- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лак за нокти
Наскоро си преглеждах лаковете и видях, че няколко от тях за поизсъхнали. Та има ли някакъв начин да се разредят. Пробвах с лакочистител но не се получи.
П.П. Сори ако има такава тема, но аз не намерих![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
има едни разредители,които са си за лак,не са точно като лакочестителя,но щом са засъхнали едва ли ще станат както са били преди...
Лично аз не знам за друг начин.Щом не се е получило с лакочистител ги хвърли и си вземи нови.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Можеш да пробваш с разредител но според мен няма да има кой знае какъв ефект.. Използвай ги за печати.
знам, че не става нищо но реших да попитам.....а как се използва с печати? То лакт нали е изсъхнал?![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Ами за печатите нали трябват гъсти лакове. Те съвсем ли са изсъхнали? Аз моите дето са се сгъстълили супер много и не стават за нищо ги ползвам с печати и си стават.
Нее, не напълно (тогава за какво ми са).
Мс за инфото![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Първоначално написано от billytalent
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
според мен ще се скапят още повече
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
може да пробваш да ги сложиш в гореща вода на водна баня
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
с лакочестител не се разрежда лак
той убива цвета, все пак с него си триеш лака, нали?
купи си разредител , аз ползвам и съм доволна.стари и исъхнали лакове стават като нови
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Наистина лакочистителят не е решение...и аз подкрепям идеята да си купиш разредител...аз ползвам този и съм мн доволна. Това все пак са лакове за нокти...мн бързо се сгъстяват и е полезно да разполагаш с разредител :P пък и едно такова шишенце можеш да си го ползваш мн дълго време
![]()
![]()
![]()