- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов или привързаност? Нормално ли е да изневериш :p
Защото ми отговаряш на въпроса с контра въпрос (:
При все че можеше да ми отговориш по 10 различни начини, предвид поста ми, ти избра точно тоя..
Отбелязвам просто![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не е контра въпрос, а си е съвсем легитимен въпрос. Аз не се впрягам за такива неща, просто ми стана смешно.
Не знам баснята и това, че такива индивиди има бол нямам какво да му кажа - така си е.
Първоначално написано от babatigosho
Код:Веднъж пуякът станал цар. Разположи се той в своя дворец, яде, пие радва се на честта си и на царската си челяд Всичко си имаше той – министри, придворни слуги, слугини. Само едно му липсваше нямаше си придворен певец, който да го весели и да му пее в честити царски дни и на големи празници. Тогава пуякът издаде заповед да се съберат в двореца му всички хвъркати певци, та да бере измежду тях придворен певец. Чули – нечули царската воля, ето че заприиждаха в двореца от всички страни прочути неизвестни певци, малки и големи. Жълтунката, чучулигата, пъстрата кадънка, гълъбът гургулицата, кукувицата, сойката, свраката гарванът, петелът, гъската, врабчето, скромното славейче и безброй още певци и певици изпълниха царския дворец. Разположи се негово величество пуякът на своя трон, а до него богопомазаната му царица, пуйката, и певците един по един почнаха да показват своето изкуство. Най-напред запя врабчето, по него се заредиха всички и най-после славейчето. Пуякът ги изслуша с дълбоко царско внимание, но нищо не разбра. Неговият вкус беше си останал просташки, какъвто си бе, и царското достойнство не бе притурило нищо на ума му. Като ги изслуша всичките, пуякът се замисли и каза важно: – Виждам, че всички сте добри певци и големи майстори, но от вашите песни малко разбрах. Само петелът, когото познавам от малък, моето ухо добре схвана, разбра и хареса – него избирам за придворен певец. Птичките се разотидоха – всяка там, откъдето бе дошла. А петелът остана да пее на пуяка в неговите царски тържествени дни.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хехе... Струва ми се малко по - модернистична, ама е яка басня, ще я запомня. Благодаря.
Първоначално написано от babatigosho
Разбира се, че има любов ! Що за въпрос е това ?! Привързаността е една съвсем малка част от това понятие. А колкото до изневярата, това е грях! Трябва да си извадиш сама изводите дали е нормално. Еднообразие има, когато двама души нямат общи теми и най- вече, когато я няма искрата между тях. А да не говоря, че тези, които имат съвестта да изневерят на половинката си просто не знаят какво значи любов !
Истинска любов може да има ... не се случва много често ... по - често е привързаността ... а колкото до изневярата не я оправдавам в никакви случаи ... ако поискаш някой друг значи не обичаш истински половинката си .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
То живота учи,всичко се случва за това няма да си дам много зор да обяснявам какво съм имала предвид,има време ще видите,че има всякви ситуации,но докато не изпаднеш не ги разбираш. И не говорех за себе си,а за по принцип в поста ми но но проблемо![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Изневярата НЕ Е бягство от еднообразието![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me