- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гаджета
какво я упреквате.. в другите теми видях 12-13-14 годишни, които са правили секс.. а секса е нещо далеч по-възвишеноне и е чак толкова рано..
а иначе по темата: ти си прецени какво да правиш.. какво искаш да ти кажем ;дд
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Не ставайте смешни!!! ЗАщо всички смятате, че на 12 години хлапетата трябва да си играят с кукли и прочие. Когато бях на 12 определо не мислех за кукли, но любовен триъгълник-е нямало е.![]()
Първоначално написано от radina13
what the fuck is wrong with you?!
Имало едно време..
Какво да ми става???Не всеки ден се измъкваме от домашни.
![]()
Първоначално написано от Machine123
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Хвани си някой друг. От онея хлътналите ...![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
ама те всичките са грознииии!!!!!Първоначално написано от alex4et0y
Аййййййййййййййййй и сега кво ?? .. Малка си още за любовПървоначално написано от sasheto9823
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Oххх малката пиклопринцеса има и претенции.Абе я си оди на село и копай градината.
Малка си за такива сложни истории-освен ако цялата тема не е ебавка ...of course
и всъщност какво да направим ние-не може да ти се даде точен съвет,защото нито те познаваме ,нито ти знаем точно взаимоотношенията.Сама прецени......ако можеш
I LOL'D! Немога да спра!!Вече и на по 12 години тръгнаха по любов бе!
![]()
Ако питаш мен не тръгвай с никой, не искаш никой от двамата достатъчно, че да имате връзка.Ако пък толкова държиш да се фукаш, че си имаш гадже и не можеш да избереш тръгни и с двамата.Боли ме ханша чесно казано.![]()
Помисли кой от двамата харесваш повече...Все пак си на 12, не на 16, за да се притесняващ толкова за момчета. Като всички са хлътнали по теб (ако казваш истината), хващай се с някой от тях и не се заплесвай толкова по любовни триъгълници и прочие геометрични фигури. Животът ти ще е главоблъсканици, скандали и драми с момчета...и аз се впрягах, плаках, писах теми във форума, само защото имах нужда да споделя, но осъзнах, че има много риба в морето и ако се тормозя така за всеки срещнат, ще стигна до нервна криза.Затова избирай просто този, който ти е по-симпатичен от двамата.
И аз съм на 12.. така де според мен трябва да опознаеш и двамата добре.. смисъл както си пишиш с приятеля му по скайп и го питай там нещо нали говорете си.. мисля че тоя Кристиян само се базика с тебе и може после да станеш клука между пиятелите му.. но не знам все пак това си ти и си решаваш..:P
![]()
С това темпо тя на 13 ще е на магистралата ,а на 14 ще роди първото си извънбрачно детеПървоначално написано от Eliii
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
A рождения ден в Мак Доналдс ли е :Д и какво по-точно трябва да им кажеш? А другата 12 годишна Gugit0o,вместо да даваш тъшпи съвети се научи да пишЕш!
Единственото смешно тук е, че 12-годишното пише по-правилно от 90% от форумците тук - не перфектно, но сравнително на ниво. ... А по темата. М, честно казано, съседката ми е на 12 и е супер зряла за възрастта си, но ти не ми се виждаш такава. Изчакай още малко (нямам предвид докато пораснеш), за да ти се изясни какво точно чувстваш или си мислиш, че чувстваш.![]()
Абе незнам,всички изкарвате 12-13 годишните за тооолко мозъчно/физически недоразвити но в крайна сметка това не е точно така!
Има различни хора,някой и на 15-16 са си пълни покемони,други 'съзряват' по бързо. . . . .
Аз като бях на 12 нямах подобни проблеми ..![]()
![]()