.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Голям фен Аватара на daru6a1

Въпросче : ]

Незнам защо се заинтересувах от това и не съм сигурна ,че това е най-правилния раздел .. Но ето и нещото на което попаднах в една тема .. Темата е за тампоните и въпроса ми е : Може ли да се използва тампон от девствени момичета ?

Извинявам се за тъпия въпрос , но не съм запозната .. Идва лято- басейни , плажове .. и просто ми се искаше да разбера ..

Мисля че няма нищо срамно в това , така че моля за отговор : ] Благодаряя предварително

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Може да с еползва,но най-малкия размер,гледай да не ис купих голям размер,че само дето ще си си дала парите.на кутийките си пише какви са.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Може да с еползва,но най-малкия размер,гледай да не ис купих голям размер,че само дето ще си си дала парите.на кутийките си пише какви са.
    Мхм , благодаря за инфото ..

А иначе болезнено ли е , защото съм чела че трябва толкова навътре да се пъхне , че почти да не го стигаш с пръст

Супер фен Аватара на cyclops
    Вземи си най-добре а пликатор, като за начало

Цитирай Първоначално написано от cyclops
    дайте малко повече инфо за тоя апликатор ли е , и аз незнам

Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    http://farm4.static.flickr.com/3125/...67df6da91f.jpg

Ето това е апликатор-обикновен тампон, но с пластмасов аплиактор и аплиактора ти помага по-лесно да поставиш тампона.Много е удобно аз съм пробвала.Марките тампони с аплиактор в България са:
    Тampax
    Plqytex и за други не знам.Но на тампакс са по хубави.

На мен това лято ми се наложи. Не че беше болезнено , просто докато го нацеля да ми е удобно Взех си най-малките , тези на о.б , не бяха с апликор , но имаше нещо , чието име сега ми изчезна от главата ох мамка му ... та както и да е

Девствена бях ( и съм де ) нямаше проблеми. То реално има доста място , така че не се притеснявай.

П.С Въпреки това аз първите два пъти имах проблеми. Бях влязла до хмм коленете във водата ( морето ) и лисна някаква вълна и се намокрих до над кръста сигурно. И изглежда не го бях сложила хубаво, защото се напои с вода и го усетих как падна ... добре че бях с пола и бански и не се видя Абееее кофти тръпка беше ... така че се убеди , че наистина си го сложила хубаво. След това свикнах и нямах проблеми

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз започнах с най-малките на о.б. и после преминах на тези с 3 капки (..май... абе жълтите. не знам с колко капки са) защото малките трябваше всеки 1 час да ги сменям . Според мен почни с най-малкия размер и виж как ще се справиш. Аз ползвах тампони доооста преди първия ми път и това че мога да си скъсам девствента ципа никога не ме е спирало.

EDIT: Тампакс са супер гадни. Вземи си о.б. с покритие за лесно поставяне (не знам как се казва на бг).

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    http://farm4.static.flickr.com/3125/...67df6da91f.jpg

Ето това е апликатор-обикновен тампон, но с пластмасов аплиактор и аплиактора ти помага по-лесно да поставиш тампона.Много е удобно аз съм пробвала.Марките тампони с аплиактор в България са:
    Тampax
    Plqytex и за други не знам.Но на тампакс са по хубави.
    Ясно .. Благодаря

Цитирай Първоначално написано от kasssidy
    На мен това лято ми се наложи. Не че беше болезнено , просто докато го нацеля да ми е удобно Взех си най-малките , тези на о.б , не бяха с апликор , но имаше нещо , чието име сега ми изчезна от главата ох мамка му ... та както и да е

Девствена бях ( и съм де ) нямаше проблеми. То реално има доста място , така че не се притеснявай.

П.С Въпреки това аз първите два пъти имах проблеми. Бях влязла до хмм коленете във водата ( морето ) и лисна някаква вълна и се намокрих до над кръста сигурно. И изглежда не го бях сложила хубаво, защото се напои с вода и го усетих как падна ... добре че бях с пола и бански и не се видя Абееее кофти тръпка беше ... така че се убеди , че наистина си го сложила хубаво. След това свикнах и нямах проблеми
    Оуу , гадничко се е получило ;d Мерсии

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Аз започнах с най-малките на о.б. и после преминах на тези с 3 капки (..май... абе жълтите. не знам с колко капки са) защото малките трябваше всеки 1 час да ги сменям . Според мен почни с най-малкия размер и виж как ще се справиш. Аз ползвах тампони доооста преди първия ми път и това че мога да си скъсам девствента ципа никога не ме е спирало.

