- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-уникалния филм...
Я една малка част:
БГ красоти-
От нищо нещо
Любимец 13
Топло
С деца на море
Хитър Петър
Holyvud =)
Sweeney Todd
Rose Red
The ring
Shawshank redemption
The Shining
Room 1048
Million dollar baby
The color of magic
Harry Potter
Френски
la soupe aux choux
L'avare
абе всичко с Луис дьо Финес обичам
Les intouchables
T'asi toi (супер хубав смешен траляля)
Много харесвам Inception (Генезис).
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Thirteen
Love and Basketball
Hichiko
Хензел и Гретел: Ловци на вещици: само на 3D (ненормален е)
Гледал съм доста силни и въздействащи филми на различни тематики и жанрове.
Харесват ми филмите на Мартин Скорсезе, Тарантино, Гай Ричи. Фен съм и на европейското кино, което далеч не е толкова популярно, но има страхотни продукции.
Мога и заглавия да изброя, но са твърде много...
И все пак, театър > кино.![]()
The Lost Valentin
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Safe Haven.
The first time.
Perks of being a wallflower.
![]()
Предпочитам да си печеля парички вместо да гледам бозите ..... http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B5%D1%82
Нема такова нещо като НАЙ-УНИКАЛЕН. Уникален значи единствен. Единствен не може да се степенува. Или си единствен или не си. Няма по-единствен и най-единствен.
Иначе Fight Club.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Красив Ум си остава номер 1 и самия саундтрак към него All I Can Be,невероятни спомени ми напомня за един човек,не само че е много силен филм.
the perks of being a wallflower, shawshank redemption, бла бла, все хубави филми, но всички сме ги гледалипрепоръчвам ви cyborg girl, този филм има всичко - тъжен е, весел е, странен е, това за мен е уникален филм
http://zamunda.net/details.php?id=146595&hit=1
Аре си одиме! НА СЕЛО!
ДЖАНГО уж се води за най-хубав ама е голяма спадня 3 часа ли колко е аз половината го проспах
а един от филмите които ме е впечатлявал е Животът на Пи - който не го е гледал да го изгледа наистина няма да съжелява![]()
"Усещане за Жена" ("Scent of a Woman")
Невероятен филм. От години го гледам отново и отново. Ал Пачино печели оскар за най-добър актьор от ролята си в него, което е напълно заслужено.
The Peaceful Warrior и Stranger than fiction винаги са ми на върха на езика, когато ме питат тоя въпрос, откакто ги гледах.
Красив Ум наистина беше много добър и още си го гледам понякога.
Иначе мога да редя до утре, но като че ли е редно да оставя тези двата най-отгоре, тъй като към момента все още ме впечатляват.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"Амели Пулен" и "Необичайният живот на Тимъти Грийн"
Поредица от злополучия,Harry Potter,Lord Of The Rings,The Lost Room(препоръчвам страхотен е),The Happening,Enemy At The Gates(великолепен филм нямам думи!). На кино доста съм гледал и само някои са ми харесвали, но има филми и те не са нови за жалост! Ако някой му е интересен някои от тези филми може да ми пише, да му пратя още![]()
"Изкуплението шоушенк" ; "Гладиатор" , "красив ум" ;" Мирния воин",който Чачо назова ;
"Зеленият път" ; "Форест Гъмп" ; "мълчанието на агнетата" ; "Кръстникът" ; "Черната книга" (лично мой много любим европейски филм) има и други , но тези са топ в класацията ми.
maDamn