- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-уникалния филм...
Сред вълци![]()
Да, него имам предвид. Като цяло филмите с Том Ханкс са много въздействащи. <3Първоначално написано от doublet
1.Fight Club - без коментар.няма такъв филм просто.
2.Sex is zero - на тоя филм ревах на глас, смях се, погнусих се...
3.It's all gone Pate Tong - няма кво да кажа, страхотен филм по истински случай.
4.Epic movie - голям смях падна, много добре е направен и е със супер музика;д
Ииии още други, но тези са ми направили най-голямо впечатление.
Laid to rest![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Божествен е !!!! P.S I love you,Remember me
The Fog,House of 1000 Corpses,The Devil's Rejects,The Amityville Horror,Dreamcatcher,Undead,The Last Exorcism,Day of the Dead,Stigmata,Zone of the Dead,Dark Floors,The Tortured,The Maze,Night of the Demons,The Hole,The Uninvited,Seed,Blood Night,Altitude,The Legend of Bloody Mary,Mirrors,Mirrors 2,The Human Centipede,Thir13en Ghosts,Road Kill,See No Evil,A Nightmare on Elm Street,Nine Dead,Friday The 13th,My Bloody Valentine,Hostel,The Mist,The Echo,Drag me to hell,The Dark,The Omen,Misery,Shutter,Ghost Ship,Dark Moon Rising,House of Wax,Survival of the Dead,Gabriel,Beneath,Kill Theory,The Strangers,Hit and Run,Cursed,Dead Birds,The Uninvited,The Ring 1,The ring 2,The Wolfman,The New Daughter,The Stepfather,Freddy vs. Jason,Silent Hill,Halloween II,The Hills Have Eyes..и още много,но това са главните
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
A walk to remember,The Notebook,Remember me <33
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Never Back Down
Keith
PS I Love You
The Hills Run Red
Get Rich, Or Die Trying
The Secret
Raise Your Voice
Last Song
Плюя на гроба ти
Отворени Гробове
Призрачна бленда
Godfather
Scarface
Goodfellas
The Usual Suspects
и още страааашно много
Ужасно много са...
Reindeer Games - страхотен... обожавам да го гледам.Не е истина само как може един твой приятел да те прецака по такъв начин.
Мемоарите на една гейша - Много красив филм, но и показва, че в живота няма нищо случайно...
Spread - С Аштън Кътчър.. На пръв поглед смешен филм, тип "Американски пай", но накрая става така, че любовта ти те изиграва в собствената ти игра...
Over the Top - стар филм, но много неща могат да се научат от него.. Силвестър Сталоун има страхотна роля, нищо общо с обичайните му побоища в сцените...
И други има, но сега тези ми хрумват...
омагьосаният императорКато малка само това дисни ме радваше! Впечатлило ме е, защото самият филм не се взима насериозно, т.е. няма сълзлива любовна история, не е препълнен със специални ефекти, няма някакво грандиозно музикално изпълнение + това всичко е барнато, всичките малки подробности правят този филм Най- великата анимация (не само на дисни, ами изобщо) ever
Family Guy и подобни не се броят, щото са отделна категория, но и те стават отвсякъде
![]()
Някой гледал ли е филма "Палавата класна"?
дааа...гледах го ония ден в кинотоо....тваа еее супер якия филм гледайте го!!! много ме изкефи :P :P(bad teacher)
Мемоарите на една гейша
100 days with mr arrogant
Forget me not
Ми к'вото и да си говорим, Star Wars сагата си остава най-велика за мен :P Има и още десетки уникални филми просто не искам да ги изброявам, твърде много са, но предимно мистика, фентъзи и трилъри...![]()
The Green Mile
Requiem for a Dream
И единственият романтичен филм,който ми харесва: P.S. I Love You...и Titanic
16 wishes
The Hills Run Red
Keith
The Last Song
Insidious
I spit on your grave
The Shrine
The Excorsist
To save a life - уникалния филм![]()
P.S I love You![]()
Life as we know it![]()
![]()
![]()
A walk to remember !!![]()
I know who killed me
I spit on your grave:P
Ами гледала съм го,но не беше нещо уникално.=]Всеки с вкуса си.Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
По темата:"Кез".Историята е...Много въздействаща.
Друг филм,който ме впечали е "Смело сърце".А,"Коса" също.
ДАЙНОЗАЪРС ГО РАВРАВРАВРАВР
Много са, аз си падам по хоръри така че:
Екзорсизма на Емили Роуз
Alone In The Dark
Darkness Fall
Bloody Merry - Градски легенди - Настръхнах само докато пиша името
It - Стиван Китг..
The Ward
Wrecked - Днес го гледах и много ме накефи просто велик..
Silent Hill - Любим
Resident Evil (all) - Също..
Boo
Dreamcatcher - Уф много як
Boogeyman - Накъде без торбалан
Има още мнооого но стига съм спамила![]()
Най- ми харесва когато героят търси спасение отчаяно и изведнъж всичко се нарежда, щастлив е и.. отваря очи - ВСИЧКО Е БИЛО СЪН, пак си сам и заклещен![]()
![]()
Както стана в Wrecked и в доста подобни..
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите