- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-уникалния филм...
1. Просто секс
2. Сам вкъщи (1,2,3)
3. Страшен филм (всички части)
4. Никога не се предавай
5. Кикбоксьорът
6. Кръв и кости
7. Погрешен завой (1,2)
8. Далеч от дома
9. Пожарникарско куче
10. Бързи и яростни
11. Когато звънне непознат
12. Карибски пирати (всички части)![]()
:P
Много са, тези за които се сещам са "Thirteen", "Norbit", "Mean girls" и мн. други .. филма за Hachiko също много го харесвам, абе много са ...
ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ!!! Да ви е*а майката! Благодаря за вниманието.
Доста са и всички са по-стари
Новите са бози повечето ...
I just open my heart and let you inside...
hope you are the guy who could make me burn and fly <3
МНОГО ми хареса HOUSE OF WAX /Къщата на восъка, Восъчната къща/ - колкото и да го гледам, няма да ми омръзне. Хем е страшен, хем забавен понякога, хем интересен. Препоръчвам ви го, но да не сте сами, `щото ще се стряскате.
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
Погрешен завой 1 и 2
Сам вкъщи (всички части)
Starstruck
What happens in Vegas
както и всички филми с Аманда Байнс и някой с Ашли и Мери-Кейт Олсън
За феновете на баскетбола - Coach Carter
За феновете на футбола - I.D.
За всички фенове - Face Off
Fight Club също е много здрав филм, но е малко психарски. Ако очаквате да гледате нещо от сорта на Never Back Down не го сваляйте.
Последния филм, който гледах и наистина ме впечатли беше "Ефектът на пеперудата". Какво ме впечатли във филма ли?! Ами. . посланието му Не можеш да помогнеш на някой, без да навредиш другиму.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Днес гледах невероятен филм - Леон професионалистът. Страшно силен и въздействащ филм - СВАЛАЙ И НЕ СЕ ЧУДИ !!
Определено Хачико, Реквием за една мечта, Г-н Никой...абе все такива филми дето си готов да заревеш![]()
![]()
![]()
![]()
ПП Не мога да повярвам, че някой може да смята "Плюя на гроба ти" за невероятен филм?!![]()
1.Bloody Merry;
2.I know what did you do last summer;
3.Сам вкъщи(всичките части);
4.Scary Movie(1,2,3);
5.Mohhabattein(Оня филм ,,Разкази за любовта,, ,дето една събота го даваха по БТВ).
Има и още,но не се сещам.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
И с какво пък е уникална тази дисни боза?Първоначално написано от alice13
Ще си допълня мнението.За уникални също считам 10 things I hate about you и Requiem for a Dream.
Requiem for a Dream,The Shawshank Redemption
Историята на Пепеляшка , много го обичам тоя филм !
Hachiko, A Dog's Story![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Горкото псе!![]()
Мисля, че доста малко от филмите изброени тук си струват...за мен филмът трябва да е въздействащ и запленяващ....ето и моя списък
на първо място един наистина УНИКАЛЕН филм, за мен най-добрия правен някога и всеки трябва да го е гледал
1.The Prestige
- Perfume: The Story of a Murderer
- The Curious Case of Benjamin Button
- Sleepy Hollow - далеч не спада този филм към ужасите, щом аз мога да го гледам....страхотен е
- Edward Scissorhands -класика...
- Lemony Snicket's: A Series of Unfortunate Events
- The Help
- Inglourious Basterds
- The Tourist
- The Devil's Double
Всички са повече от хубави, ест пропуснах филми като Карибски пирати, Властелинът на пръстените и т.н. защото те са си всезнайни. Ако сте ценители на хубавите филми, смятам, че в този съкратен списък фигурират едни от най-хубавите филми, които не са за изпускане.
Фен съм на ужасите , и много ги гледам .... Така че :
1.Grave Encounters
2.Pet Sematary ( Гробище за домашно любимци)
3. The Blair Witch project ( Проклятието на Блеър,води се че е по действителен случей , няма никакви специални ефекти филма)
4.The Hills Have Eyes
5. Saw 1
Друго филм който ми харесва много,и не е от този жанр е Hachi , мисля че повечето хора от тука сте го гледали и знаете за какво става въпрос![]()
Never back down
Eight Below
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Forever Strong
Pursuit of Happiness
Seven Pounds
Big Fish
Les Mis
LOTR (1,2,3)
Breakfast at Tiffany's
Donnie Darko
Gone with the Wind
Fireproof
Inception
The Green Mile
Титаник .. всички с Джеки Чан .. Джеймс Бонд..Хари Потър ..."Умирай Трудно".."сМЪРТОНОСНО оРЪЖИЕ" И Много Други
И В Ритъма на танца и запази последният танц <333333
Вчера гледах Memento, много ми хареса.
Също така препоръчвам Leon: the professional; Se7en; Eternal sunshine of the spotless mind и много други.