- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем със скайп
Имам следния проблем. Забравих си паролата в скайп и не мога да я сменя защото не помня и паролата на имейла с който съм го правила. Има ли някакъв друг начин да сменя паролата?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не става, защото няма как да си вляза в скайп. Нали си забравих паролата ...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ем пиши на съпорта..
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
едно приятелче имаше същия проблем,този support няма да ти помогне..Първоначално написано от JackSparrow
Какво да направя в такъв случаи?
1.Забравена парола на мейла
2.Нов скайп
1.Отпада(няма парола и на мейла)Първоначално написано от dakata123
2.Единствения вариант
И много ми е странно, как така ше си забравите паролата на скайп?![]()
Ако беше с Мозила, щеше да видиш, запомнени пароли, и щеше да си влезеш в е-мейла![]()
Имам предвид, ако е на АБВ и там да цъкне забравена парола и да си я възтанови там с таен въпрос и дата на ражданеПървоначално написано от Reaper93
А след това забравена парола на скайп :P И аз така немога да разбера как си забравяте паролите.. неска съм влязал с нея.. утре сам я забрайл. Ами като е така си пишете ЕГН-то за парола, то ако забравите и него
![]()
![]()
имаше програми които намират пароли за скайп скайп рекорвер мисля че се казваше едната потърси в гугъл
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то