- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1 година
Здравейте съфорумници!
За първи път пиша тук.
Бихте ли ми препоръчали къде можем да отидем с приятелката ми след две седмици правим 1 година, а малко нямам много идей къде да я заведа малко градче е Габрово,а на кафе много много не ми се ходи та искам да споделите вашите идеи.Ще съм Ви много благодарен.
Беден съм на идеи .
![]()
![]()
на кафе вика![]()
ако имате възможност, можете да съберете пари и да отидете за ден-два-три в някое малко градче/селце, близко до Габрово.![]()
Еми то пък баси връзката, щом не можеш да се сетиш.
Какво харесва тя?
Природа - Водиш я на пикник.
Купони - Устройваш ви купон.
Нежност - Можеш да направиш романтична вечеря.
...
Имаш стотици избори, елементарно е, просто използвай гънките на мозъка си.
Първоначално написано от babatigosho
+Първоначално написано от theImmoral
мога само да ти предложа да я заведеш на мястото където сте тръгнали сте се запознали изобщо на мястото на което сте направили нещо за първи път.
Ноо... да не я метнеш да празнивате празнувате направо в леглото ! ;д
даже ако е възможно го прескочете :д
![]()
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Малки са за Шипка. Но на Етъра е хубаво. Правят чудесни гевреци с пресолен айрян. Пък и е доста приятно.Първоначално написано от krem4et0
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ми какво да вика,габровец еПървоначално написано от mArMaLaDkA
Шегувам се естествено,може да отидете на море намример.Малко рано е,няма да ходите на плаж,но за,да речем,два три дни,може и по малко,колкото да си искарате добре на годишнината.Красиво е!
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
Не знам къде но ако искаш да имаш и втора годишнина с нея.. не я води у нас
П.П. Аман от дивотии
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
направи нещо романтично.. тя трябва да е щастливка.. щом искаш да направиш нещо за нея го направи както трябва!!
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Етъра е прекрасно място - заведи я там,а и по това време е супер.
В центъра има хубави заведения и може да отидете да се почерпите.
Можете да отидете до Дряновския манастир.Все пак е на 20-тина километра.
Пещерата "Бачо Киро" също е доста интересна.
Край града има и доста хубави вили под наем,в които може да прекарате 2-3 дена.
Освен това не мисля,че Габрово е малък градАз живея в Силистра,която е доста по-малка и с приятелят ми пак успяваме да разнообразим.
Между другото е доста тъпо да питаш непознати хора къде да водиш приятелката си,с която си заедно от почти година![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Защо просто не направиш една хубава вечеря, в зависимост от това какво обича тя, покани я във вас.Вечеряйте, гледайте някое филмче, после ако искате отидете на дискотека, избора е лично твой.Замисли се какво обича, но ако бях аз най-много щях да се зарадвам на вечеря в тях, в по-романтична обстановка естествено.
Определено я заведи в Етъра! Последно ходих миналия месец и отново останах с много добро впечатление.
Живей за мига!
Габровец е човека, не го карайте да се харчиТай де ем отидете някъде у гората поне ти е близко Балкана. Иначе горните идеи не са лоши.
![]()
Направи нещо за отечеството - емигрирай!
Първоначално написано от nOmoretears
мчи елате на Севлиево![]()
между другото аз също не се сещам за места в габрово където може да си прекарате много добре необезпокоявани от никого.
На колко си години ? Имаш ли книжка и кола ? щото ако имаш мога да ти дам страхотна идея къде да я заведеш и да имате незабравима годишнина![]()
ако искаш може да ми драснеш на ЛС за да се разберем![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
в некоя по-гориста местност да не се чуват виковете![]()
GTA Stunting
Защото иска да я изненада ...Първоначално написано от Gerard
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!