- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- големи пръсци, а идва лятооо...
ЗдравейтеИмам ужасния проблем, които знам, че за жалост не е само мой. Иска ми се да помогна на всички с него с тази темичка, като ни давате съвети как може да го "преудолеем".
Та проблемът е това, че имам дебели пръсци, което е много грозно поне според мен, а сега и лятото идва.. Преди бях хандбалистка и всичко тръгна от там, когато слабите ми краченца станаха мускули, но уви вече не са. Ужасно грозно ми е да съм с пола ли къси гащи, да не говорим на токчета ( а аз обожавам да нося ткчета!).
Дайте някой съвет как може да се махнат или нещо подобно. Говорих с господина по физическо и той ми каза, че е много трудно е почти невъзможно, но не ми се вярва да е невъзможноТа някой съвет за упражнения, ако знаете пишете. Благодаря предварително!
![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
офф и моите са така, защото бягам и т.н. хD по принцип на всички спортисти и танцьори са им така.. не е грозно![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
По-добре тонизиран мускул, отколкото клечав крак : ) Ако все пак мислиш че имаш и сланинка, съм чувала , че може примерно да си увиеш кракът с фолио ( от това прозрачното ) и като правиш упражнения, ще се топи точно на това място.
ми нее не мисля, че е сланинка ами просто ми е голям кракът.. и сега взех да си стяхам пак краката..
Пуснах подобна тема наскоро и никой не ми отговори за съжаление....И моите прасци са сравнително мускулести, но мускула ми се е отпуснал напоследък и не ми харесва особено....Аз пък ги имам заради леката атлетика и многото скачане на ластик като малка....Искам обаче да имам някак по кльощави прасци....Дано някой знае как...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ами габи ще се надяваме наистина някой да ни отговори, а не само да си общуваме, че ги имаме и искаме да ги нямаме![]()
Сега се замислих , че напоследък доста скачам на въже ... уж кракака ми да се стегнат ... и ако от скачане на ластик се получават големи прасци, то от 20 минутно скачане на въже всеки ден какви ли ще ми станат прасцитеПървоначално написано от IfeTyy
![]()
е разбира се, че няма да сеувеличават постоянно![]()
когато стигнат някакво положение си спират
ужас как звучи... дз, но не мислиш ли, че по тази логика с 20те минути.. какви ли ще са активните спортисти
невъзможно е някак
![]()
![]()
ми то май си е до структура
ако си отпуснеш мускулите и после пак почнеш да тренираш ще се стегнат, не вярвам да се смалят
аз имам малко...сланинка там и сега ходя пеша, качвам стълби, скачам на въже и т.н. ноо е съвсем малко и другото си е мускул който има ли как да се смали![]()
охх сега ме е срам да обуя пола или къси панталонки![]()
Това е нещо което е много трудно да не кажа невъзможно за промяна . И при мен е така защото спортувам . Помага малко изкачването на стълби на пръсти и честото вдигане на пръсти . Иначе хирургиеска намеса . Това обаче ако прасците са ти мускулести а не сланинести . Има разлика . При сланинестите прасци намаляването на мастната маса ще помогне а попринцип и една дета би помогнала и при първия вариант защото мускулестата маса се топи заедно с мастната .
Кофти при такива прасци е че стои не особено естетично с поли и къси панталони . Някой хора се комплексират от това и носят само дълги панталони и поли но това не е нужно . Все пак не може всичко да бъде перфектно .Зависи разбирасе и самата структура на момичето защото ако е твърде ниска такива прасци биха седяли много набито , но ако фирурата е спортна и кръката са дълги няма да седят толкова не на място .
![]()
който търси - намира . ^^
Kallyn4eto точно.. и ние сме в това положение![]()
![]()
![]()
Скачането на въже би спомогнало намаляването на прасците .![]()
който търси - намира . ^^
![]()
най-накрая някой да ни каже нещо благодарни сме ти balon4eeeee
![]()
дано още някой даде като теб съветчета
![]()
Направо ми иде да зарева...
Аз мисля да мине още някой година и дам се дам под ножа =D
Не мога вече и аз да издържам...
Аз съм ниска и с тоя прасец съм велика гледка...и така ми е гадно место вече да ходя по къси панталонки .. тц...
Аз съм мързел по душа и на мене наследствено някакво,че и майка ми има такъв прасец...прецакана работа![]()
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
При мен е обратното,кажете как сте ги направили тея прасци ?! Упражнения,по колко пъти на ден и т.н ..![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
съмнявам се... въпреки това от тази седмица ще почна по-активно
защото имам чувството че прасците ми са дебели колкото бедрата
а съм 1,55
![]()
Ето няколко упражнения от чичко гугъл..
