищо щ`от си немали работа ...
после кво подуто око после и синьо ...
ke praim ko iskam
само ми кажи от къде си, ако трябва пиши ми лично съобщение .........
Абе не знам, аз познавам бая хора в квартала на тревички, ала бала, но ако не си облечен по предизвикателен начин("метъл"?? и подобните работи) не мисля, че ще се занимават с теб, а и как така ти идват в ТВОЯ квартал, с това ти мислене много хора биха те били... Просто ги избягвай, ако не искаш да се занимаваш с тях, ако тръгнат да те бият, просто отиди към място от където минават хора, все пак не вярвам 6 човека да се занимават с един...
ем брат прилагаш 36 фатка![]()
![]()
удрям силно бягам бързо
![]()
![]()
ако бях аз и 13 да бяха влизам изкъртвам колкото мога ама аз съм тъп такаче не ти го препоръчвам
![]()
![]()
не съм от тия дет бягат
Сега това за приятелите не съм съгласен .. вярно, че има много, които само ще гледат сеир (дори са ме снимали - да покажели как се бия ..), но аз поне имам 3-4-5 приятеля, на които мога да разчитам и ако стане нещо знам че някой ще яде тупаници.Сега вече щом се напушват и напиват значи ще ти е по-лесно да ги биеш.Пречаквай ги по 1-2ма и им покажи откъде изгрява слънцето.Аз ако бях,както каза ^васото, и 13 да са влизам в тълпата и дупце да им е якобтв драсни 1 ЛС да поговорим по-нашироко
![]()
Съгласявам се с горния коментар отиваш до магазина се едно аз имах бухалка и на мен ми скачаха и ги срещнах един по един и ги изпомлатих те се дървеха че познаваха целия град и ще викнат еди кого си ама нищо не стана не ти препоръчвам да го правишшшш ноо твой си е изборапричакаи ги когато са сами по 1 човек ги намери поналупай така че да не може да си тръне ииииииии ........ ама не ти препоръчвам да го правиш ако имаш свестни фр-та викай ги
Nqmash li TOCHILKA ?
Na men kato mi se durvqt iznasqm tochilkata i nasirat.
PS. Ako nqkoi znae kak da si oprawq kirilicata da mi pishe na LS.
Ne stava po tradicionniq na4in nesho driver,ala bala ?
ROCK HARD RIDE FREE
Първоначално написано от TheHellion
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac