- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кръв?!?!
От скоро правя секс...до сега не ми се е случвало това.значи вече не ме боли нищо ми няма,но последните два пъти имам кръв.първия не беше секс а просто се натискахме с приятеля ми,нищо не сме правили но имах малко кръв.ии то не точно кръв не знам как да го обесня...едно такова смесено от кръв и безцветна течност и тя кръвта избледнява не е наситена.втория път беше днес.след като правихме секс пак видях,че имах малко кръв.отначало около 5 мин започнахме без презерватив а после си продължихме със.на какво може да се дължи това ?
да използвам темата за да не правя нова да ви питам нещо:четох някъде,че презерватива трябва дас е слага така че кожичката да може да се движи.а ако не се движи може да се скъса презерватива.тъй като приятелят ми не може да си го направи така и казва че кожичката му не се мърда и удоволствието не му е същото както без презерватив.издърпва я така до края така ли трябва да е.някой би ли ми обяснил как стоят нещата
От въпросите ти разбирам, че скоро си загубила девствеността си. В такъв случай не се притеснявай за кръвта - първите няколко пъти е нормално и както сама казваш с времето намалява. Относно презерватива - ами изгледайте с приятеля ти няколко клипчета в интернет за това как се поставя презерватив. Никой не се е родил научен.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
по принцип нито първия нито втория (и т.н )път нямах кръв всичко си беше ОК,но последните два пъти ме притесняват а нали ви казвам при единия даже нямаше секс а пак имах кръв. в много малки количества е и само след определена ситуация после нямам абослютно нищо
Подкрепям.Първоначално написано от TheBeliever
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Никой не е казал, че хименът ти ще се разкъса първия път или дори първите няколко пъти. Това може да стане по време на всеки сексуален акт. Някои жени са особено еластични и хименът им се разкъсва чак когато родят! Та може да е от това, особено ако приятелят ти е бил по-груб с пръстите (макар че трудно) и въобще.
Ако все пак ти е много притеснено, винаги може да отидеш на лекар, ако не за друго, то за собствено успокоение.
Колкото до презервативите - не знам. Аз от тия неща изпитвам панически ужас, че ще вземат да се скъсат и ползвам други уж по-сигурни методи за контрацепция.