Може ли накаква снимка на палски, че май се оказва, че и аз имам малко.Първоначално написано от lusytooo
![]()
много...е некомфортно да лекуваш целулит, ако мога така да се изразя.
Само в банята можеш.
Трябва да си в някаква абсурдна крива поза.
Масажите не знам как стават... все1 да си масажираш сам гърба.
Мисля че вкъщи ще е много по неефективно, отколкото да дадеш малко повече пари и да идеш при специалисти. Чувала съм че разбиването на мастните депа доста боли, но... си струва.
Но е загубена борба, борбата с целулит... той не се лекува и не може да изчезне завинаги.. което е много обезкуражаващо![]()
Аз съм 1.60 и тежа 48,5. От почти 3 седмици съм на 90 дневна диета( то по-скоро е начин на хранене), правя упражнения за отлабване и стягане(през ден или всеки ден) , не се насилвам с водата(пия само, когато ми се пие) и скоро мисля да си купя някакво масажно масло на Икаров (даже май има специално за целулит). И наистина виждам някакъв ефект, може да е малък, но има! Така,че може и ти да пробваш. Рискувай и ще видиш резултата.
Ето някои клипчета с упражнения, които правя аз:
http://www.youtube.com/watch?v=4bBk2oidYvE
http://www.youtube.com/watch?v=yq3A9BI2y6o
+ някои стандартни упражнения
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Първоначално написано от BlackkStar
еми виж сега то според мен паласките не са кои знае какъв проблем,се едно да има6 шкембенцемоите по1ти са из1езнали и смятам че това е благодарение на упражненията които правя
има тема за паласките в която съм писала,напиши я в търсачката и смятам че ще разбереш за какво става на въпрос
![]()
Аз съм на 15 и половина..Всикоа съм 1,60 и съм 54 кг..Диета си спазвам,не много стриктна..И аз имам целулит,но наскоро започна да изчезва.ТРенирам на степер вкъщи и правя по 15 клякания преди лягане..
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Прави гимнастика и масажи.Също е много важно какво ядеш,за да имаш здрави клетки и кожа. Трябват ти протеини и лецитин.
Протеини-пилешко и пуешко, бобени растения ,и ядки.
Лецитин-рибата, ядките, маслините и авокадото.
Вода- 8 чаши на ден(препоръчително)
Не е казано ,че трябва да ядеш от абсолютно всичко от горе написаното.![]()
Първоначално написано от nanito0
Кажете дали има резултати?![]()
Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...