EDIT: Тампакс са супер гадни. Вземи си о.б. с покритие за лесно поставяне (не знам как се казва на бг).
    Много сте смели бе хора , имам чувството че ако ми се наложи да си сложа това лято ще ме е страх , за вас незнам Надявам се да ми се получи ;dd

Няма от какво да те е страх всъщност

Иначе аз първият път като си слагах , изхабих три тампона докато въобще му хвана цаката как се мушка назад ( нали там си има точно определен начин и място ) Да не говорим че в тая поза , в която се "препоръчваше" да се слага , най-много щях да се пребия Абе въобще ... отдели си време първият път

От тея тампони съм се отказала окончателно!!!
    Такава болка,такова нещо,ще кажете не съм го слагала правилно,но аз изобщо не можах да го вкарам беше ми много гадно

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Междувременно браво за темата, защото сигурно много хора се чудят това И аз никога не съм ползвала тампони, защото ме е страх някак си странно ми е как се поставя това чудо Но ако се наложи на морето няма на къде и аз ще пробвам

На мен винаги ми е върви много и тампоните не ми вършат работа.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от kasssidy

падна ли ? да не те е заляло цунами

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Да не повярва човек , но се излузи И то нали като не е поставено добре се усеща. Това имам предвид под падна

Нз кво стана , аз ли съм била толкова зле , но така се беше издул от вода, че все едно цунами ме беше заляло. Абе младо , неопитно , какво да ти кажа

...мила, няма защо да се плашиш от тампоните ....дори след време ще установиш, че са мн по-удобни от превръзките. Иначе това, че си девствена с нищо не пречи на това да използваш тампони (ест трябва да си вземеш най-малкия размер, в никакъв случай super). Просто ще ти е дискомфортно като си го слагаш в началото и като си го изваждаш, но болка едва ли ще усетиш. Поне аз не бях усетила до колкото мога са си спомня ...само едно напрежение, ниско под корема, от поставянето на тампона максимално навътре. Хубаво е да се опиташ да го бутнеш добре навътре, защото иначе може да тръгне самичък надолу...а пък и когато е поставен хубавичко навътре изобщо няма да го чувстваш(все едно нямаш нищо). Колкото до химена, той принципно си е разтеглив и едва ли ще го увредиш И последно...определено си вземи OB....те имат специално покритие и като човек пробвал различни марки ти казвам, че от OB по-лесни за поставяне и по-качествени няма (поне за мен).

Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Междувременно браво за темата, защото сигурно много хора се чудят това И аз никога не съм ползвала тампони, защото ме е страх някак си странно ми е как се поставя това чудо Но ако се наложи на морето няма на къде и аз ще пробвам
    +1

Цитирай Първоначално написано от milickata
    ...мила, няма защо да се плашиш от тампоните ....дори след време ще установиш, че са мн по-удобни от превръзките. Иначе това, че си девствена с нищо не пречи на това да използваш тампони (ест трябва да си вземеш най-малкия размер, в никакъв случай super). Просто ще ти е дискомфортно като си го слагаш в началото и като си го изваждаш, но болка едва ли ще усетиш. Поне аз не бях усетила до колкото мога са си спомня ...само едно напрежение, ниско под корема, от поставянето на тампона максимално навътре. Хубаво е да се опиташ да го бутнеш добре навътре, защото иначе може да тръгне самичък надолу...а пък и когато е поставен хубавичко навътре изобщо няма да го чувстваш(все едно нямаш нищо). Колкото до химена, той принципно си е разтеглив и едва ли ще го увредиш И последно...определено си вземи OB....те имат специално покритие и като човек пробвал различни марки ти казвам, че от OB по-лесни за поставяне и по-качествени няма (поне за мен).
    Ахам .. Ами мисля сега като ми свършат изпитите да си купя и да опитам да си сложа , тъй като става топло и ще дойде време за басейни , моренце .. Постнах темата за да разбера проблем ли би било ако си го сложа и същевременно съм девствена : ] Благодаря на всички за изчерпателните отговори , вдъхнахте ми кураж

Ии имам още един въпрос ..Понеже ме е срам да си ги купя , в аптеките продава ли се , че няма много хора и ще мога да се консултирам с аптекарката

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Да, продават се.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Ии имам още един въпрос ..Понеже ме е срам да си ги купя , в аптеките продава ли се , че няма много хора и ще мога да се консултирам с аптекарката
    Има и в големите хипермаркети, ако толкова те е срам.

Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Има и в големите хипермаркети, ако толкова те е срам.
    Е нея не я ли е страм точно от маркетите,че има много хора

Има в аптеките Ако те е срам можеш и от супермаркет както казаха , като отиваш да си купуваш нещо друго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си