Прасците и глезените са важна част от женското тяло. Комплексът от упражнения може да ви помогне да изваете стегнати прасци и фини глезени. Трябва да сте с удобни спортни обувки. Недопустимо е да сте боси или по чорапи, тъй като са възможни травми на глезените, особено ако не сте спортували отдавна или не сте разгрели добре.
1. Бягайте с умерено темпо, като изнасяте коленете високо и стъпвайте само на пръсти. Дишането е свободно. Бягайте около 5 минути в една посока, а после още 5 минути в друга.
2. И.п. - основен стоеж, ръце са поставени на хълбоците.
С подскок изнесете левия напред, а десния - назад. След това с подскок сменете местата на краката. Дишането е свободно. Стъпвайте само на пръстите.
Повторете 15 - 20 пъти.
3. И. п. - основен стоеж.
Вдигнете ръцете над главата, а тялото - на пръсти. Спускайте ръцете с мах надолу и се стъпете на цялото стъпало. При вдигането на ръцете се вдишва, а при снемането им са издишва.
Повторете 8 - 12 пъти.
4. И.п. - основен стоеж.
Последователно сгъвайте и вдигайте към гърдите ту левия, ту десния крак, като едновременно изнасяйте ръцете встрани. Дишането е свободно. Упражнението се повтаря 6-8 пъти.
5. И.п. - основен стоеж, тялото е добре изпънато.
Подскачайте с двата крака едновременно максимално високо, но се приземявайте само на пръсти. Дишането е свободно.
Повторете 3 серии по 20-30 подскока, като правите по 30 секунди почивка между сериите. Скачайте леко.
7. Патешко ходене в продължение на 4-5 минути, сменяте посоката и още 4 - 5 минути.
8. Пружиниращо клякане - 5 минути. Ръцете са поставени на бедрата. Не отпускайте максимално ниско, на практика трябва да правите пружиниращи полуклекове.
ох момичета лягам, но утре ще ти кажа упражнения за прасец mim4ety_sara![]()
Kallyn4eto аз имах предвид за mim4ety_sara
Иначе тези упражнения ми се струват съмнителни. Имам предвид ... че те са за стягане , не за намаляване. Ако мускулът си е голям , няма как да стане по-малък. Както вече казах , по друг начин стоят нещата ако има мазнина.
Иначе не мисля , че е толкова фатален големият прасец, ако е добра фигурата : ) Обърнете внимание, че доста от т.н Холивудски звезди имат голям прасец. И въпреки това си изглеждат страшно секси и имат страшни крака. Така че спокойно![]()
мойто мнение беше към
ама ме изпреварихтеСкачането на въже би спомогнало намаляването на прасците . Smile![]()
нищо де
аз тези упражнения не знам защо ги пуснах
не ми се вярват и за стягане (изгаряне на мазнините) да стават
![]()
Аааа аз не съм разбрала значиПървоначално написано от Kallyn4eto
![]()
А за скачането на въжето нещо не ми се вярва. В смисъл ... както беше написала балончето много си зависи от това какъв ти е прасецът. Аз по принцип си имам за сваляне ( 7-8 кила ) но са по-скоро на талията и коремът и краката ми са слаби. Така че мен ако прасецът ми е голям , то е от мускул ... скачането на въже няма ли просто да го направи по-голям ?![]()
Първоначално написано от KeshaWoodx33
... +1.
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
аз на кг съм си добре 48кг / 155см.
поне така си мисля...
нямам паласки/корем
само крачката са ми дебели и по-скоро прасците...
имам малко мазнинка и ще я стопя с ходене и качване на стълби
ама останалото си е мускул който пак не е малък..![]()
аз имам същия проблем , нямам кой знае какъв корем и паласки , но краката винаги са ми били дебелички и то заради едрия кокал и коляно най-вече от въжето не съм сигурна дали се отслабва в краката поне при мен е така , скачам от 3 месеца всяка сутрин по 10 мин ( и още 1 ч.упражнения ) и няма кой знае какъв ефект освен мускула които отпрах, но според мен всичко си е до структура особенно краката не мисля ,че могат да се променят от дебели да станат слаби , но поне ако има сланина по тях може да се махне и да станат мускулести и хубаво оформени така леко атлетични , с подходящи дрехи къси панталонки до коляното или 7/8 не е толкова страшно , пък и тези най-късите гъзовейките съм забелязала ,че с по дълга блузка или потник който така да скрива почти целите панталонки седи много добре издължава и създава визуална измама за по тънък крак
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
не мисля че може да направиш нещо
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.