.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: гаджета

какво я упреквате.. в другите теми видях 12-13-14 годишни, които са правили секс.. а секса е нещо далеч по-възвишено не и е чак толкова рано..

а иначе по темата: ти си прецени какво да правиш.. какво искаш да ти кажем ;дд
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Не ставайте смешни!!! ЗАщо всички смятате, че на 12 години хлапетата трябва да си играят с кукли и прочие. Когато бях на 12 определо не мислех за кукли, но любовен триъгълник-е нямало е.

Цитирай Първоначално написано от radina13
    Не ставайте смешни!!! ЗАщо всички смятате, че на 12 години хлапетата трябва да си играят с кукли и прочие. Когато бях на 12 определо не мислех за кукли, но любовен триъгълник-е нямало е.

what the fuck is wrong with you?!
    Имало едно време..

Какво да ми става??? Не всеки ден се измъкваме от домашни.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Machine123
    Ох ... лелел немога майна
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Хвани си някой друг. От онея хлътналите ...
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

гаджета

Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    ама те всичките са грознииии!!!!!

Супер фен Аватара на tanch3t093

Re: гаджета

Цитирай Първоначално написано от sasheto9823
    Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    ама те всичките са грознииии!!!!!
    Аййййййййййййййййй и сега кво ?? .. Малка си още за любов
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Oххх малката пиклопринцеса има и претенции.Абе я си оди на село и копай градината.

Малка си за такива сложни истории-освен ако цялата тема не е ебавка ...of course
    и всъщност какво да направим ние-не може да ти се даде точен съвет,защото нито те познаваме ,нито ти знаем точно взаимоотношенията.Сама прецени......ако можеш
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на FuckedUp
    I LOL'D! Немога да спра!! Вече и на по 12 години тръгнаха по любов бе!

Ако питаш мен не тръгвай с никой, не искаш никой от двамата достатъчно, че да имате връзка.Ако пък толкова държиш да се фукаш, че си имаш гадже и не можеш да избереш тръгни и с двамата.Боли ме ханша чесно казано.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ухухху,баси яката тема
    Брях,брях

Помисли кой от двамата харесваш повече...Все пак си на 12, не на 16, за да се притесняващ толкова за момчета. Като всички са хлътнали по теб (ако казваш истината), хващай се с някой от тях и не се заплесвай толкова по любовни триъгълници и прочие геометрични фигури. Животът ти ще е главоблъсканици, скандали и драми с момчета...и аз се впрягах, плаках, писах теми във форума, само защото имах нужда да споделя, но осъзнах, че има много риба в морето и ако се тормозя така за всеки срещнат, ще стигна до нервна криза. Затова избирай просто този, който ти е по-симпатичен от двамата.

И аз съм на 12.. така де според мен трябва да опознаеш и двамата добре.. смисъл както си пишиш с приятеля му по скайп и го питай там нещо нали говорете си.. мисля че тоя Кристиян само се базика с тебе и може после да станеш клука между пиятелите му.. но не знам все пак това си ти и си решаваш.. :P

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Eliii
    Леле, на 12г., а вече в любовен триъгълник. Уау !! Имам натрапчивото усещане, че нещо съм изостанала - все пак, на 15г. съм, а още не съм била вписана в никакви геометрични фигури. Трябва да постна тема за това

С това темпо тя на 13 ще е на магистралата ,а на 14 ще роди първото си извънбрачно дете

--------------------------------------------------------

A рождения ден в Мак Доналдс ли е :Д и какво по-точно трябва да им кажеш? А другата 12 годишна Gugit0o,вместо да даваш тъшпи съвети се научи да пишЕш!

anonymous708973
    Guest
    Единственото смешно тук е, че 12-годишното пише по-правилно от 90% от форумците тук - не перфектно, но сравнително на ниво. ... А по темата. М, честно казано, съседката ми е на 12 и е супер зряла за възрастта си, но ти не ми се виждаш такава. Изчакай още малко (нямам предвид докато пораснеш), за да ти се изясни какво точно чувстваш или си мислиш, че чувстваш.

Абе незнам,всички изкарвате 12-13 годишните за тооолко мозъчно/физически недоразвити но в крайна сметка това не е точно така!
    Има различни хора,някой и на 15-16 са си пълни покемони,други 'съзряват' по бързо. . . . .

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Аз като бях на 12 нямах подобни проблеми ..

Re: гаджета

Цитирай Първоначално написано от BonbonaBaby
    Цитирай Първоначално написано от sasheto9823
    Здравейте,казвам се Александра и съм на 12 години.
    Мисля,че това е достатъчно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си