- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- големи пръсци, а идва лятооо...
Kallyn4eto
МнениеПуснато на: Вто Май 18, 2010 12:05 am Заглавие:
аз на кг съм си добре 48кг / 155см.
поне така си мисля...
нямам паласки/корем
само крачката са ми дебели и по-скоро прасците...
имам малко мазнинка и ще я стопя с ходене и качване на стълби
ама останалото си е мускул който пак не е малък.. Confused
може ли да постенш някой снимка да те видя![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
казвай,казвай да почвам всеки ден да правя,че нямам търпение за резултати - видими да са,защото аз си мисля,че колкото и да правя,само ще стане по-твърд мускула,а аз искам по широк да ми е прасецаПървоначално написано от IfeTyy
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
mim4ety_sara извинявай, че чак сега ти пиша, но за мене беше ден пълен с емоции!![]()
така, когато ходех на хандбала треньора ни караше да правим следното упражнение: заставаш примерно до един стол за да се подпреш просто, след което слагасх единия крак вържу другия ( страхувам се, че няма да ме разбереш) значи настъпваш си единия крак , но само на пръсти и почваш така да клякаш и да се изправяш докато същевременоо кракът, който ти е упора е на пръсти
охх надявам се да си ме разбрал, ако не пиши ще исмисля как да ти обесня![]()
Нещо не схванах,значи слагаш си примерно десния крак върху пръстите на другия и заставаш на пети на левия и клякаш,нещо такова.. не можах да го направя,по простата причина,че десния ми крак натиска много гадно левия
![]()
+ 1 същата историяПървоначално написано от KeshaWoodx33
моето си е ген и мама и баба са с големи прасци![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Мимчето , ще пробвам да ти обясня и аз![]()
Така взимаш един стол. Хващаш го за гърба ( по-скоро е за подпора това, все едно е балетна станка ). След това слагаш единия си крак и върху пръстите му , леко подпираш другият. Вдигаш петата на долният, така че реално стъпваш само с възглавнички и клякаш. Разбра ли?
kasssidy точно така! а мимс, ако още не схващаш ще се опитам да направя снимка и да постна
Ако не схване просто може да кляка на пръсти. Няма да е на единият крак , но пак ще си има ефект.
Хващаш се за подпора някъде, вдигаш се на пръсти и клякаш. Гледай само след 5 месеца да не пишеш : оле ужас имам голям прасец.![]()
По-добре да си клякам на пръсти,иначе кога ще има видим ефект,ако всеки ден правя упражнения ?!![]()
ох много си права че е до структураПървоначално написано от zlatnata_ribkaaa
![]()
иначе за момичето което искаше моя снимка
мии ще се въздържа
няма да си показвам късите набити крачка
ноо да се похваля:
днеска съм се качвала + слизала 3-4 пъти до 6ти етаж
и съм ходила пеша около 2 километра![]()
за мързелив човек като мен, това е добре![]()
ee Kallyn4eto жалко, че няма да постнеш. аз исках само защоторазмерите ти отговарят на моите и ми беше любопитнобраво за тренировката, а аз тези неща ги извървявам до ущилище, в училище и докато ссе прибера...
Аз май се примирих с мойте пък и осъзнах, че не са чак толкова големи...поне така ми казват другите, даже днес като обясних на едни приятелки ми се изсмяха в лицетоПък и съм висока - 1.70, сега си купих и едни сандали на токчета(8см) И така ставам съвсем висока и краката ми се издължават и сякаш са по слаби
И само да ви кажа, че според мен за момичета с мускулести прасци е най-лошо да носят нещо до коляното и после да им се разкриват прасците, по-добре или къси поли и панталонки или 7/8 и дълги, но не и 3/4. Но иначе май доколкото разбрах няма начин освен да смъкнем някое друго килце
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Наистина не се махат...
и се пише "прасци".
благодаря отново за коментарите виGoddess и на теб за поправянето
![]()
prikachi . com / files / 1594043Z . jpg
новак съм.. затова слагам така линка. според вас моите много дебели ли са? грозно ли е с токчета?
Мен не ми изглеждат твърде големи, по-скоро нормални. Но се снимай странично ... така не може да се каже със сигурност.