- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-уникалния филм...
Комедии:
American Pie (All)
Home alone (All)
Spread
The Mask
Step Brothers
Wild Hogs
EuroTrip
Cheaper by the Dozen (All)
Road Trip
Baby's Day Out
Екшън:
Damage
Undisputed (All)
The Fast and the Furious (All)
The Dark Knight
Never Surrender
Clash of the Titans
Never Back Down
Troy
Next
Gladiator
Blade (All)
Predator
Mortal Kombat
The 13th Warrior
The Godfather
Brigada
Fighting
Prince of Persia: The Sands of Time
Фантастика:
Harry Potter (All)
Lord of The Rings (All)
The League of Extraordinary Gentlemen
The Scorpion King
Spider-Man
The Mummy
Solomon Kane
Ужаси/Трилър:
Underworld (All)
House of Wax
Wrong Turn (All)
The Mist
The Final Destination
Saw (All)
Van Helsing
Resident Evil
The Grudge
Jack The Ripper
Драма:
Dorian Gray
Приключенски:
Indiana Jones (All)
City of Ember
Journey to the Center of the Earth
Born of Hope
Анимация:
Ice Age (All)
Shrek (All)
The Lion King (All)
Madagascar (All)
Cats & Dogs
Arthur and the Minimoys
Up
Но ако трябва да си избера по един филм от всички то те ще изглеждат така
Комедии: American Pie (All)
Екшън: Damage
Фантастика: Harry Potter (All)
Ужаси: Underworld (All)
Драма: Dorian Gray
Приключенски: Indiana Jones (All)
Анимация: Ice Age (All)
(Със сигурност съм пропуснал нещо,но т`ва се сещам в момента)
А и съжалявам за дългия списък![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Тринайсет
Уникалният филм, който промени животът ми и всъщност те кара да се замислиш за децата си, за постъпките си, за безотговорността: http://zamunda.net/details.php?id=64451&hit=1
Когато 13-годишната Трейси попада под опияняващото въздействие на съученичката си Иви, най-готиното маце в класа, тя се гмурва във водовъртежа на вихрени емоции и открива света на наркотиците, секса, престъпността...
С участието на носителката на Оскар® Холи Хънтър, Ивън Рейчъл Ууд и дебютантката Ники Рийд, ТРИНАЙСЕТ отправя предизвикателен поглед към света на днешните тийнейджъри - шокираща история за малките групи и сблъсъците, скритите опасности и тайните ритуали, надеждите и мечтите.
Тhe notebook
Перфектният романтичен филм
http://zamunda.net/details.php?id=24363&hit=1
Като тийнейджъри, между Али (Рейчъл Макадамс) и Ноа (Райън Гослинг) започва започва вихрено ухажване, което скоро преминава в нежна интимност.
Младата двойка бързо е раздалена от богатите родитерли на Али, които настояват, че Ноа е подходящ за нея.
Минават няколко години и когато се срещат пак, страстта им отново избухва, като принуждава Али да избира между зова на сърцето повелите на класата си.
Тази красива приказка има особено значение за по-стар господин (Джеймс Гарнър), който постоянно чете вечната любовна история на възрастната жена (Джина Роуландс) до него.
Базиран на литературния бестселър на Николас Старк, „Тетрадката” едновременно ще стопли и разтърси сърцето ви и ще ви заплени със съкрушителната си емоционална сила...
Мъртвешки сняг
Mного яко филмче на ужасите. Заслужава си да се гледа. Има и много забавни моменти, при които с гаджето сме се скъсвали от смях.
http://zamunda.net/details.php?id=165206
Сюжетът се върти около група студенти, които за Великденската ваканция решават да се качат из планинската пустош, но се оказват посрещнати от другарска делегация зомбита-нацисти. Въпросните "undead" немскоговорящи обитават ледените върхове след края на Втората Световна Война.Те избягват със заграбено злато и прочие, но не смятат да го делят с някого или да му плащат данъка…
Има 4- 5, които смятам за страхотни филми... но ако трябва да избирам само един ще е Vanilla Sky.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Всички части на кръстникът.Просто няма такива филми-всичко друго бледнее сравнено с тях.Киното се дели на преди и след КРЪСТНИКЪТ.
"Време разделно"
Просто който го е гледал..и който с чиста съвест се нарича ЧОВЕК би трябвало да е усетил една болка в себе си...какво са преживяли Българите и какви са били тогава..каква гордост, какъв дух...а какви долни, продажни боклуци са сега..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от titinkaa
най-уникалния филм не е приключил още. гледам го от 14 години и още не е свършил...
