.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Голям фен Аватара на cveteto64

Сенки за очи

Не се гримирам много, но за бала ми се налага да го направя та ако някой може да ми помогне с някоя хубава (под хубава имам предвид сенките да са дълготрайни с по-наситени цветове) марка сенки за очи... Благодаря предварително
    "Колкото повече, толкова повече..!"

какъв е цвета на кожата ти цвета на роклята ти
    but with the moon in the sky , who wants to be alone

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Използвай праймър! Няма да ми писне да го повтарям. Супер важно е защото дори евтините сенки държат часове и изглеждат наситени. Аз препоръчвам http://2.bp.blogspot.com/_CNe_Ww09xT...icture+064.jpg .

За сенки ти препоръчвам на мейбилин палитричките защото е описано точно как да се гримираш и имаш всички необходими цветове за да изглежда гримът завършен. Аз с тях се учих миналата година.
    http://imworld.aufeminin.com/breves/...e-121131_L.jpg

Голям фен Аватара на cveteto64
    Цитирай Първоначално написано от bunnyy
    какъв е цвета на кожата ти цвета на роклята ти
    Ами тъмничка ми е кожата имам почти шоколадов тен, а цвета на роклята е наситено лилав, но искам да ми препоръчате като цяло хубави сенки може би цели палитри
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Сенките на Герлен са невероятни. Която и серия да си вземеш - няма да съжаляваш.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Не мога да помогна за сенките,но наистина базата на АртДеко е много хубава и дори и най-простите сенки/моите напримен са някви на руби роуз/ ми издържат цял ден

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от pinkflower
    Не мога да помогна за сенките,но наистина базата на АртДеко е много хубава и дори и най-простите сенки/моите напримен са някви на руби роуз/ ми издържат цял ден
    Мен веднъж даже дъжд ме валя половин час а сенките ми не мръднаха! Приятелките ми бяха потресени защото бях единствената чийто грим изглеждаше перфектно

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    И на каква цена е тази база? И се ползва за цялото лице нали?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз и без основа със сенките на Руби Роуз стоя по цял ден

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Една приятелка скоро си поръчта тези http://beautycosmetic.biz/isadora-bo...te-p-3727.html ,понеже не успя да ги намери в магазините и каза,че е много доволна и на нея и трябват за бала
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    И на каква цена е тази база? И се ползва за цялото лице нали?
    Само за очите е. Тук струва 6,80 евро.. В България нямам идея на каква цена е. Обаче мен мойта ми издържа повече от 6-7 месеца а я ползвам всеки ден.

А как точно се казва? База за сенки? ;д стана ми интересно и мисля и аз да си го потърся, за да го пробвам
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Аз моята база я взех за 16 лв.
    Вярно,че са много за една мъничка кутийка,ама то не се слага много,а и ефекта според мен си заслужава.
    Не съм сигурна,но предполагам,че щом имат основа за сенки,ще имат и основа за грим >> http://www.artdeco.de/en/cosmetics/m.../make-up-base/

Бтв за сенки съм чувала доста добри отзиви за FlorMar - че били доста плътни и покривни и издържали доста време

Град
    Германия
    Наистина си заслужава. Аз веднъж забравих да си махна грима след дискотека и на сутринта изглеждах все едно току що съм си сложила сенките. Само дето трябва да оставите продукта малко да изсъхне преди да сложите сенки и е най-добре да ги нанасяте с четки.
    Фдт не ползвам така че не мога да кажа нищо за другата база...

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    За сенките бях чела, че преди да ги използваш е хубаво да намокриш лекичко четчицата с капки за очи и след това да започнеш с гримаирването. Аз съм го правила тоя номер и за разлика от на приятелките ми моя грим издържа цяла вечер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си