- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Terranova - стари колекции
Някой може ли да ми каже къде в София се продават стари колекции на Теранова?Благодаря предварително
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Да не търсиш случайно аутлет на теранова?!![]()
![]()
![]()
Не,не мисля,че има такова място.
Ах,този магазин..
В аутлет центъра може да има магазин на теранова, провери там.
То квото старо имат смисъл минал сезон си го разпродават с началото на новия сезон,така че едва ли ще намериш стари колекции от дрехи.
Сега отвориха на графа аутлет на теранова и калиопе.
И са точно от минали колецкии нещата на по ниски цени![]()
/на Графа срещу пазарчето/
Мм...да се похваля-аз вече хоидхх...има наистина евтини неща
* потници по 3.90
* тениски по 4.99
*панталонки 12.99
и така нататък
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
И аз вчера минах, ами честно де то скоро си бяха същите неща и в моловете в магазините ;dd Единствено си харесах една рокличка сладка, за 16.90 която може и да си взема но зависи![]()
аутлет на Теранова..интересно.На Теранова и Калиопе ми харесват не тези комерсиални тениски,а по-скоро рокли,по-елегантни блузки и т.н..задължително някой ако си е взел нещо да пуска снимки![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ама вие сериозно ли?!Първоначално написано от pinkflower
Сега чакаме аутлети на Женския пазар и на Илиянци..
А във Варна има ли такова място където се продават стари колекции,че лятото ще ходя ?
кажете ?
{}{}{}ТОЗИ ПРОФИЛ ВЕЧЕ Е НА ДРУГ !
Верно ли имат аутлети???![]()
Някой взел ли си е нещо?![]()
Тъкмо като за мен сега, щото съм в криза.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Първоначално написано от StreetFame
Аз си взех едно съпер сладко розаво потниче от Калиопе за 3.90
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
^ На Графа....срещу сергиите с плодове и зеленчуци
Супер ! Дрехита на Теранова и Калиопе са много сладки,пък и на такива цени направо без пари !Скоро ще го посетя т'ва магазинче ! И който си е зел нещо да постне снимка !
![]()
Magazinut se kazva temporary store ..terranova i caliope...ima go na vito6ka i na graf ignatiev...mnogo sa qki i dvata ..ima mnogo evtini dre6ki...![]()
![]()
^ Слaдуранкее, пиши на български![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!