.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    Sofia

Доста информация :) Помогнете ...

Kazvam se Plamen4o na 17 ot Sofia iskam da 4uq kompetentnoto mnenie i na drugi hora ot foruma osven klasa priqteli poznati i tn.. 2 osnovni kusura koito si me gonqt bez da afektirat jivota mi koi znae kolko ili da mi vliqqt no vse pak iskam da spodelq ne se pritesnqvam ot ni6to i nikoi iskam prosto mnenie :P 1-viq mi problem e 4e kogato primerno hodq s nqkoq macka zaduljitelno hlutvam i po nai dobrata i priqtelka i ne razbiram za6to se slu4va a i nai dobrata priqtelka na momi4eto s koeto hodq mi puska lustivi pogledi koito ne provokiram s ni6to O_O 2-riq mi problem da go nareka e 4e ne moga naistina da zadurja traina vruzka za6toto vijdam kolko nad ili pod nqkoi sum.Naistina 1 vruzka e kompromisi i zatvarqne na o4i no vse pak ...

RE:Как човек може да съчини най елементарната историйка за да види колко човечно и "приятелски" се отнасяте по даден въпрос Смешна работа наистина,но пък ако няма нито 1, който да се заяде няма да е интересно нали ? Over and out ...
    Life is too fast to listen to slow music.

Мисля че в някво интервю по тв някъв травестит каза нещо много близко до твойто
    It's the question.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 1337BabaT0nka
    Няма спасение за теб. Обречен си да бъдеш чикиджия до края на дните си.

+тфа май си и объркал раздела
    Am I invisible because you ignore me?

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 1337BabaT0nka
    Няма спасение за теб. Обречен си да бъдеш чикиджия до края на дните си.
    Я ходи си "пръжни" едни картофки..... и тоя път без да правиш секс!

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Град
    Чаfдар Етрополе
    Надут си

Град
    Sofia
    Ne sum evrein kofti e da se obru6ta na rasizum ... i nadut v tfoite o4i mojebi prosto ne me e sram i iskah da kaja si4ko a tfa 4e ne e za tuk mi ima elementi i ot 2-ta foruma za koito bi trqbvalo da e no sledih komentarite po razli4ni temi na horata v tozi forum i prosto re6ih da go postna tuk

Град
    Sofia

Re: Доста информация :) Помогнете ...

Kolko e tupo da go obru6tame na rasi brat ... i nadut da sum spored nqkoi iskah prosto da vi pitam kakvo mislite vie kartofki travestiti da kajeme 4e gi obi4am vsi4kite no tfa ne dava otgovor na temata ..

Аджеба що не отидеш при психолог некой от тук да ти мяза на Зигмунд Фройд. Ако чак толко не моеш да се траеш ходи се гръмни близко е до ума.
    It's the question.

Съжелявам ,че трябва да ти го кажа ,но си СМОТАН ,а това е болестно състояное и за съжаление е нелечимо.

Цитирай Първоначално написано от Omnious
    Kazvam se Plamen4o na 17 ot Sofia iskam da 4uq kompetentnoto mnenie i na drugi hora ot foruma osven klasa priqteli poznati i tn.. Imam 2 osnovni kusura koito si me gonqt bez da afektirat jivota mi koi znae kolko ili da mi vliqqt no vse pak iskam da spodelq ne se pritesnqvam ot ni6to i nikoi iskam prosto mnenie :P 1-viq mi problem e 4e kogato primerno hodq s nqkoq macka zaduljitelno hlutvam i po nai dobrata i priqtelka i ne razbiram za6to se slu4va a i nai dobrata priqtelka na momi4eto s koeto hodq mi puska lustivi pogledi koito ne sa podbudeni ot ni6to O_O 2-riq mi problem da go nareka e 4e ne moga naistina da zadurja traina vruzka za6toto vijdam kolko nad ili pod nqkoi sum.Mojebi se samonavivam mojebi e naistina kakto go mislq ponqkoga prosto qvno prekaleno mnogo burzam i az samiq ne moga da razbera znam naistina kakfo tursq i kakfo iskam ot 1 momi4e na tazi vuzrast no vse pak ima ne6ta koito gi umuvam i ne stigam do realen izvod ili vadq pone 5 i se 4udq koe ot si4ki podqvolite e nai blizko do slu4aq produljavam da si jiveq taka no iskam i vie da drasnete po ne6to
    Сори пич,но наистина си объркал раздела По-добре пусни темата в "Любов",защото тук 80% от пишещите са гадни спамери,а другите 20% (в които слагам и себе си) едва ли ще могат да ти помогнат
    Просто това,което става с теб е доооста объркващо А и тук май сме по-компетентни на тема секс

