Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
Ох много се обърках след всички мнения. Всеки си е прав по собствен начин.
Но за мен е наистина жалко, че някои толкова упорито и уверено определят секса като нещо не толкова интимно и чувствено ... каквото е за мен всъщност. Просто само като си представя последния ни път, обгърна ме, докосваше ме, беше точно той - момчето, което обичам. На този етап не си представям секс с някой друг. И не съм от тези дето са го правили с един и не знаят какво е еднократен секс. Напротив, знам го .. дори в началото на сегашната ми връзка не беше толкова хубав секса както става с всеки път заради чувствата ми, които се увеличават. ...

Човекът правилно каза - дадено ни е нещо толкова велико и интимно, а ние го превърнахме в повърхностно и адски неинтимно.

Не очаквам някой да ме разбере.
Аз исказвам собственото си мнение и не се опитвам да обеждавам някого в нещо.Който каквото и с когото иска да прави.

А navits, не решаваш ти,кое е тъпо и кое не,така че ако нямаш какво повече да кажеш по темата-недей!

Всъщност зависи от човека.Някои от вас казват,че с чувства е по-хубави,други(като мен) че няма разлика.В тези неща няма "правилна" и "грешна" страна(то в нищо няма ама не ми се обяснява).

Аз си харесвам живота,такъв,какъвто е и не смятам да го променям.

Разни хора,разни идеали.