- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Що за удоволствие?
Секса е по телевизията постоянно,секса е по клиповете,в песните,по списанията абсолютно навсякъде,никъде вече не го представят като нещо супер интимно,като нещо свято или квото и да било. Нормално,че и хората вече не гледат по същия начин на секса,както примерно миналите поколения. За малките квартални курви както някъде някой спомена,еми нормално проебават се на по 12-13,после сульо и пульо и казват колко е яка тя оттам се нахъсва и веднага е съгласна на секс,да си дига самочувствието девойчето и тнт и тнт докато на 17-18 започне да пуска теми "курва ли съм" и "защо всички ме знаят" нещо се отплеснах. Иначе секса без чувства ок ясно е ,че не е като да обичаш някой факт,ама за това за секса и за любовта си има различни думи,не е нужно да си с някой или да си влюбен за да не правите адски готиния секс? Разликата от това дали мастурбираш незнам дали има смисъл да я разисквам..и файдата е кеф,взаимно удоволствие за кво друго може?![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Пфф човека просто си пада по романтиката малко повече!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Ами аз съм на мнение, че сексът е нещо твърде лично, за да се прави безразборно. А бройкарите да не наддават много вой, защото няма повод за гордост в това половият ти живот да не се различава от този на кучетата пред блока.
Няма тръпка тва е ...... Аз никога не бих правила секс с някой, към когото нямам чувстваПървоначално написано от fear4o
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
с 2 думи или малко повече
секс без чувства обикновенно е.ане
секс с чувства правене на любов :P
е.ането си е е.ане но ако вложиш чувства става уникално![]()
Стига с тия промити мозъци е хора!Мноо сте ми правили вие секс с много хора,че да знаете кво е!Първоначално написано от navits
Разлика с и без чувства-не намирам,удоволствието е еднакво,за еднакво време свършвам и в двата случея ми е гот.
Тука бас ловя че половината хора в тая тема са имали по едно гадже,което много са ОБИЧАЛИ и си мислят че без него секс не става-да,ама не!
Всеки може да се чука с когото си поиска.Това че еба момичета без после да имам връзка с тях не означава че не мога да имам дълготрайна връзка с някое друго момиче.
Както каза едно от момичетата преди мене,секса вече не е нещо толкова свято,колкото е бил преди години.
Аз живея така-гледам каквото и да правя,да ми харесва.А това да се дървя цяла вечер не някоя мацка и само с това да си остана-не ми харесва,така че...
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
"Разлика със и без чувства не намирам - и в двата случая свършвам" о.О ..![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
а кво да си го държи за себе си ли?Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()
Който има ще дава!
Спамер пишеш глупави постове без да мислишПървоначално написано от fear4o
![]()
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Благодаря за комплимента! Най-накрая някой да оцени труда ми!Първоначално написано от Alex3nd
Прав си, че не мисля, но защо пък да са глупови постовете?
добре господин ебачПървоначално написано от Antixrist
![]()
има различни хора и различни мнения по тоя въпрос
такаче неможеш да разпрааш "Стига с тия промити мозъци е хора!"
кой ще го спре, че ми е много чудно??Първоначално написано от navits
В конституцията(Основният закон на дадена страна) на република България пише, че всеки има свобода на словото!
е така е ама аз и нямам за цел да спирам някой да си дава мнението
просто исках да отбележа,че е тъпо :P
Тъпо или не негово си е!Първоначално написано от navits
е даПървоначално написано от fear4o
ама ние са кво спам ли праиме ?![]()
Ох много се обърках след всички мнения. Всеки си е прав по собствен начин.
Но за мен е наистина жалко, че някои толкова упорито и уверено определят секса като нещо не толкова интимно и чувствено ... каквото е за мен всъщност. Просто само като си представя последния ни път, обгърна ме, докосваше ме, беше точно той - момчето, което обичам. На този етап не си представям секс с някой друг. И не съм от тези дето са го правили с един и не знаят какво е еднократен секс. Напротив, знам го .. дори в началото на сегашната ми връзка не беше толкова хубав секса както става с всеки път заради чувствата ми, които се увеличават. ...
Човекът правилно каза - дадено ни е нещо толкова велико и интимно, а ние го превърнахме в повърхностно и адски неинтимно.
Не очаквам някой да ме разбере.![]()
Аз исказвам собственото си мнение и не се опитвам да обеждавам някого в нещо.Който каквото и с когото иска да прави.Първоначално написано от kremen4eto
А navits, не решаваш ти,кое е тъпо и кое не,така че ако нямаш какво повече да кажеш по темата-недей!
Всъщност зависи от човека.Някои от вас казват,че с чувства е по-хубави,други(като мен) че няма разлика.В тези неща няма "правилна" и "грешна" страна(то в нищо няма ама не ми се обяснява).
Аз си харесвам живота,такъв,какъвто е и не смятам да го променям.![]()
Разни хора,разни идеали.
И ти и аз и да искаме не можем никой в нищо да убедим. Само казвах колко е неприемливо за мен някой да възприема секса така.Първоначално написано от Antixrist
![]()
Щом мислиш така,аз нямам проблем с това.Първоначално написано от kremen4eto
![]()
[quote="kremen4eto"]Леле, човече ... Само ще ти кажа - Радвам се, че все още има хора като теб!
![]()
пичага , не искам да те засягам ама си личи и то доста , че не си правил сексПървоначално написано от fear4o
![]()
![]()
![]()
![]()
я ми кажи каква е разликата между : ДА СВЪРШИШ и ДА ПОЛУЧИШ ОРГАЗЪМ ....
мнооо си тъп fear4o
без лоши чувста![]()
![]()
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Вече не знам в колко теми съм писал, че съм девствен, а ти земи се спри с тея : тъп си!Първоначално написано от HouseMusicBoy
Личи си на теб колко ти е богат речника от думи!
И все пак ми е много чудно що за умел психолог си та от някакъв форум успя да определиш, че съм тъп?
Крайно време е да се научиш, че хората не са това, което изглеждат в интернет пространството!