Град
    Sofia
    born koi kazva 4e ne moga da se traq ne iskam da si Froid iskam da kaje6 ti kfo misli6 i ti si jivql i vse o6te go pravi6 makar i kato nqkuf retard ... burza6 s lo6o i pogre6en izvod kaji ot tfoq opit kfo e bilo dali e tfa ili puk e onova .. i az moga te nahlebq brat ne mi e rabota ..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Еврейте не са раса.Обидите са по религия,кат си толкоз умен.Според мен просто не си срещнал подходящото ммомиче.А ако си,е значи просто си надут пуяк.

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Цитирай Първоначално написано от krasivia
    Надут си
    +1
    пОД и над нивото ти .... imagine.....

Omnious написа:

.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Koito ne me obicha i ne me uvajava znachi e tup i ne me zaslujava

Ami az ne bih te sudila,za6toto az samata sum krala gadjeta na nai-dobri priqtelki ,prosto qvno serioznite vruzki ne sa za teb...davai go po-taka i 6te moje6 da si s momichetata,s koito iska6 , bez da ti teji che si pada6 i po drugi i bez dosadnite drami s kusaneto nakraq zabavlqvai se !
    Koito ne me obicha i ne me uvajava znachi e tup i ne me zaslujava

Голям фен
    тази тема ме обърка... 1. не е ли в грешен раздел ? 2. има ли някакъв смисъл? 3. това не се дефинира като проблем, а като момче в пубертет

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf

Kazvam se Plamen4o na 17 ot Sofia iskam da 4uq kompetentnoto mnenie i na drugi hora ot foruma osven klasa priqteli poznati i tn.. 2 osnovni kusura koito si me gonqt bez da afektirat jivota mi koi znae kolko ili da mi vliqqt no vse pak iskam da spodelq ne se pritesnqvam ot ni6to i nikoi iskam prosto mnenie :P 1-viq mi problem e 4e kogato primerno hodq s nqkoq macka zaduljitelno hlutvam i po nai dobrata i priqtelka i ne razbiram za6to se slu4va a i nai dobrata priqtelka na momi4eto s koeto hodq mi puska lustivi pogledi koito ne provokiram s ni6to O_O 2-riq mi problem da go nareka e 4e ne moga naistina da zadurja traina vruzka za6toto vijdam kolko nad ili pod nqkoi sum.Naistina 1 vruzka e kompromisi i zatvarqne na o4i no vse pak ...

RE:Как човек може да съчини най елементарната историйка за да види колко човечно и "приятелски" се отнасяте по даден въпрос Смешна работа наистина,но пък ако няма нито 1, който да се заяде няма да е интересно нали ? Over and out ...
    1Научи се да пишеш на кирилица!
    2Компетентно мнение от класа ти??WTF?
    3Само аз ли не разбирам, защо темата е в тоя раздел??
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Цитирай Първоначално написано от fear4o

1Научи се да пишеш на кирилица!
    2Компетентно мнение от класа ти??WTF?
    3Само аз ли не разбирам, защо темата е в тоя раздел??
    мнее ...Иначе по въпроса...не са ли почти всички тинейджърчета така...не мога да помогна...
    П.С. 'фърлят ти погледи или ти се ще само?
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    тази тема ме обърка... 1. не е ли в грешен раздел ? 2. има ли някакъв смисъл? 3. това не се дефинира като проблем, а като момче в пубертет
    +1
    Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv

Супер фен
    Старо и на латиница.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си