Моля за помощ!Аз съм 11 годишно момиче, метър и петдесет и пет съм, а тежа 55 КИЛОГРАМА!Ако някой е минал през това или има някаква идея как мога да ги сваля, нека пише!Ще му бъда много благодарна!
Килограмите на са толкова важни, стига да се чувстваш добре в кожата си. Иначе можеш да започнеш да спортуваш, ходи повече пеша, можеш да си танцуваш из вкъщи - зарежда с енергия и добро настроение, а и влизаш във форма. А колкото за диети, можеш да поговориш с майка си, но според мен не са наложителни![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
ядеш повечко салатки и плодчета, избягваш пакетираните храни и излизаш по-честичко пред блока да играеш, не бива да се застояваш вкъщи.![]()
иначе си високичка за възрастта си, аз помня че на 11 бях 1.45.тепърва ще растеш, а с растежа и килограмите ти ще застанат на място, така че не се притеснявай излишно.
![]()
Изглежда не се чувства добре, щом моли за помощ : ) Иначе за другото съм съгласнаПървоначално написано от mir4eto93
Спри и вредните храни , ако ядеш такива.
ти си само на 11 и си висока колкото мен (на 15)
хич не се притеснявай сега
намали малко чипсовете и храните от този сорт
тепърва ти предстои пубертета
можеш да дръпнеш на височина
можеш да отслабнеш
и то без диети и т.н.
можеш да се запишеш на някакъв спорт...не само за стягане и отслабване, а и за удоволствие![]()
Еми ез спортувам.И от известно време ходя да бягам на чист въздух в парка.Също и танцувам народни танци.Не ям много шоколади и тем подобни, но пак имам килограми в излишък...
Може да е просто от годините ти тогава![]()
Имах приятелка , която до 14 годишна беше доста тежичка. След това за едно лято , някак си от само себе си ги свали ( дори не порастна на височина , просто и се промени структурата ) и стана супер слаба. Сега ако каже на някого , че е била по-пълно дете, никой не и вярва. Все едно цял живот е била супер слабичката и дребната
Още си малка , имаш да растеш и на височина , тепърва ще ти се променя тялото : ) Щом си спортуваш и не ядеш вредни работи , когато се издължиш ще се оправиш![]()
ДАНОПървоначално написано от kasssidy
![]()