- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-уникалния филм...
- Детски игри
- Обществото на мъртвите поети
- Изкуството да се скатаваш
- Предимството да бъдеш аутсайдер
- 500 мига от любовта (за този не съм чак толкова сигурна колко ми е любим)
- Кънки с остър връх (първата част. мога да я гледам безкрайно много пъти. <3)
- В ритъма на танца (също първата част ми е фаворит.)
- Божествени тела
- Флашданс
- Запази последния танц
... та, разделих ги на "две групи", защото в първата част са онези, които са ми докоснали сърцето истински и в които съм намерила някаква частичка от себе си; във втората част са филмите, които бих могла да гледам нон-стоп, с хубава музика, хореография, завладяващи /жанрово си приличат, ако сте гледали някои от тях/. (:
8 миля,Незабравима,Три метра над небето,Скъпи джон,Богаташчета
харесват ми Gone with the wind (класика от 30-те ), The black swan, Алиса в страна на чудесата(2010),The Shawshank Redemption
Before Sunrise, Before Sunset, The Salton Sea, Remember me, Dorian Gray![]()
Хари Потър и Властелинът на пръстените разбира се ! Тези филми съм ги гледал сиг по 100 пъти![]()
Също така The Vow и Charlie St. Cloud - на тези филми се разялаках особенно на последния !!!
The Shawshank Redemption, American History X и още няколко там.
Много са филмите, които съм гледал. Много са и тези, които бих могъл да гледам отново и отново. По принцип си падам повече по фентъзито, за това на първо място изскача Властелинът на пръстените.
Не знам защо, но откакто го гледах за първи път ми стана любим. Та него мога да го гледам отново и отново (и да прочел съм книгата, както и някои други от същия автор), макар че знам всяка сцена наизуст.
Други филми няма да казвам, защото със сигурност ще изтърва някой, а и без това поста стана достатъчно дълъг и надали някой ще си направи труда да го прочете.![]()
Stalker, A Clockwork Orange, Holy Motors
По принцип малко филми ми правят силно впечатление но Atonement,The Breakfast Club,Pride and Prejudice,Taken,Serendipity,Life in a Day,An Education,The Proposal,Night at the Museum,What If...,Lincoln,Marie Antoinette,Hamlet,Dorian Gray са с много хубави сюжети и със сигурност от тях могат да се изкарат доста поуки.
Beautiful mind- много хубав филм
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
"Requiem for a dream" -прекрасен, тежък филм , който представя реалността толкова добре ! А актьорската игра е безупречна .
Прелестни създания. И книгата и филма , много ме впечетлиха
Невъзможното.
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Какво ще кажете за Кървав диаманд, само края не ми харесва но нали е филм.
http://www.imdb.com/title/tt1675434/ ТОЗИ!!! Накара ме да се замисля за живота и пълноценното му изживяване!
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/...rl+harbour.jpg
<3 <3 няма по силен от този за мен поне филм .