- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Интимни дезодоранти
Здравейте,
Наскоро видях,че вече продават и интимни дезодоранти и ми е интересно да разбера дали сте използвали и какво мислите за тях.
От къде си?
Аз преди време търсих и аптекарките за първи път чуваха за подобно нещо. :/
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Не живея във България, но до колкото знам вече навсякъде ги има.
щом не живееш в България 1000% ще намериш в 1вата аптека където попиташ :]Първоначално написано от littlebee
Въпроса ми беше не от къде мога си купя, а какво мислите за тях.
Да и аз скоро ги гледах (не съм в БГ) и ми стана интересно.Явно или в БГ ги няма или никой не е ползвал.
Аз за първи път чувам за тях,но не е много хубаво да се използват такива неща постоянно,че ще стане някоя инфекция.![]()
Преди мноооооогоо време (бях малка ;д ) имаше в Орифлейм и имах позната,която беше доволна....
бях гледала такива в магазин Плюс![]()
Просто аз
Чувала съм,че мн мн не се препоръчват,колкото и да са интимни.
Такива дезедоранти и въобще всякакви силно ароматизирани неща за интимните части предизвикват инфекции.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не дърпаи дявола за упашката!
Аз днес видях в една аптека,продаваше се в комплект с мокри кърпички-струваше към 5 лв.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз работя в аптека в България и има от известно време такива. Струват от 4 до 17лв, но честно да ви кажа не знам дали поради липса на реклама или нещо друго, не се търсят много![]()
а аз имах един съсед, който чул от жена си че сестра и видяла някой да ползва и било много яко!Първоначално написано от Biskfitka
днешната младеж - у гъза да я еб*ш