.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Цикъл

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив

Цикъл

На 12 съм имам редовен цикъл от 5-6 месеца,но не ми идва на 28 дена а на 18-20.Това повод ли е за притеснение?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    ^ Ти повече ли разбираш? За мен е съвсем нормално, първо при положение че си на 12, второ че скоро ти е дошло за първи път смисъл 5-6 месеца не са малко време, но е нормално в началото да не ти е постоянен, споко все пак в пубертета влизаш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Емии имам цикъл от 10 годишна,но не ми идваше редовно (през 5-6 месеца) а преди около 6 месеца започна да ми идва редовно,но не през 28 дена.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Сега ще ти напиша нещо и дано се успокоиш:
    В началото месечния ти цикъл може да бъде нередовен. Може да получиш менструалното течение и да чакаш следващото до 6 месеца! Или единият ти цикъл може да бъде само ден, а следващия - 10 дни. Това се случва на много момичета. Често пъти минава известно време преди тялото да се настрои към редовен цикъл. Всъщност, това може да отнеме до две или три години.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на elizabethg
    В началото е напълно нормално цикъла ти да е нередовенНяма повод за притеснение

Завистта няма почивен ден!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз съм на 14 и имам цикъл от 1 година и половина и все още ми е нередовен. Идва ми през 3-4 седмици, а по някой път и през 1 месец и половина. Няма повод за притеснение! Съвсем нормално е. Ще се нормализира, но ще мине известно време

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Споко..Напълно нормално си е..
    Първо,защото си на 12 години и току-що организмът ти е започнал да се развива..
    Второ,защото е напълно нормално в първите три години да е нередовен.След това започва да става все по и по-редовен
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си