.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Да си излея яда ..

Пиша тук само за да си излея някъде яда.

Нов клас.Не познавам никои.Идва някво момиче и то като мен ново.Запознх се с нея.Запознах я и с компанийката си с която се мотках из даскало.Запознах я с хиляди момчета.И накрая кво ? Споделих и аз – глупачката – че харесвам един.И на другия ден тя кво направи ? Взе му по някакъв начин скайпа и му е говорила какви ли не глупости за мен,след което той ме блокира.На следващия ден пиклата идва най самодоволно в даскало и ми заявява,че чака въпросното момче да я вземе да ходят на кафе :@ Ако се харесваха добре.Обаче тя го прави за да ме дразни,а не разбирам защо ?! Докато ходеше с момчето се сваляше и с един доста добър приятел мога да кажа,който и се върза и въпреки че му надух главата да не се занимава с нея,той не ме послуша.На него също му е наговорила глупости за мен и сега сме скарани.Друга приятелка направи грешката да и сподели кой харесва и пиклата пробваше да го сваля ама тоя път не и се получи.Толкова ми е нервно,че незнам :@ Само до нейните глупости ми е.Толкова съм и помагала !! Имам чуството .. и не само го имам, то си е така,че тази го прави на пук.Но защо ? Сега съм скарана с куп приятели ( наистина куп , не разказах всичко за да не ми се заоплаквате че е прекалено дълго ) и незнам какво да правя.Ценя всички тези хора,а тя проваля ВСИЧКО !!

Ако имате мнение,споделете

Град
    Русе
    Знам какво ти е. За друг път не споделяй такива лични неща, трябва първо въпросния човек да е доказал, че няма да те предаде. Но пък според мен добре е станало, че си я разбрала тая на време ква е. Злобее ти, виж има нещо, за което да ти завижда, затва прави напук. Но пък какви са тези твои приятели, които и се връзват на простия акъл?!
    Сама казваш, че си я запознала с твоята компания, твоите приятелки. Ем разказваш им всичко, щом и други са си патили от нея, вече ще я знаят що за стока е. Спираш контакт, вече да не знае нищо за теб, не се занимавай с нея. Явно сама не може да си устрои живота - нито за гаджета, приятели, ми чака на някой друг да почне да ги краде. Ще постъпиш много глупаво, ако позволиш да се извини или оправдае или нещо такова.. Веднъж направила ли го е, не е малко, пак ще повтори. Затва я заебаваш напълно.
    Поне аз така бих направила.

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Според мен трябва да се научиш да не се доверяваш толкова лесно.
    Тва,че сте се запознали,че сте били в една тайфа и т.н., не означава,че заслужава да й доверяваш лични неща.

Всичко ще се оправи с времето,не се безпокой. Рано или късно ще се разбере каква използвачка е тя..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Аз ако бях щях да я направя равна с земята, честно. Наистина се научи да не се доверяваш толкова леснона хората, защото виждаш какво става. Аз ако бях щях такъв скандал да и дигна пред цялото даскало да разберат що за стока е. Баси пиклата, както казваш. Наистина трябва да говориш с нея, малко да се осъзнае, което ме съмнява. Но ако можеш намери начин да поговориш с приятелите си, да им обясниш. А ако те ценят и наистина са ти приятели - ще те разберат.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на nymphadora
    Аз се доверявам адски трудно,особено за такива неща.но да,трябва да се опариш няколко пъти и ще се научиш.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Аз ако бях щях да я направя равна с земята, честно. Наистина се научи да не се доверяваш толкова леснона хората, защото виждаш какво става. Аз ако бях щях такъв скандал да и дигна пред цялото даскало да разберат що за стока е. Баси пиклата, както казваш. Наистина трябва да говориш с нея, малко да се осъзнае, което ме съмнява. Но ако можеш намери начин да поговориш с приятелите си, да им обясниш. А ако те ценят и наистина са ти приятели - ще те разберат.
    Нямах намерение да пиша това, но понеже обичам да съм контра...
    Въпросната пикла нищо кой знае какво не е направила. Хората си доверяват тайните на свой риск и после не може да обвиняваш, че някой се е раздрънкал (още повече като не ти е бил близък). Също на свой риск хората се доверяват на глупостите, които другите им говорят за някой. Така че в случая не само тя има вина.
    И не е като момчетата да са ви били близки - след като тя е успяла да ги "настрои" срещу вас, значи не са държали толкова на приятелството ви.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Аз не съм казала, че само това момиче е виновно. Ако и бяха и истински приятелите нямаше и да и повярват, пък и атовката си е виновна, че се доверява трудно. Но пък що за момиче ще е това?!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Аз не съм казала, че само това момиче е виновно. Ако и бяха и истински приятелите нямаше и да и повярват, пък и атовката си е виновна, че се доверява трудно. Но пък що за момиче ще е това?!
    Момиче пълно с комплекси...
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Бам-бам! Убий я!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Бам-бам! Убий я!
    оф аман от безмислени мнения ти на нейно място щеше да я убиеш ли?

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Аз се доверявам адски трудно,особено за такива неща.но да,трябва да се опариш няколко пъти и ще се научиш.

+++
    Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp

glupawi momi4eta

хващаш я за косите и докато не ти каже защо го прави нея пускаш ,но първо се упитаи да говориш с нея по цивилизован начин, за проблемите ... ако не става .... следва другия начин... ,изясняте се една друга и тогава прецени как и дали си заслужава да си го варнеш естествено нее препорачително в училище
    sleda ot lubovta

Град
    In the middle of Nowhere
    Нареди я на майка ...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Ми гответе Акция "Пиклата"

знам отлично какво ти е аз прееди време се скарах с мое гадже заради един идиот.Само че при него не се получи да ми я открадне и за тва от злоба ни скара. . .Много мразя такива хора. . .Бяхме наи добри приатели още от както сме родени а едно мимиче ни скара. . .Това доказва какви хора има. . .Точно заради него в момента имам много добри приатели но дори и сега ме е страх да се доверя. . .Единствено на едно момиче доверих няколко неща и до сега не ме е предала.Надявам се ако някои ден реша да и доверя нещо друго да не ме предаде защото тогава ще се самообия напрао :@
    Metal,Prodigy,Slipntol RLZ!!! skupe:lear29 ^^
    Emo C00l

От сега нататък поне ще знаеш че не трябва да се доверяваш на всеки. И като знаеш че проваля всичко,, говори с приятелите ти за нея разкажи им какво ти е направила и т.н. и им кажи да не вярват на нейните простотии,, защото са лъжа! Аз бих поговорила поне с тези с които все още не съм карана.
    Tom Novy ft. Lima - Take It

Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз щях да я направя на две стотинки.
    Ти и помагаш да се издигне , а тя .. така ли ти се отблагодарява ?
    Тя е някоя от онези завистливи момичета .. иска да бъде такава , каквато не може да бъде.
    Ама .. все пак .. всичко се връща.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Roundhouse kick to the temple.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си