- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжки гърди
Здравейте.
Моето момче адски се възбужда като му галя гърдите и смуча зърната, аз обаче вече се дърпам щото ми писна, не се минава вечер в която да не му отделям минимум 10 минути в областта на гърдите.
Вашите момчета обичат ли такива неща![]()
Не , обаче аз обичам той да ми го прави.![]()
е тва на всички момчета ни е ясно!Първоначално написано от SexyBitch
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Малко извратено ми се струва![]()
![]()
Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф
Моят не е показвал подобни предпочитания, макар че много се кефи като галя леко в областта на корема и гърдите. Но явно на твоя приятел това му е силна ерогенна зона. Не виждам нищо лошо. А колкото до това, че ти е писнало - като не искаш не го прави. Или не толкова често. Трябва да има компромиси и от двете страни. Не може само на него да му се обръща внимание.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
секи си има различни представиПървоначално написано от Gr0zDan0v
Доста..бих казал..Първоначално написано от Gr0zDan0v
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Е сигурно се възбужда... А за момчетата, които викат, че било странно - някога момиче прокарвало ли си е пръста от коляното към х** ти, тогава ще видитеМакар че да му лижеш зърната
![]()
Наистина е малко странно
Абе кое му е извратеното бе? да не ви завират нещу у задника бе ? или да ви правят "федерки" много сте зле!! чесна дума!! Няма нш лошо в това. щом на момчето му харесва,давай.Едва ли ще ти стане нещу ако отделяш по 10 мин. е то неможе само да ви лижеме и да ви вазбуждаме ;дд
Ами .. не, има гъдел.![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
По принцип зърната на гърдите са петата или шестата най-ерогенна зона в мъжкото тяло (съвсем сериозно!), така че си е нормално, явно твоето момче просто е по-чувствително там. Ако ти е неприятно обаче винаги можеш да му кажеш, аз 10 минути да правя само това не бих издържала.
А като го казваш това.. кои са 2рата 3тата 4тата и т.н.Първоначално написано от MochaOnMyLips
![]()
Ох, не ги помня.
Ето ти линк: http://www.articlesbase.com/sexualit...ire-82488.html
Същата статия я има едно към едно и на още няколко места. Аз уж нещо друго бях чела, ама и това върши работа. Имай предвид, че е на английски.
Тъпо е, все 1 аз да отделям 10 минути и да лижа носа на приятелката ми![]()
![]()
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Първоначално написано от merediana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Кое му е странното и извратеното?
За ерогенни зони чували ли сте?
Аз се възбуждам като ми докосват прасеца или коляното, примерно![]()
![]()
Авторке, поговори с приятеля си и намерете някакво компромисно решение. Примерно той да ти правя нещо друго, докато ти му лижеш зърната![]()
Света толкова се е изкривил,че това няма нищо общо с извратено,така че не му слагайте тоя етикет. Хората се възбуждат от кво ли не,а това си е неговото тяло,така че е напълно нормално. 10 минути блаа прави го по малко,а ако не ти се занимава недей в крайна сметка има и други неща,които ще му харесат повечеА за извратеното четох за някъв китаец,който се възбуждал да чука пейки и го заключили,щото пробвал да прави секс с една пейка в някъв парк..е тва вече е извратено
![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
+ И аз съм на това мнение.. всеки човек се възбужда от докосване на различни части от тялото! Абсолютно нормално е. Все едно някой да ми каже, че е извратено, че се възбуждам като ми докосват гръбчето!Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)
Стига , бе!Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Ти пък , твоя да не е ненормален
![]()
няма нищо извратено за мен
Просто аз
Не му е любимо, но аз отделям доста време на тази зона, защото на мен ми харесва...
всеки човек се възбужда от докосване на различни части от тялото!Но на мен ми изглежда малко ......![]()