- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на краката
Здравейте ! Прецених че тук е най-уместно да постна тази темичка ! Значи - Искам да ви попитам кой е най-ефикасният начин за обезкосмяване на краката при мъжете ? През какъв период,с каква козметика,(болезнено) или безболезнено >> ?
Предварително благодаря !
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
кола макса , епилатор - най добре щото няма косъмчета поне 1 седмица , боли много първите пъти
крем депилатор , бръснач - не е хубаво щото космите поникват след 2-3 дена обаче не боли въобще..
ама ако не си си ги махал до са пробвай 1 път със самобръсначка пък после мисли за кола маска или евентуално епилатор..
Влюбен във всека една красива жена !<- me
иди на козметик най добре![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Кола маска: Топла - представлява топъл восък, който се нанася с помощта на шпатулка. След това с лентичка го премахмаш бързо. Студена - с лентички. Според мен това е най-добрия вариянт, след ходенето при козметик.
Епилатор.
Не ти препоръчвам крем депилатор нито самобръсначка - няма ефект.
The Devil Fucks like God makes Love.
С епилатор или кола маска. Космите поникват по-редки, по-тънки и краката не са ти като шкурка. Ще ти се наложи да ги махаш пак след околу месец.
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
самобръсначка
кола маска![]()
Просто аз
кола маска най добре
ако ще си взимаш лентички по-добре да отидеш на козметик
защото излиза г/д толкова скъпо
но пък е много по...като хората направено
Моят приятел ходеше на кола маска, но не беше доволен, защото някои косъмчета оставаха. И за това вече си ги маха с епилатор и е много доволен ... крака,корем,гърди всичко си минава с него. И не му се получават подкожни косъмчета (както казват повечето).
Първоначално написано от casey
Всичко хубаво ама много ще боли кола-маската и ще пищя при козметичката като малко дете сигурно ! 2-ро след това като ги минавам с епилатор няма ли кожата да ми стане на пори -тип царевица ! 3-тo kola-maskata колко дълготраен ефект има и не на последно по важност въпросче е от къде до къде да си ги махна космите > От стапалото до коляното, от стъпалото до кръста без задника , всичко с задника ?
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
Където на теб най-ще ти хареса най-много, там си ги махай. Кво ги питаш другите?
И ние к'во да направиме като ще пищиш?!Да те пазиме?!Първоначално написано от Kmet4e
Кожата става малко червена след епилатор/кола маска,но за 1-2 часа минава.По-добре е след това да се намажеш с крем.
Кола маска/епилатор след 1-2 седмици и са поникнали пак космите.
Малко е тъпо да ги махнеш до коляното и нагоре да си останеш космат!Не мислиш ли?!
Еми аз неискам да те плаша,обаче баща ми има много косми и дълги години си ги маха с такава електрическа самобръсначка.Един път реши че ще пробва с епилатор и на сутринта целите му ръце /той само на ръцете си ги маха/ бяха на големи червени пликове и много го болеше ;х
Но най-добре отиди на косметик.При баща ми тове е станало защото той винаги си ги е махал с бръснача и е имал много дълги корени,поне аз така си мисля.![]()
След епилатора ще ти излязат от мястото на косъма нещо като пъпчици. На следващия ден няма да ги има.
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Аз ги подстригвам с машинка да са възможно най - къси не обичам да е до кожа
^Кви ли ще са, ако ги оставиш да пораснат напълно.![]()
Хенри Форд
Ами аз предпочитам кола маската; не обичам епилатори. Кола маската ми държи по-дълго.
епилатор
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
kolata maska e nai-dobre spored men.namerih edna "jenni",koiato e bezpo6tadna kam kosmite.
Хм.. Най-безболезнения начин е със самобръсначка, но бързо порастват и стават по-твърди и по-дълги, докато с епилатор или крем депилатор ефекта е по-траен и няма рискове като порязване.![]()
Пробвай с епилатор, може и да отидеш на коло маска (така е правилно да се пише), ще боли, но поне няма да ти растат толкова бързо, колкото ако ги обръснеш със самобръсначка.
Еми значи решението или козметик или епилатор ....
Кажете колко пари трябва да струва тази услуга и какво трябва да си взема за епилация с епилатор .... някъв крем или прочие ?
Зависи къде отидеш, но мисля, че за краката повече от 20 лв няма да дадеш при козметик.
А за епилация с епилатор ще трябва да си вземеш...епилатор.![]()
Значи отивам при козметичката,давам 20 лева и казвам - Махай !!!Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Иначе естествено че ще си взема епилатор обаче знам че след епилацията краката стават червени и на точки > Има ли кремове за след епилация с епилатор и коло маска и какви са те (каква марка ? Колко струват ? )