“I used to believe in forever, but forever is too good to be true.”
doin' your mom!
rich kids- доста ми повлия този филм и мога да го гледам поне още 100 пъти и пак ще ми харесва.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Има много филми, които са ми повлияли по някакъв начин..Един такъв, например е "The House of Flying Daggers" /"Летящи кинжали"/ ..наистина един уникален филм..постояно те държи в напрежение, не знаеш какво ще се случи във всеки следващ момент, сюжетът е хубав, има много добри визуални ефекти..който е фен на бойните изкуства много ще му хареса..Но мен най-вече ме впечатли историята за любовта м/у двамата главни герои..наистина много увлекателен филм (: Друг любим ми е "Леон"..тоя филм е просто класика, много въздействащ.. невероятна актъорска игра, една от най-добрите роли на Жан Рено..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
The green mile - единствения филм който ме е разплаквал уникален е препоръчвам го на всеки
Доктор Хаус![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Леле...Първоначално написано от Newsgirl
Не знам с какво ме привлече този коментар но гледах филма.Той е... разтърсващ.А аз мислех да напиша някой америнаски екшън.![]()
Правя си сметка че през живота си съм гледал само няколко филма като този.
За сега се сещам само за:
The green mile(имаше коментари по него и наистина е много стойностен)
Dead poets society(също уникален и пак за училище)
Първоначално написано от BigFakeSmile
Изпреварили са ме. Това е най-уникалният филм, който съм гледала - той за мен е такъв. Четиричасов, който пресъздава съвсем минимална част от безкрайното страдание на народа ни. Филм, от който наистина ме заболя и който ще помня винаги. Тези, които са фенове на турските сериали - гледайте го! Дори и да сте го гледали - забравили сте го. Помнете си народа и гледайте какво е било, не забравяйте миналото си - то има да ви каже много. С какво ме впечатли - с бруталноста и истинноста, която не са спестили.
Fight Club.
Гладиатор
Изкуплението Шоушенк
Спасението на редник Раян
Матрицата
Щрак
Последният Самурай
Зеления Път
21
Аватар
В за Вендета
Властелина на пръстените
Бандата на Оушън
Карибски пирати
Има и доста други, за които не се сещам в момента.
най-яки са Американски пай 1-7 ,но със Jackass 1 и 2 съм се напикал от смях ,Van Wilder 1 ,2 и 3 също са много яки комедий \/
![]()
Последно гледах K-Pax, ГОЛЯМ филм.
The Butterfly Effect първа част, като по-малка с една приятелка мн често го гледахме, невероятен филм. Не би ми писнал.
2рата част помня, че не струваше.
13 за мен е гаден филм, но не и хубав..
FearDotCom хорър, един от малкото за които не мога да кажа, че е боза, че от толкова хоръри, вече всички са ми еднакви, този си обещах да не го гледам пак. Като малка го гледах до някъде и преди година го изгледах целия. Наистина мн добър.
Класът е потресаващ..не е за всеки..
Грета вчера го гледах за пореден път, неповторим!
2012 не е лош, но не е любим
)
^FEAR`DOT`COM - сюжетът му страшно много ми прилича на RING..ама не ми хареса
ии.. само мен ли 13 не ме впечатли много![]()
НЯМАМ любим, който никога да не ми омръзне, но сякаш тези са сред фаворитите ми:
Легенда за езерото..
Малката принцеса..
Шесто чувство..
Мълчанието на агнетата..
Зеленият път..
скоро ще добавя и други![]()
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
-И естествено ненадминатия-неповторимия Requiem for a dream![]()
Превежда се `Погребението на една мечта`
Но естествено навсякъде го превеждат като -
Реквием за един сън. [Не е страшен по скоро.. мн тъжен, много истински прекрасен].
Саундтракът е велик {откъдето е и името на филма}
Няма втори!
-Как можах да пропусна
един безценен хорър
Мраз
![]()
И още един хорър който няма равен
Стигмата![]()
)
hmm chestno kazano nay-unikalni filmi sa
1.twilight;
2.new moon;
3.eclipse;
4.hot chick;![]()
Гаджини,невероятен е просто !
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
"50 първи срещи" .. уникален филм ..![]()
Хенри Рот (Сандлър) се наслаждава на завиден живод в рая на Хаваите, като прекарва нощите с красиви туристки в търсене на красиви моменти, без обвързване... докато среща Люси (Баримор). Той и Люси се определено се харесват, но на следващия ден тя се държи сякаш изобщо не го познава. Дали кармата му се обърнала срещу него или какво? Всъщност, Люси страда от загуба на краткосрочната памет, затова всяка нощ спомените й от предишния ден се изтриват. Но когато един мъж е влюбен, той е способен на всичко, за да спечели момичето на мечтите си – и ако това означава, че трябва всеки ден отново и отново да кара Люси да се влюбва в него – Хенри е готов да приеме това предизвикателство.
Гледай го.Няма да съжаляваш!![]()
Аз ли само не се кефя на "13" и не ми е помогнал с нищо ?!?! Благодаря само и единствено на родителите ми,че са ме спасили да съм това, което се случва във ши**ния филм : )
един от любимите миПървоначално написано от puhi14
![]()
Autumn in New York![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Veronika decides to die
Shanghai Knights
Parent trap
Boat trip
P.S. I love you