.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    о.О стискам му палци, най-искрено
    //да, признават матурите, което, колкото и да е смешно, е съвсем друга тема

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Аз не съм сигурна, но когато се записваш за кандидатстудентския изпит, не ти ли искат копие от дипломата?
    ми бях април месец, единствено ми трябваше лична карта. Оценката ми е 5.40.
    Оценката сбора на оценките ми от 2007, 2008, 2009, 2010та година е 5.75 само тука сичко ми се прецака.. дано да изкарам някакъв късмет и да съм с 1-2 точки над минималната граница за 3 и всичко ще е ок. Щото с тази оценка която съм изкарал на предварителен, не е и нужно да се явявам на редовен изпит, а ако е истина това, което казва Sham би трябвало и септември месец да кандидатствам с оценката от преварителния изпит и дипломата, щото ако трябва да ходя на поправителна сесия, ще им скъсам задните части на задачите.. само малко да се посъвзема..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Той нашия е ентелегент Всички стискаме палци, пък ще видим дали се взима матура само от стискане
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

//успех!))

а по темата: не можеш да участваш в класирания само с предварителен изпит, без да платиш за редовен, а на записването за редовен ти искат копие от дипломата, така че освен ако не вървиш да питаш в дадения университет, ти остава споменатият от мен вариант със запълването на бройки по специалностите.)

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Матурите са доста лесни. Имам познат, който 5 години не е отварял учебник и пак ги взе - малко логика да имаш, 3 ще изкараш и без да си учил нищо...

И в университет да влиза тия с двойки... хахах, аз лично съм привърженик на идеята както е в някои страни от ЕС по-назапад от нас - около и над 50 % явилите се да са скъсани -> Нямат право на ВУЗ --> ВУЗ-овете и специалностите без стойност не попълват местата си --> закриват се --> остават само ВУЗ-овете, в които има някакво ниво. Защото няма смисъл всеки да е висшист, а след това да се чуди защо не може да си намери работа по специалността...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Добре де. Как става така, че имаш 5,75 по някакъв предмет средно за 4 години в училище, а на матурата не можеш да вържеш за тройка?
    Grumpy old madman

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от youdontknowforme
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Аз не съм сигурна, но когато се записваш за кандидатстудентския изпит, не ти ли искат копие от дипломата?
    ми бях април месец, единствено ми трябваше лична карта. Оценката ми е 5.40.
    Оценката сбора на оценките ми от 2007, 2008, 2009, 2010та година е 5.75 само тука сичко ми се прецака.. дано да изкарам някакъв късмет и да съм с 1-2 точки над минималната граница за 3 и всичко ще е ок. Щото с тази оценка която съм изкарал на предварителен, не е и нужно да се явявам на редовен изпит, а ако е истина това, което казва Sham би трябвало и септември месец да кандидатствам с оценката от преварителния изпит и дипломата, щото ако трябва да ходя на поправителна сесия, ще им скъсам задните части на задачите.. само малко да се посъвзема..
    ако си писал нещо по някоя от последните задачи ще ти дадат още точки, така че имай надежда
    впрочем ти писа ли нещо по някоя от последните ?
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си