- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Стъклен дом
Може ли някой да ми намери песента, с която започва Стъклен дом?
Ще съм ви мн благодарна![]()
http://vbox7.com/play:bc99f735 изтегли си я![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Абе,така и така е направена тази тема... Да не правя нова..![]()
К`во мислите за филма?![]()
някой ше ми го даде ли тва на мп3? Щото ме кефи баса
иначе сериала радва.. надмина очакванията ми за българска продукция.. първите епизоди (нормално) ми беше каша, ама сеа всичко се понареди, следя го![]()
Наистина до сега такъв филм не са правили..Очаквах да е много под очакванията ми,но ... всъщност на мен ми харесва. Жалко,че го дават само в Неделя.
![]()
а, точно... ама и той е час и половина... кога да го пуснат след като има толкова "безценни" турски сериали?!Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Ето ви песента http://dox.bg/files/dw?a=75daae9bc7
Първоначално написано от Tempest
Лейля... оУ! Лейля!!
Майка ми е първа на опашката в 8 часа..
![]()
![]()
Първоначално написано от MuffinzZ
В такъв случай защо не я качиш и не я пратиш на момичето, което я иска?
Аз също го гледам ии наистина надминава очакванията за български сериал. Много е интересен, а актьорската игра е супер!! Колкото до това, че го дават само веднъж в седмицата: доколкото знам след няколко седмици ще го спрат, за да успеят да наваксат със сериите и на есен ще го пуснат пак, но по - често/може би от понеделник до петък/.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
![]()
![]()
Моля??!!
![]()
![]()
горе-долу оправдава очакванията, макар че доста го прехвалиха
Да бе! Той тамън започна тоя филм и ще го спират вече..Първоначално написано от Molzinka
Аз с такова нетърпение чакам всяка Неделя да дойде време за Стъкления дом... и сега като прочетох,че ще го спират за толкова време...
![]()
![]()
Не знам дололко е вярна информацията, но навсякъде това казват...Първоначално написано от elito0o0o0
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
от прехвалено до прехвалено има разлика... например "Аватар" - това беше ебати тъпата история, честно казано до последно чаках да стане нещо по-интересно, нали беше първия по рода си филм? Нещо различно да имаше поне... Ефекти - тепърва ще се прохожда в тоя "бранш" и ако всеки нов ефект е "нов по рода си"... или всъщност ако не е...Първоначално написано от miss_murderer
отклоних се.. "Стъклен Дом" не съм чувал да го хвалят, една вечер си седях пред твто и почна.. викам "чакай да го видя".. то пък първия епизод - пълна обърквация - кой кой е не мое се разбере... и ми стана интересно... сеа си го гледам всеки път, ако го изтърва - сайта и тка.. аз лично не очаквах нещо кой знае какво, ама се оказа интересен... отностно играта - само Яна не ми харесва, някак скучно, по принуда играе.. тия по-младите (да са млади, да са млади... колко да са млади, по-големи са от мене) играят по-добре, естествено някак![]()
Този дето играе Дани(Бойко).. та той според мен си играе доста добре ролята.. Той е някъде на.. 23 ли.. 24 ли беше.. забравихПървоначално написано от Tempest
Иначе според мен Юлиян отново играе добре. На Яна някак си не и прилича тази роля... или просто не я представя по начина,по който трябва... не знам... тя не ми харесва..
От всички актьори Калин Врачански ми харесва най-много.
![]()
Сериалът е много добър! Добра актьорска игра, като изключим тоя Дани, толкова ми е смешен. Изобщо не му се получават нещата. Иначе останалите наистина се справят страхотно.![]()
бих пратила песента ама не знам къде да я кача...![]()
иначе сериала е страхотен... актьорите не са много добри ама какво да се прави...![]()
голяма зарибявка стана тоя сериал,амаа наистина си заслужава.аз също се зарибих-не съм очаквалаобаче не съм чувала такова нещо,че ще го спират.доколкото знам снимат и други серии в момента ноо ще е тъпо ако го спрат сега ..
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
^ Да! Според мен цяла седмица е достатъчно време за по 1 серияНе съм чувала ,че ще го спират скоро... та той току що започна.. само 7 серии са излъчени.. wtf!? xDD С нетърпение очаквам да стане 20 часа
![]()
![]()
![]()
Ще има лятна пауза, защото няма достатъчно заснети епизоди ... на есен ще го пускат всеки ден, защото лятото ще наваксат със заснемането![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Сериалчето си го биваМного по-добре е от турските сериали !
Първоначално написано от TheSadGirl
![]()
От една страна е гадно,а от друга супер...
Няма такова нещо.Първоначално написано от elito0o0o0
Първо имат достатъчно заснети епизоди. Проблемът е, че лятото по принцип гледаемостта спада с по около 30 процента, защото хората се изнасят от градовете, а bTV гонят пълния максимум, който могат да извлекат, затова няма да си изпукват патроните лятото, а ще изчакат до есента.
Също така след лятната пауза ще дават по два епизода на седмица. Това с "всеки делничен ден" са измишльотини на родната ни преса.![]()