- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с драйвър ...Моля помагайте .
Имам следния проблем: Един тъпанар ми преинсталира лаптопа и след като се прави на майсторче,ми дава този проблем :
Моля ако знаете как да отстраня проблема да споделите,защото тази програма ми е много важна (подобни такива също не ми тръгват и други подобни програми и ми дава грешка в sound drivera при инсталацията на блутута)
Незнам, не разбирам много от тва, но ми се струва, че sound drivera липсва..
Ако съм сгрешил, извинявам се, някой да ме поправи
П.П.Ако може дай по-добра снимка
Използвай ето тази програма: "DriverScanner 2010 2.2.0.6 (ЦЪК)" - Тя автоматично ще открие липсващите драйвери, ще ги изтегли от нета и ще иска да ги инсталира... След това рестартираш системата и всичко вече ще е ОК!![]()
Проблемът тук е, че допълнителните ASIO4All драйвъри са сдали багажа. Имаш късмет, че и аз съм ги ползвал на гуитар риг 3. Изтегли ги от тук http://tippach.business.t-online.de/...a1_English.exe
запиши ги и рестартирай. Би трябвало да оправят проблема. Ако има другаде аудио не е от драйвъра на аудио картата.
Търсещ половинка.
добре,защо не пробваш да махнеш тези драйвери и да сложиш нови..![]()
start->control panel->add or remove programs-намираш къде е sound драйвера и го премахваш,после теглиш нови и инсталираш..
Точно! \Първоначално написано от Alexandra1993
/
Какво лошо има в това, че иска да се научи сам? Нищо непоправимо не може да направи, след като и без това после ще бъде преинсталиран пак.Първоначално написано от Alexandra1993