- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпросче : ]
Незнам защо се заинтересувах от това и не съм сигурна ,че това е най-правилния раздел .. Но ето и нещото на което попаднах в една тема .. Темата е за тампоните и въпроса ми е : Може ли да се използва тампон от девствени момичета ?
Извинявам се за тъпия въпрос , но не съм запозната .. Идва лято- басейни , плажове .. и просто ми се искаше да разбера ..
Мисля че няма нищо срамно в това , така че моля за отговор : ] Благодаряя предварително![]()
Може да с еползва,но най-малкия размер,гледай да не ис купих голям размер,че само дето ще си си дала парите.на кутийките си пише какви са.
http://farm4.static.flickr.com/3125/...67df6da91f.jpgПървоначално написано от daru6a1
Ето това е апликатор-обикновен тампон, но с пластмасов аплиактор и аплиактора ти помага по-лесно да поставиш тампона.Много е удобно аз съм пробвала.Марките тампони с аплиактор в България са:
Тampax
Plqytex и за други не знам.Но на тампакс са по хубави.
На мен това лято ми се наложи. Не че беше болезнено , просто докато го нацеля да ми е удобноВзех си най-малките , тези на о.б , не бяха с апликор , но имаше нещо , чието име сега ми изчезна от главата
ох мамка му ... та както и да е
Девствена бях ( и съм де ) нямаше проблеми. То реално има доста място , така че не се притеснявай.
П.С Въпреки това аз първите два пъти имах проблеми. Бях влязла до хмм коленете във водата ( морето ) и лисна някаква вълна и се намокрих до над кръста сигурно. И изглежда не го бях сложила хубаво, защото се напои с вода и го усетих как падна ... добре че бях с пола и бански и не се видяАбееее кофти тръпка беше ... така че се убеди , че наистина си го сложила хубаво. След това свикнах и нямах проблеми
![]()
Аз започнах с най-малките на о.б. и после преминах на тези с 3 капки (..май... абе жълтите. не знам с колко капки са) защото малките трябваше всеки 1 час да ги сменям. Според мен почни с най-малкия размер и виж как ще се справиш. Аз ползвах тампони доооста преди първия ми път и това че мога да си скъсам девствента ципа никога не ме е спирало.
EDIT: Тампакс са супер гадни. Вземи си о.б. с покритие за лесно поставяне (не знам как се казва на бг).
Няма от какво да те е страх всъщност![]()
Иначе аз първият път като си слагах , изхабих три тампона докато въобще му хвана цаката как се мушка назад ( нали там си има точно определен начин и място )Да не говорим че в тая поза , в която се "препоръчваше" да се слага , най-много щях да се пребия
Абе въобще ... отдели си време първият път
![]()
От тея тампони съм се отказала окончателно!!!![]()
Такава болка,такова нещо,ще кажете не съм го слагала правилно,но аз изобщо не можах да го вкарам беше ми много гадно![]()
На мен винаги ми е върви много и тампоните не ми вършат работа.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
падна ли ?Първоначално написано от kasssidy
да не те е заляло цунами
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Да не повярва човек , но се излузиИ то нали като не е поставено добре се усеща. Това имам предвид под падна
![]()
Нз кво стана , аз ли съм била толкова зле , но така се беше издул от вода, че все едно цунами ме беше заляло. Абе младо , неопитно , какво да ти кажа![]()
![]()
...мила, няма защо да се плашиш от тампоните....дори след време ще установиш, че са мн по-удобни от превръзките. Иначе това, че си девствена с нищо не пречи на това да използваш тампони (ест трябва да си вземеш най-малкия размер, в никакъв случай super). Просто ще ти е дискомфортно като си го слагаш в началото и като си го изваждаш, но болка едва ли ще усетиш. Поне аз не бях усетила до колкото мога са си спомня
...само едно напрежение, ниско под корема, от поставянето на тампона максимално навътре. Хубаво е да се опиташ да го бутнеш добре навътре, защото иначе може да тръгне самичък надолу...а пък и когато е поставен хубавичко навътре изобщо няма да го чувстваш(все едно нямаш нищо). Колкото до химена, той принципно си е разтеглив и едва ли ще го увредиш
И последно...определено си вземи OB....те имат специално покритие и като човек пробвал различни марки ти казвам, че от OB по-лесни за поставяне и по-качествени няма (поне за мен).
Ахам ..Първоначално написано от milickata
Ами мисля сега като ми свършат изпитите да си купя и да опитам да си сложа , тъй като става топло и ще дойде време за басейни , моренце .. Постнах темата за да разбера проблем ли би било ако си го сложа и същевременно съм девствена : ] Благодаря на всички за изчерпателните отговори , вдъхнахте ми кураж
![]()
Е нея не я ли е страм точно от маркетите,че има много хораПървоначално написано от Molzinka
![]()
Има в аптекитеАко те е срам можеш и от супермаркет както казаха , като отиваш да си купуваш нещо друго.