- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за едно съветче
Здрасти, искам едно съветче от вас тъи като не съм сигурна какво да правя.
Преди около месец със моя приятел се разделихме по заимно съгласие просто нещата не вървяха както трябваше и всичко се разпадна след 3 години заедно.
В началото бях една емоционална развалина напрао, тъи като ти се променя живота когато някои важен човек за теб вече липсва.
ОК, преодолях го , обаче наскоро бях на едно парти кадето се запознах с доста хора и едно момче много сладко много секси и страшно печен точно мои тип е, но много ми заприлича на бившия.
Да разменихме си телефоните така нататък и излезнахме заедно в началото много ми беше приятно, но колкото го опознавах толкова повече ми ставаше мъчно за бишия.
Преодоляла съм го, но си има и белези останали, чувства и ми е трудно да гледам момче с което излизам и да се сещам за бившото.
Ето ми и тъпия въпрос- трябва ли да кажа на момчето че ми трябва още време или да се опитам да преглътна и да му дам шанс (имаите предвид че 3 години са доста време да ходиш с някои и да скъсате)
Според мен още не си преодоляла бившият сиЩом когато си с другото момче си мислиш за бившия ти ,според мен още ти е рано за нова връзка.Само можеш да прецакаш момчето
![]()
--------------------------------------------------------
Ако мислиш още за предишния не започвай нова връзка. Няма да се получи
По-хубаво постай малко сама.За друга връзка има време.
Все още не си преодоляла бившият си.Не започвай нова връзка .. остани сама и се опитай да го преодолееш.Така,когато си намериш приятел няма да мислиш за бившия.
дай си малко време и после ако мислиш, че си готова, обади му се
Най-добре си дай време да забравиш бившия си. В противен случай би било некоректно както спрямо теб, защото само ще се залъгваш, така и спрямо момчето, което вероятно очаква известна отдаденост.
Дай си малко време мила![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Хич не си го преодоляла...
Само това мога да ти кажа. Не се навивай че 3 години са много време.
Нека времето не ти е мерило за нищо.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от BlueFace
Този път съм напълно съгласна!!! Няма смисъл от нови връзки изчакаи малко пък после действай ако мислиш,че напълно си забравила бившия![]()
Първоначално написано от BlueFace
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Мерси много за мненията, ще ви послушам и ще кажа на пича ако иска нещо от мен да почака