- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-уникалния филм...
Кой е най-уникалния филм,който сте гледали до сега,и на който ще се кефите още много време?какво ви е впечетлило във филма,което ще помните?!![]()
Прекалено много са. Но ще отбележа Hachiko a dog's story - гледайте го и вярвам, че няма да съжелявате. След това пак ще си говорим.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Еми то не е само един,но този който винаги ще ме радва ще бъде "Горещо маце"![]()
![]()
наистина са много. Филмът, който адски много ме разчуства, е Последната песен. Нямам търпение пак да го гледам в нета, но никой не го пуска .![]()
Любимите ми комедии са по точно пародиините филми. Scary movie 4, Meet the spartans, Date movie, Disaster movie, Epic movie. другите бяха ест Горещо маце, Тя е пич и са точно за други не мога да се сетя![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
За мен е The Crow I,просто за мен няма друг толкова уникален и въздействащ филм.Сюжета е перфектен,музиката към филма и незабравимият Брендън Лий.Много тежък филм-за тези,които могат да вникнат в замисъла,разбира се.Гледала съм го милиони пъти и НИКОГА няма да ми омръзне!!!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от billytalent
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Мъглите на Авалон
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Клас. Филмът е доста стряскащ, но реалността, за жалост, е такава. Дълго време ще го помня.
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Красив ум.
Мъж под прицел.
Шоколад.
Jumper.
Немо.![]()
Студената планина.
Време разделно.
Далече, далече.
Останалите просто не им помня имената, но историята във филма никога няма да я забравя.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Enemy At The Gates
Brigada
Desantura Nikto Krome Nas
The Day of The Jackal
The God Father 1/2/3
The Shawshank Redemption
The Usual Suspeckts
Tilt
Bumer 1/2
Man on Fire
Svolochi
American History X
Sniper Oruzhie vozmezdja
Potseluy Babochki
И още много други,не съм ги подреждал...
всеки е уникален,и за мен всеки има някаква поука на края,я за приятелството я за нещо друго.
Hachiko a dog's story- впечатлило ме е приятеството.![]()
![]()
![]()
![]()
Филма "Незабравима" е страхотен,за любовта се разказва,и даже съм ревала на него.![]()
![]()
Мистър И Мисис Смит-с какво ме впечатлил..хм...Искам да стана като Джейн и да имам мъж като Брат Пит![]()
Другия е Killing Me Softly...Найстина уникален филм![]()
Малее,вие нищо не сте гледали бе...какви са тия бози,това ако му викате добър филм...
Еми няма начин всички да обичаме да гледаме как американците спасяват света.Първоначално написано от Rounder
Всеки път
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Като не си гледала тия филми които съм дал,не се изказваи така неподготвена,и ако не си забелязала не всичките са Американски,ама важното е да коментираме колкото да не мълчим...Първоначално написано от alex4et0y
![]()
А ти гледал ли си тези филми, които аз съм дала?Първоначално написано от Rounder
♥LIL WAYNE♥
филм,който съм гледала десетки пъти и наистина няма да ми омръзне е 13(Thirteen).Друг,който ми е въздействал много е Big Fish на Тим Бъртън.Невероятен филм с много смисъл.
И естествено Алиса в страната на чудесата (ОРИГИНАЛА!) . обожавам го![]()
падам си по филми със значение принципно,но тези трите са ми много на сърце![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
офф,какво ли се занимавам с овце,айде ходи си купи близалка...и не се хаби да ми отоговаряш...Първоначално написано от alex4et0y
+Далече,далече...бях го забравила,някой преди мен го беше писал и ме подсети...много,много хубав и романтичен филмПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Войната е опиат - преведи го на английски.![]()
Колкото повече препятствия преодолее,толкова любовта става по- истинска и по- силна : )
If only - какво е способен да направи един мъж за любимата си ...
дълбок психологически смисъл..![]()
Ще добавя:
Мемоарите на една гейша.
Летящи кинжали.![]()
♥LIL WAYNE♥
Thirteen и Bitch Slap .. Има още доста,просто в момента се сещам само за тях![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Danny the dog - може да не ви хареса на пръв поглед но наистина е прекрасен филм.
Green Mile - по Стивън Кинг
Step Up 1 & 2
![]()
Обещанието е учтива форма на отказване.