.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 298
    Град
    In the middle of Nowhere
    The Notebook ... Който го е гледал знае,че е невероятен
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Thirteen определено много готино филмче никога няма да ми омръзне

The Phantom of the opera (новата версия )
    The Blair witch 2
    The Angel Doll
    Green mile
    Edges of the world
    The Crow 1
    Hachiko

за сега за тези се сетих

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    наистина са много. Филмът, който адски много ме разчуства, е Последната песен. Нямам търпение пак да го гледам в нета, но никой не го пуска .
    Любимите ми комедии са по точно пародиините филми. Scary movie 4, Meet the spartans, Date movie, Disaster movie, Epic movie. другите бяха ест Горещо маце, Тя е пич и са точно за други не мога да се сетя
    И аз много обичам комедиите,обаче не се сещам в момента филм,за който мога да кжа,че е уникален.

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    The Notebook ... Който го е гледал знае,че е невероятен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Филма "Незабравима" е страхотен,за любовта се разказва,и даже съм ревала на него.
    И двата са страхотни, гледала съм ги.

Град
    вкъщи ;д
    2012 много як филм
    I Love Justin Bieber

Harry Potter :P
    Той си е на първо място иначе,Аватар,Телепорт и некви такива ддз

Le fabuleux destin d'Am

Супер фен Аватара на kosder
    LEON
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Филма "Незабравима" е страхотен,за любовта се разказва,и даже съм ревала на него.
    +

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Thirteen,ще го гледам тея дни,разгледах го в замундата и ми стори че ще е хубав,утре или други ден ще го гледам,дано ми хареса.

Голям фен Аватара на Ankh
    The Green Mile
    The Crow

Супер фен Аватара на diksi
    Тринадесет (Thirteen) Този филм промени начина ми на мислене.. Гледайте го на 13 години или някъде там.. Тогава му е времет0

Значи, четох доста коментари в тази тема, и бях провокирана от някои от авторите да си дръпна и да гледам Hachiko a dogs story - и коментара ми е следния - ...
    Не знам, просто нямам коментар относно филма, наистина, трябва да си го призная, че абсолютно никой филм, от тези, които съм гледала до сега не ме е разчувствал толкова... Този филм, освен че успя до такава степен да ме разтърси, той...ме разплака, наистина ме кара да се замисля, да го усетя, да преживея филма...и сигурно аз, както и повечето предполагам, които са го гледали, няма да ми писне да го гледам още и още...
    Заключенията и изводите, които могат да се направят след такъв филм са много...аз направих своите за себе си, дано и тези, които ще го гледат разберат смисъла му, и извлекат полза от него.

Гледай "Враг пред портите" ( Enemy At The Gates ) ще те разчувства повече,толкова много млади хора,и дечица и старци ии иии ....просто,толкова лошо са живели и преживели,яли са на ден под 100 гр. хляб (само хляб) живели са в такива условия...ти за някъв пумияр който чакал стопанина си ми да го чака....вярно,хубав добре направен по истински случей...но не е чак толкова "тежък"

Мега фен Аватара на December
    [quote=Sham]Le fabuleux destin d'Am
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Maverick - уникален филм.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Gone in 60 sec.
    Armageddon
    Тhe Notebook
    Pearl Harbor

Тва са филмите които мога да гледам без да ми омръзнат!

Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    The jerк theory
    The book of Eli ,трява да го гледате
    The day after tomorrow , нещо ,което е наистина възможно...
    The happening ,става

Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    За мен е The Crow I,просто за мен няма друг толкова уникален и въздействащ филм.Сюжета е перфектен,музиката към филма и незабравимият Брендън Лий.Много тежък филм-за тези,които могат да вникнат в замисъла,разбира се.Гледала съм го милиони пъти и НИКОГА няма да ми омръзне!!!
    На същото мнение съм!
    Човекът притежава въображение, за да компенсира това,което не e, и чувство за хумор, за да се утешава, че е това, което е!

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Гледай "Враг пред портите" ( Enemy At The Gates ) ще те разчувства повече,толкова много млади хора,и дечица и старци ии иии ....просто,толкова лошо са живели и преживели,яли са на ден под 100 гр. хляб (само хляб) живели са в такива условия...ти за някъв пумияр който чакал стопанина си ми да го чака....вярно,хубав добре направен по истински случей...но не е чак толкова "тежък"
    Ами, да...не е чак толкова "тежък" в интерес на истината. Но, може би аз си ги преживявам така филмите, защото съм много чувствителен човек по принцип, и филмите ги вземам навътре. Също обожавам животните, и имам куче...и знам колко е силна връзката между стопанин и куче...

А относно твоя филм - ще го гледам, благодаря, че ми го предложи.

От мен:

The Time Travelers Wife

The elegant universe, The Secret, What The Bleep Do We Know - Трите филма, които съм гледала, ще гледам и винаги ще има какво да науча...

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Фими, които да са интересни, много, но филм, който наистина да има смисъл и да ми е оставил трайно впечатление е Thirteen !!! Това е филм, който доста тийнове в БГ трябва да гледат и да се замислят дали да пиеш като моряк, да пушиш като комин и да правиш секс на 11 само защото другите правят така е нормално ?!

о0о0о Twilight ест
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си