- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- лицемерка тъпа....
Здравейте, преди малко влизам в скайп и какво да видя: най-добрата ми приятелка изкопала обща снимка на мен и гаджето ми, изрязала ме, и на мое място сложила нейна снимка и отдолу някакви надписи от сорта ва "Обичам те", "Завинаги заедно" и т.н. Не знам дали гаджето ми знае за снимката, няма го на линия , а в момента е на фитнес и не искам да го тревожа...Не бих се подразнила толкова, ако гаджето ми знае за снимката, а от това, че въпросната "дама" ми се пише приятелка. Не знам дали го обича приятелски, или просто съм "назад с материала"...![]()
![]()
![]()
ама ти всеки 2-3 дена излизаш с няква подобна тема
човек да се зачуди дори наистина става това, или просто търсиш внимание...
Спокойно, няма повод за притеснение.
не е верно, има!Първоначално написано от vesji
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Говори с приятеля ти и провери дали има нещо общо. Ако не-съберете се и си разтягайте локумите.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Голяма приятелка, голямо нещо.![]()
Айде бе?Първоначално написано от tuzaro
Няма повод. Спокич бе хора.. нищо лошо няма да се случи.
Няма повод авторке, дишай спокойно и не ги слушай психарите. Нищо няма да се случи. Дишай.Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
Оф .. вие не скъсахте ли ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ти пък от де знаеш?!? Притеснявай се, има повод.Първоначално написано от vesji
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Отказвам се..Първоначално написано от tuzaro
Давай авторке!! Притеснявай се!! Скъсай си нервите ако трябва.
Е въпреки че съм възпитан човек,няма как да не споделя какви бяха първите ми мисли след като прочетох повода на притеснението ти.Помислих си "Еба'ти овцата!" (не ти,не бой се) Ами много се извинявам,ама тя пък може да бъде малко по тактична! Като знае че си и в абонатите,че и ти се брои приятелка!
Но все пак не мисля че има повод за притеснение,по добре поговори с приятеля ти (Все ще се е върнал вече от фитнес,нали
) Знам какво си си помислила,но не взимай прибързани решения,поговори сериозно и с двамата,и пиши пак. Успех!
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
Леле, мацка, как може да имаш толкова "проста" приятелка. Разкарай я веднага . Егати глупачката, нямам думи. Кажи на гаджето ти , той да се разправи с нея. Защото той е намесен. Ако той не реагира- значи има вина и в него.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Как да не се притеснява бе??Най-лесно е да кажеш "не се притеснявай".Ебаси приятелите,ебаси гаджето..
![]()
Незабавно разкарай момичето наречено '' твоя приятелка'' просто такива приятели не ти трябват.Поговори сериозно и двамата и разбери причината поради,която го е направила може пък приятелят ти да има нещо общо с цялата тази история..
Първоначално написано от nymphadora
За какво да се притеснява ? Ако между гаджето й и приятелката и няма нищо защо да си къса нервите ?
Eх,пак като видяха 96 и веднага игнорираха мнението ми! Ами нали това писах! Да поговори със приятеля си и със "лицемерката" сериозно! Ех,както и да е!
аз бих се нервила не на това, че прави някви колажи, ами на това, че съм допуснала такава малоумница в обкръжението си. 'бахти, тва със снимките и афиширането колко обичаме някой си по скайп, не беше ли на мода преди 2-3 години?
Първоначално написано от b3b3t0y
Да, например той няма никакви чувства към приятелката й (това не мога да го нарека точно приятелство).
Мда,съгласен съм.Ако тя иска добри приятели "да я маа та офсъ"! ()
Наистина такива приятели са ти само във вреда. Най добре преди да я обявиш в черния си лист я попитай защо по точно го е направия,и по чия инициятива,защото,макар че изглежда твърде малко вероятно,може и приятеля ти да има нещо общо.
КиФлЕнСкИ ФиЛмИ![]()
![]()
--------------------------------------------------------
++Първоначално написано от Nakadah
И нали бяхте скъсали отново ?![]()