.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Проблем с драйвър ...Моля помагайте .

Имам следния проблем: Един тъпанар ми преинсталира лаптопа и след като се прави на майсторче,ми дава този проблем :

Моля ако знаете как да отстраня проблема да споделите,защото тази програма ми е много важна (подобни такива също не ми тръгват и други подобни програми и ми дава грешка в sound drivera при инсталацията на блутута)

Незнам, не разбирам много от тва, но ми се струва, че sound drivera липсва..
    Ако съм сгрешил, извинявам се, някой да ме поправи
    П.П.Ако може дай по-добра снимка

Използвай ето тази програма: "DriverScanner 2010 2.2.0.6 (ЦЪК)" - Тя автоматично ще открие липсващите драйвери, ще ги изтегли от нета и ще иска да ги инсталира... След това рестартираш системата и всичко вече ще е ОК!

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Проблемът тук е, че допълнителните ASIO4All драйвъри са сдали багажа . Имаш късмет, че и аз съм ги ползвал на гуитар риг 3. Изтегли ги от тук http://tippach.business.t-online.de/...a1_English.exe
    запиши ги и рестартирай. Би трябвало да оправят проблема. Ако има другаде аудио не е от драйвъра на аудио картата .
    Търсещ половинка .

Пробвах и двата начина които сте написали но промяна няма .

Голям фен
    добре,защо не пробваш да махнеш тези драйвери и да сложиш нови..

Цитирай Първоначално написано от firestone224
    добре,защо не пробваш да махнеш тези драйвери и да сложиш нови..
    а как става това ?

Голям фен
    start->control panel->add or remove programs-намираш къде е sound драйвера и го премахваш,после теглиш нови и инсталираш..

Цитирай Първоначално написано от firestone224
    start->control panel->add or remove programs-намираш къде е sound драйвера и го премахваш,после теглиш нови и инсталираш..
    И това не помогна .

Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Ами като не може сам да се оправиш с това ,което са ти казали хората над мене в темата,занеси го някой да ти го преинсталира пак.Но не кварталното майсторче!
    Точно! \/

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Ами като не може сам да се оправиш с това ,което са ти казали хората над мене в темата,занеси го някой да ти го преинсталира пак.Но не кварталното майсторче!
    Какво лошо има в това, че иска да се научи сам? Нищо непоправимо не може да направи, след като и без това после ще бъде преинсталиран пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си