- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-уникалния филм...
The Notebook ... Който го е гледал знае,че е невероятен![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Thirteen определено много готино филмче никога няма да ми омръзне![]()
Scarface
The Phantom of the opera (новата версия)
![]()
The Blair witch 2
The Angel Doll
Green mile
Edges of the world
The Crow 1
Hachiko
за сега за тези се сетих![]()
И аз много обичам комедиите,обаче не се сещам в момента филм,за който мога да кжа,че е уникален.Първоначално написано от ecstazy
Първоначално написано от nefchi_bs
И двата са страхотни, гледала съм ги.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Harry Potter :P
Той си е на първо място иначе,Аватар,Телепорт и некви такива ддз![]()
Le fabuleux destin d'Am
+Първоначално написано от titinkaa
Thirteen,ще го гледам тея дни,разгледах го в замундата и ми стори че ще е хубав,утре или други ден ще го гледам,дано ми хареса.![]()
Тринадесет (Thirteen) Този филм промени начина ми на мислене.. Гледайте го на 13 години или някъде там.. Тогава му е времет0
Значи, четох доста коментари в тази тема, и бях провокирана от някои от авторите да си дръпна и да гледам Hachiko a dogs story - и коментара ми е следния - ...
Не знам, просто нямам коментар относно филма, наистина, трябва да си го призная, че абсолютно никой филм, от тези, които съм гледала до сега не ме е разчувствал толкова... Този филм, освен че успя до такава степен да ме разтърси, той...ме разплака, наистина ме кара да се замисля, да го усетя, да преживея филма...и сигурно аз, както и повечето предполагам, които са го гледали, няма да ми писне да го гледам още и още...
Заключенията и изводите, които могат да се направят след такъв филм са много...аз направих своите за себе си, дано и тези, които ще го гледат разберат смисъла му, и извлекат полза от него.
Гледай "Враг пред портите" ( Enemy At The Gates ) ще те разчувства повече,толкова много млади хора,и дечица и старци ии иии ....просто,толкова лошо са живели и преживели,яли са на ден под 100 гр. хляб (само хляб) живели са в такива условия...ти за някъв пумияр който чакал стопанина си ми да го чака....вярно,хубав добре направен по истински случей...но не е чак толкова "тежък"
[quote=Sham]Le fabuleux destin d'Am
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Gone in 60 sec.
Armageddon
Тhe Notebook
Pearl Harbor
Тва са филмите които мога да гледам без да ми омръзнат!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
The jerк theory![]()
The book of Eli ,трява да го гледате
The day after tomorrow , нещо ,което е наистина възможно...
The happening ,става![]()
На същото мнение съм!Първоначално написано от billytalent
![]()
Човекът притежава въображение, за да компенсира това,което не e, и чувство за хумор, за да се утешава, че е това, което е!
Ами, да...не е чак толкова "тежък" в интерес на истината. Но, може би аз си ги преживявам така филмите, защото съм много чувствителен човек по принцип, и филмите ги вземам навътре. Също обожавам животните, и имам куче...и знам колко е силна връзката между стопанин и куче...Първоначално написано от Rounder
А относно твоя филм - ще го гледам, благодаря, че ми го предложи.
От мен:
The Time Travelers Wife
The elegant universe, The Secret, What The Bleep Do We Know - Трите филма, които съм гледала, ще гледам и винаги ще има какво да науча...
Фими, които да са интересни, много, но филм, който наистина да има смисъл и да ми е оставил трайно впечатление е Thirteen !!! Това е филм, който доста тийнове в БГ трябва да гледат и да се замислят дали да пиеш като моряк, да пушиш като комин и да правиш секс на 11 само защото другите правят така е нормално ?!
о0о0о Twilight ест![]()
![]()
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]